7A Centralen
— Kontorsrum

7A Centralen är en flexibel anläggning med två våningsplan av kontorsrum mitt på Vasagatan i centrala Stockholm. Anläggningen ligger i en modern byggnad med hög miljöstandard och stora glaspartier som ger ett härligt ljusinsläpp med panoramautsikt mot Vasagatan. Kontorsrummen varierar från 3 till 200 kvadratmeter och möjligheten att uppgradera till fler eller större rum i samband med att ditt företag växer finns alltid.

Läs mer om lediga kontor på 7A Centralen längre ner.

Privat kontorsyta 177 kvm

Välkommen till denna moderna kontorslokal mitt i city. Fastigheten, som är LEED-certifierad på guldnivå, är belägen på Vasagatan 7 ett stenkast från Stockholms Centralstation och Arlanda Express. Här jobbar du avskilt från andra företag i öppen planlösning som rymmer upp till 35 arbetsplatser samt två privata mötesrum. Välj själva hur ni vill möblera kontorsytan utifrån…

KVM: från 177 och uppåt

Kontorsrum 14 kvm

Dags att byta kontor? Nu finns möjligheten att flytta in i ljusa och effektivt planerade ytor på plan 9. Rummets panoramafönster bjuder på ett härligt ljusinsläpp och utsikt över Vasaplan och Stockholm citys takåsar. Här finns plats för 4 arbetsplatser med direkt anslutning till kök, flertalet telefonhytter, mötesrum och lounge ytor. Välkommen på visning!

KVM: från 34 och uppåt

Kontorsrum 24 kvm

Mitt på Vasagatan ges nu möjlighet att hyra ett modernt kontor med 24 effektivt planerade kvadratmeter som rymmer upp till 8 arbetsplatser. Rummets stora panoramafönster bjuder på ett härligt ljusinsläpp och utsikt över Vasagatan och Posthuset på andra sidan gatan. Välkommen till ett miljösmart kontor på Stockholms mest tillgängliga företagsadress.  

KVM: från 24 och uppåt

Privat kontorsyta 125 kvm

Nu finns möjligheten att hyra ett av våra största kontor på bästa läget i Stockholm city – ett stenkast från Arlanda Express och Stockholms Centralstation. Kontoret om 125 kvm har en öppen planlösning med en loungedel och två privata mötesrum. Kontorets fantastiska läge mitt i City skapar en attraktiv arbetsplats för ert företag och lokalerna…

KVM: från 125 och uppåt

Gör en intresseanmälan