7A Centralen
— Kontorsrum

7A Centralen är en flexibel anläggning med två våningsplan av kontorsrum mitt på Vasagatan i centrala Stockholm. Anläggningen ligger i en modern byggnad med hög miljöstandard och stora glaspartier som ger ett härligt ljusinsläpp med panoramautsikt mot Vasagatan. Kontorsrummen varierar från 3 till 200 kvadratmeter och möjligheten att uppgradera till fler eller större rum i samband med att ditt företag växer finns alltid.

Läs mer om lediga kontor på 7A Centralen längre ner.

Kontorsrum 3 kvm

Perfekt minikontor för den som vill ha en privat arbetsplats i ett låsbart kontor. Som hyresgäst på 7A har ni alltid tillgång till flera bokningsbara mötesrum, telefonhytter och fullt utrustade kök samt fyra gemensamma lounger på våra anläggningar i Stockholm city. Välkommen på visning!

KVM: från 3 och uppåt

Kontorsrum 23 kvm

Ledigt kontorsrum högst upp i fastigheten beläget intill Stockholm Centralstation och Arlanda Express. Kontoret är 23 kvadratmeter stort och rymmer upp till 6 arbetsplatser. Kontorets stora fönster skapar en ljus och härlig arbetsmiljö med utsikt över Vasaplan. Kontakta office@7a.se eller ring 08-586 107 00 för en privat visning!

KVM: från 23 och uppåt

Kontorsrum 11 kvm

Nu finns möjligheten att hyra ett privat kontor på en av Stockholms mest lättillgängliga lägen intill Stockholm Centralstation. Kontoret är 11 kvadratmeter stort och rymmer tack vare den välplanerade ytan upp till 4 arbetsplatser. Kontorets stora panoramafönster skapar en ljus och härlig arbetsmiljö med utsikt över Vasagatan och Posthuset. Vill du komma på visning? Anmäl…

KVM: från 11 och uppåt

Ledigt kontor 125 kvm

Nu finns möjligheten att hyra ett av våra största kontor med härligt ljusinsläpp på plan nio på Vasagatan 7. Kontoret är 125 kvm stort med öppen planlösning och rymmer upp till 30 arbetsplatser. Ytan rymmer dessutom en loungedel och två privata mötesrum. Kontorets fantastiska läge bara ett stenkast från Stockholm Centralstation skapar en attraktiv arbetsplats…

KVM: från 125 och uppåt

Gör en intresseanmälan


Läs om vilka åtgärder 7A har vidtagit med anledning av Covid-19