Bröllop och vigsel på 7A Posthuset

Fira kärleken i storslagna miljöer på 7A Posthuset – och känn historiens vingslag i de unika lokalerna. Här finns alla förutsättningar för att arrangera ett romantiskt citybröllop i hjärtat av Stockholm, där er stora dag blir oförglömlig tillsammans med nära och kära.

Storslagen bröllopsmottagning mitt i centrala Stockholm

7A Posthuset erbjuder unika bröllopslokaler med storslagen takhöjd och karaktär i Gamla Centralposthuset mitt i Stockholm city. Den magnifika fasadbyggnaden och de välbevarade hallarna är mästerverk från 1903 signerat den berömde arkitekten Ferdinand Boberg. Här finns privata lokaler för bröllopsfester med mingel, middag och dans för upp till 220 gäster. Ta del av vårt bröllopserbjudande eller skräddarsy er stora dag tillsammans med våra koordinatorer!


Sagolik vigsel på 7A Posthuset

Vigselakten är en av höjdpunkterna under bröllopsdagen och går givetvis att ordna på plats hos oss. Säg ja till varandra i ett av våra stilfullt dekorerade rum med romantisk atmosfär inför nära och kära. Väljer ni i stället en annan närliggande plats för vigseln rekommenderar vi gärna transport till bröllopsmottagningen här på 7A Posthuset.


Fördrink

Gästerna visas in till den öppna och inbjudande casinotrappan, som ligger i direkt anslutning till middagslokalen, för en fördrink innan bröllopsmiddagen. Vill ni lägga till snittar under förminglet? Fråga oss så berättar vi mer!


Magnifik bröllopsmiddag

Er magiska dag fortsätter efter fördrinken med bröllopsmiddagen. Ni sätter er till bords i Palmsalen som bjuder på storslagen takhöjd och rymd. Avnjut något av våra färdiga menyförslag eller skräddarsy menyn utifrån egna önskemål. Alltid vid vackert dukade bord.

Husets viner ingår i paketpriset, men vår sommelier hjälper gärna till att skräddarsy ett dryckespaket med utvalda drycker utifrån era önskemål. Självklart går det bra att byta ut vin mot öl, cider eller alkoholfria drycker.


Gnistrande bröllopsfest

När den sista talaren har utbringat sin skål väntar bröllopsfesten. Baren öppnar, musiken börjar spelas och dansgolvet fylls av glada gäster. På 7A Posthuset kan ni dansa tills fötterna värker fram till klockan 01:00. Vi rekommenderar gärna DJ eller liveband som ser till att festen blir en kväll gästerna sent ska glömma!


Avsluta kvällen med vickning

Efter en trevlig kväll med mycket dans är det alltid uppskattat med vickning. Vi ordnar mat och dryck efter era önskemål, men korv med bröd är alltid en uppskattad klassiker som går hem hos de flesta runt midnatt. Givetvis kan vi även fixa vegetariska alternativ!


Personlig koordinering

Vi på 7A vet att bröllop kräver ett särskilt öga för detaljer. Hos oss tilldelas ni därför alltid en erfaren koordinator som hjälper er att skapa en oförglömlig bröllopsdag. Vi väljer noggrant ut våra samarbetspartners som kan hjälpa er med dekorationer, blommor, fotograf, underhållning, transport och mycket mer.

Gör en bokningsförfrågan


Bröllopspaket

Bröllop på 7A Posthuset