Back

7A lanserar nya menyer baserade på höstens råvaror

I samband med att löven skiftar färg lanserar 7A nya menyer på samtliga anläggningar i Stockholm där höstens råvaror från Norden står i fokus, med inslag av smaker Asien och Medelhavet. Menyerna är framtagna av skickliga kockar från erfarna cateringföretag som prioriterar närodlade råvaror av hög kvalité. Oavsett om det önskas en enklare frukost, lyxiga kanapéer eller en välkomponerad trerättersmiddag finns läckra nyheter på menyn som sätter guldkant på evenemanget eller mötesdagen.

På de nya menyerna finns nyheter som bland annat svamprätter i form av värmande soppor och smakrika småpajer samt rätter med säsongens frukt och grönt som bakad rotselleri, kronärtskocka och sotad vitkål. Bland buffémenyerna hittas nya rätter som asiatiska färsbullar, chorizogryta och gravad lax med enbärscrunch. De något sötare nyskapelserna består av bland annat äppel- & karamellmousse och chokladcrème med kola, gräddfil & hjortron.

De nya menyerna börjar serveras den 1 september på 7A Strandvägen, 7A Odenplan och 7A Centralen och hittas här