Tillbaka

Event & Privat fest

Kan jag som privatperson hyra festlokal hos er?

Ja, du kan hyra en hel våning eller salonger för mingel, middag eller bröllop. Vi har även flera mindre lokaler som passar perfekt för födelsedagsfester, dop eller mindre familjetillställningar.

Får jag ta med egen mat & dryck till festlokalen?

Nej, samtliga anläggningar har serveringstillstånd vilket betyder att du inte får ta med egen dryck. Vi samarbetar med välrenommerade cateringföretag som tar fram väl utvalda menyer och vår sommelier rekommenderar gärna dryck som passar till. Om ni har en specifika önskemål på mat eller dryck kan vi givetvis ordna detta!

Kan vi fira vår bröllopsdag hos er?

Givetvis är det möjligt att ha både vigseln och middagen hos oss. Här finner du vårt bröllopspaket för 7A Strandvägen. Kontakta sales@7a.se för mer information om bröllop på våra övriga anläggningar.

Samarbetar ni med hotell i närheten?

Ja, vi erbjuder förmånliga priser på flera hotell i närheten av våra mötesanläggningar. Kontakta oss på sales@7a.se så får du en rabattkod och förslag på hotell i närheten av den mötesanläggning du har valt.

Har ni öppet under helger?

Vi har öppet enligt överenskommelse. Givetvis öppnar vi upp för privata tillställningar under helgen som exempelvis bröllop, födelsedagar, baby shower eller andra tillställningar.

Vilka mötesanläggningar är tillgänglighetsanpassade?

7A Odenplan, 7A Centralen och 7A Posthuset

Gör en bokningsförfrågan