Uppdaterad – 9 februari 2022

______________________________________

Från och med den 9 februari tas nästan alla pandemirestriktioner och allmänna råd bort. Det rör sig bland annat om deltagarbegränsningar vid olika evenemang, krav på vaccinationsbevis och regler om avstånd mellan sällskap. Vi på 7A är glada att samhället håller på att återgå till det normala och ser fram emot att välkomna er till oss!

Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att boka trygga möten på 7A. Kontakta sales@7a.se eller ring 08 586 107 00 för mer information.

 

Snabbtest för pågående infektion av Covid-19

Nu kan du snabbtesta alla mötesdeltagare för pågående infektion av Covid-19. Testningen sker på mötesanläggningen innan konferensen börjar och utförs av utbildad vårdpersonal från vår testleverantör Noviral. Få svar redan inom 15 minuter och delta i mötet med minimal risk för smittspridning. Läs mer om hur testningen går till och boka här!

 

Hybridmöten och digitala event

Vi har lång erfarenhet av att skapa lyckade mötesupplevelser online och erbjuder lösningar för både hybridmöten och digitala event. Ett effektivt och smidigt sätt att nå deltagare som av olika anledningar inte har möjlighet att delta på plats. Läs mer om våra upplägg för videokonferens och digitala möten här!

 

Digitala visningar

Istället för visningar ute på våra anläggningar erbjuder vi nu möjligheten till digitala visningar där du blir guidad genom våra lediga kontor och mötesrum via videolänk.

 

Har du frågor eller funderingar?

Vi finns alltid här för att svara på frågor och hjälpa dig på bästa sätt. Läs mer i vårt informationsblad här och hör av dig till vår bokningsavdelning så hjälper vi gärna till att ta fram ett skräddarsytt mötesupplägg som passar just din situation. Vi finns här precis som vanligt för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt möte!

Informationsblad

Åtgärder mot smittspridning på 7A