Tillbaka

Event & Privat fest

Kan jag som privatperson hyra festlokal hos er?

Ja, du kan hyra en hel våning eller salonger för mingel, middag eller bröllop. Vi har även flera mindre lokaler som passar perfekt för födelsedagsfester, dop eller mindre familjetillställningar.

Får jag ta med egen mat & dryck till festlokalen?

Nej, samtliga anläggningar har serveringstillstånd vilket betyder att du inte får ta med egen dryck. Vi samarbetar med välrenommerade cateringföretag som tar fram väl utvalda menyer och vår sommelier rekommenderar gärna dryck som passar till. Om ni har en specifika önskemål på mat eller dryck kan vi givetvis ordna detta!

Kan vi fira vår bröllopsdag hos er?

Givetvis är det möjligt att ha både vigseln och middagen hos oss. Här finner du vårt bröllopspaket för 7A Strandvägen. Kontakta sales@7a.se för mer information om bröllop på våra övriga anläggningar.

Samarbetar ni med hotell i närheten?

Ja, vi erbjuder förmånliga priser på flera hotell i närheten av våra mötesanläggningar. Kontakta oss på sales@7a.se så får du en rabattkod och förslag på hotell i närheten av den mötesanläggning du har valt.

Har ni öppet under helger?

Vi har öppet enligt överenskommelse. Givetvis öppnar vi upp för privata tillställningar under helgen som exempelvis bröllop, födelsedagar, baby shower eller andra tillställningar.

Är mötesanläggningarna tillgänglighetsanpassade?

7A Posthuset

Tillgänglighetsanpassad entré finns på Mäster Samuelsgatan 70. Använd servicetelefonen för att få kontakt med vår personal som möter upp och öppnar dörren.

 

7A Strandvägen

Dagtid (08.00 – 17.00) används entrén på Artellerigatan 2A. Meddela oss i förväg så kommer vi och öppnar dörren och hjälper dig förbi tröskeln. Hissens mått upp till konferensvåningen mäter 80 cm bred och 130 cm djup.

Kvällstid (17.00 – 01.00) används entrén på Strandvägen 7A1 (via innergården). Gatan utanför entrén är av kullersten och för att ta sig in i porten behöver man ta sig förbi en tröskel. Hissens mått upp till konferensvåningen mäter 63 cm bred och 140 cm djup. I hissen finns en flyttbar sittdyna som vi gladeligen hjälper dig att flytta på för att få plats.

 

7A Odenplan

Anläggningen är fullt tillgänglighetsanpassad från båda våra entréer (Norrtullsgatan 6 och Odengatan 65).

Gör en bokningsförfrågan