Bröllop och vigsel på 7A Strandvägen

Vår festvåning på 7A Strandvägen har sedan 2006 varit en plats där brudpar tillsammans med nära och kära har samlats för att fira kärleken. Här finns alla förutsättningar för att arrangera ett romantisk citybröllop i hjärtat av Stockholm med en oslagbar utsikt över Nybroviken.

Bröllopsmottagning och vigselplats i centrala Stockholm

Vår eleganta festvåning på 7A Strandvägen ligger inhyst i en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter med en fantastisk utsikt över Nybroviken som kuliss. Oavsett om ni planerar en sommarvigsel eller ett vinterbröllop passar våra salonger perfekt för att arrangera såväl stora bröllopsfester som intima bröllopsmottagningar med vigsel, mingel, middag och dans för upp till 90 personer.

Läs mer om våra bröllopspaket längre ner eller kontakta oss prisförslag!


Romantisk vigsel på 7A Strandvägen

Vigselakten är en av höjdpunkterna under bröllopsdagen och går givetvis att arrangera på plats hos oss. Säg ja till varandra inför nära och kära i en av våra stilfullt dekorerad sekelskiftessalonger med en romantisk atmosfär. Väljer ni istället att hålla ceremonin på en närliggande vigselplats kan vi rekommendera transport till bröllopsmottagningen här på 7A Strandvägen. Varför inte anlända tillsammans med gästerna i en skärgårdsbåt som lägger till vid Nybrokajen?

 


Brudskål med champagne och snittar

Efter vigselceremonin väntar den traditionsenliga brudskålen som serveras tillsammans med tilltugg i hörnsalong 303. I salongen intill förbereds bröllopsmiddagen under tiden ni får möjlighet att mingla med gästerna innan det är dags för toastmaster/toastmadame att visa vägen till bords.


Bröllopsmiddag med utsikt över Nybroviken

Bakom dubbeldörrarna i salongen intill står vi redo att servera en oförglömlig bröllopsmiddag vid vackert dekorerade middagsbord som ackompanjeras av en enastående utsikt över Nybroviken. Komponera ihop en personlig bröllopsmiddag eller välj ett av våra färdiga menyförslag.

Önskar ni varva bröllopstalen med musik eller middagsunderhållning ger vi gärna förslag på passande inslag som höjer stämningen under middagen. Vore det inte festligt att bjuda gästerna på en överraskning?


Bröllopsfest med DJ eller liveband

När den sista talaren har höjt glaset väntar bröllopsfesten på att få sätta igång i någon av våra salonger. Baren öppnar, musiken börjar spelas och dansgolvet fylls av gäster. Här kan ni dansa tills fötterna värker fram till kl.01.00. Ni väljer själva om ni vill ha öppen- eller betalbar. Vi rekommenderar gärna DJ eller liveband som ser till att festen blir en kväll gästerna sent ska glömma!


Avsluta kvällen med vickning

Efter en trevlig kväll med mycket dans är det alltid uppskattat med vickning. Vi ordnar mat och dryck efter era önskemål, men korv med bröd är alltid en uppskattad klassiker som går hem hos de flesta runt midnatt. Givetvis kan vi även fixa vegetariska alternativ!

Personlig koordinering

Vi på 7A vet att bröllop kräver ett särskilt öga för detaljer. Hos oss tilldelas ni därför alltid en erfaren koordinator som hjälper er att skapa en oförglömlig bröllopsdag. Vi väljer noggrant ut våra samarbetspartners som kan hjälpa er med dekorationer, blommor, fotograf, underhållning transport och mycket mer.

Få ett prisförslag


Bröllopsmenyer med vinpaket

Vi ordnar givetvis med catering inklusive servispersonal och porslin till såväl stora som små bröllopsmiddagar. Ni väljer själva mellan en läcker bröllopsbuffé eller en välkomponerad två- alternativt en trerättersmeny som serveras vid bordet. Det går även såklart bra att skräddarsy en personlig bröllopsmeny eller temamiddag efter särskilda önskemål.

Vår sommelier skräddarsyr gärna dryckespaket till middagen med utvalda viner som passar till varje rätt. Dryck kan köpas per flaska, glas eller som ett komplett vinpaket. Självklart går det bra att byta ut vin mot öl, cider eller alkoholfria drycker.