sv
/
en

Vill du veta mer om Posthuset?

Fyll i formuläret eller kontakta oss på info@7a.se eller ring +46 (0) 8 586 107 00

Genom att klicka på skicka accepterar jag att mina uppgifter sparas och hanteras av 7a*

Vi skriver ny historia

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Centralen och Arlanda Express, hittar du Stockholms nya och mest tillgängliga mötesplats med kontorslösningar och konferensmöjligheter under samma tak. I en historisk anläggning om 17 000 kvm med ett svårslaget läge välkomnar vi både små och stora företag som letar nytt kontor eller möteslokal i ett av Stockholms mest attraktiva affärsområden. Där även momsfria verksamheter har möjlighet att hyra lokaler. Välkommen till Posthuset!

Modern tradition

Den imponerande byggnaden är ett kulturarv signerat den berömde arkitekten Ferdinand Boberg och invigdes under högtidliga former med kunglig närvaro år 1903. Bobergs förslag ansågs vara det mest personliga och han var mycket mån om vilka material som användes vid bygget. Naturstenspartierna i gatufasaden är av sandsten från Övedskloster och socklarna i rödaktig granit är från Vätö i Roslagen. Bakom den mörkt rödgula tegelfasaden gömmer sig den före detta posthallen med marmorgolv och vackert målade valv som ger ett inbjudande första intryck.


Levande miljöer

De äldre materialvalen som Kolmårdsmarmor, träpaneler och mässing har vi valt att ta tillvara på i en nutida tappning när lokalerna nu förvandlas till kontorsmiljöer och inspirerande rum för alla typer av möten och event. Utöver omsorgsfullt valda textilier och möbler, som kombinerar funktion med hemtrevlig design, spelar växter en viktig roll för den varma och levande miljön som både hyresgäster och besökare får uppleva i Posthuset.


Från litet till stort

I Posthuset hittar du flexibla lokaler för både kontor och konferens med stora möjligheter att anpassa ytan efter era behov. Här finns allt från tillfälliga konferensrum för mindre grupper till hela våningsplan för kontor som går att utforma efter just er verksamhet. Den inbjudande entréhallen, vid namn Boberghallen, är byggnadens händelsecentrum och ger tillgång till en attraktiv och levande arbetsplats med allt från reception till business lounge. Här kan du börja dagen med en kopp kaffe eller ta emot dina kunder i en välkomnande miljö. Ytan passar dessutom utmärkt för att arrangera större mässor och event med plats för upp till 600 personer vid mingel.

I Posthuset har vi även möjlighet att välkomna momsbefriade verksamheter som söker kontor eller möteslokal i centrala Stockholm.

4000 kvm kontorshotell

Kontorshotellet erbjuder allt från privata kontorsrum i olika storlekar till coworking, sociala ytor samt möjligheten att hyra mötesrum. Dessutom ingår alla tänkbara servicetjänster – som förenklar vardagen och skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag mitt i centrala Stockholm. Som hyresgäst får du dessutom tillgång till våra lounger och aktiviteter på samtliga anläggningar i city.

10 000 kvm Flex Office

7A kan nu erbjuda kontorsytor inklusive fullservice från 200 kvm och uppåt för större företag som är i behov av avskilda utrymmen. Hyr ett eget våningsplan och var med och skapa er egen kontorsmiljö med möjlighet till privat ingång, reception och egna faciliteter. Här garanterar vi att ditt företag har möjlighet att expandera och anpassa kontorsytan i takt med er utveckling – utan att behöva byta adress.

Detta ingår

Tillgång dygnet runt
Kostnadsfria mötesrum
Bemannad reception
Företagsadress
Post- och budhantering
WiFi
Skrivare och scanner
Tekniksupport
Städning
Dagstidningar
Gemensamma utrymmen
Frukost
Telefonhytter
Tillgång till kök
Företagsnamn i entrén
20% rabatt på konferenslokaler
Kaffe, te och mineralvatten
Omklädningsrum och dusch
Bokningsbara mötesrum
Business lounge-medlemskap
Möjlighet till garageplats
Hund är tillåtet på kontoret
After Works

Vill du veta mer om Kontor & Lounge?

Fyll i formuläret eller kontakta oss på office@7a.se eller ring +46 (0) 8 586 107 00

Genom att klicka på skicka accepterar jag att mina uppgifter sparas och hanteras av 7a*

3900 kvm konferens och event

Posthuset är mycket mer än en central och levande arbetsplats. Under samma tak hittar du även det bästa läget för konferens och event. Från morgon till kväll erbjuder vi möteslokaler med unik karaktär och den senaste tekniken där vi arrangerar allt från mindre möten till utbildningar och större konferenser.

Vad sägs om att konferera i ett av våra två atrier med vackert ljusinsläpp och kapacitet för upp till 350 personer vardera? Dessa lokaler är anpassade för att kunna förvandlas från konferens- och mötesarrangemang till sittningar för lunch eller middag. Lämna tryggt över ansvaret till våra certifierade mötesrådgivare och projektledare som är med under hela processen från idé till succé.


Boberghallen

I Boberghallen, om närmare 800 kvadratmeter, hittar du generösa mingelytor som gör det möjligt att arrangera allt från större mässor till utställningar och sittande middagar för upp till 540 personer. Tack vare de stora och öppna ytorna kan vi erbjuda Stockholms centralaste kongressalternativ.


Mat och dryck

Vi på 7A vet att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Vi har fullständiga rättigheter och erbjuder allt från frukost, lunch, trerättersmiddagar till ett klassiskt julbord. Välj mat och dryck från våra säsongsbetonade menyer med råvaror av högsta kvalité som våra kockar omsorgsfullt valt ut för er njutnings skull. Vi ser inga begränsningar och kan även skräddarsy menyer och tema-middagar efter era önskemål.

Se våra nya menyer här.

Konferens och event i siffror

3900 kvm konferens och event
22 konferenslokaler
600 personer i mingel
350 personer i biosittning
540 personer i middagssittning
2 atrier med vackert ljusinsläpp
1 minut till Stockholm Centralstation
1 minut till Arlanda Express

Vill du veta mer om Konferens & Event?

Fyll i formuläret eller kontakta oss på sales@7a.se eller ring +46 (0) 8 586 107 00

Genom att klicka på skicka accepterar jag att mina uppgifter sparas och hanteras av 7a*

Nära till allt

Posthuset ligger på Stockholms mest tillgängliga adress vilket gör det enkelt att ta sig till och från jobbet eller mötet. Endast några meter från Vasagatans myller hittar du Stockholm Centralstation, Arlanda Express och Cityterminalen där du tar dig vidare med antingen pendeltåg, tunnelbana eller buss. För dig som föredrar att gå eller cykla till jobbet växer nya cykelbanor och bredare trottoarer fram i samband med att Vasagatan byggs om till en mer levande stadsgata. I närområdet finns även gott om restauranger och trevliga shoppingstråk.