Uppdaterad – 28 juni 2021

 

Med anledningen av Covid-19 har vi på 7A stor förståelse för den oro som många av oss känner i dessa tider. Vår högsta prioritet är att du som vistas hos oss ska kän­na dig så trygg som möjligt även i tider då vi kämpar mot en pågående pandemi. Vi på 7A följer därför noga Regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vidtar nödvändiga åtgärder för att förhindra smittspridning i våra lokaler.

 

Konkret innebär detta följande åtgärder på 7A:

Vi har tillsatt en projektgrupp som noggrant följer utvecklingen av Covid-19 och säkerhetsställer att 7A följer alla de rekommendationer som kommer från berörda myndigheter.

 

Vi har ökat städfrekvensen, anpassat städrutinerna och säkerhetsställt att våra lokalvårdare har tydliga direktiv för att säkra miljön på våra anläggningar. Detta innebär att vi bland annat är extra noga med att rengöra:

– Toaletter
– Handtag och strömbrytare
– Allmänna kontaktytor så som pentryn och förtäringsytor

 

För att du ska känna dig lite tryggare med mötas hos oss vill vi berätta om några av de åtgärder vi har vidtagit för att minska riskerna för smittspridning:

– Handsprit finns utplacerat vid kaffebufféer, i receptionerna och på alla toaletter
– Skyltar med uppmaning om att tvätta händerna noga finns uppsatta på alla toaletter
– Lokalerna vädras ur oftare än vanligt och ytor rengörs noggrant
– Vi köper endast in frukt med tjockare skal, som banan och citrusfrukter alternativt portionsförpackad frukt för ditt möte
– Allt fika skyddas på lämpligt sätt beroende på ert mötes storlek
– Vi upphör med lunch- och middagsbufféer tillsvidare och kommer istället att servera maten på tallrik direkt vid bordet
– 7A har nolltolerans på symptom för både medarbetare och för våra gäster

 

Våra medarbetare får löpande information om vilka riktlinjer som ska följas och hur vi ständigt arbetar för att minska risken för smittspridning på våra anläggningar. Alla anställda på 7A som har möjlighet att utföra sina arbetsuppgifter på distans arbetar hemifrån enligt myndigheterna rekommendation.

 

Vi följer även Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande trängsel vid servering av av mat. Du kan läsa mer om reglerna här.

 

Vi uppmanar alla våra medarbetare och gäster att hålla sig uppdaterade från behöriga myndigheter:

 

http://www.folkhälsomyndigheten.se

https://www.krisinformation.se

 

Säkerhetsåtgärder som alla kan vidta för att skydda sig själva och andra mot Covid-19:
– Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder. Fler hygienråd hittar du här.
– Använd handdesinfektion om tvål och vatten inte finns tillgängligt.
– Undvika onödig handkontakt med andra människor.
– Hålla händerna borta från ögon, näsa och mun.
– Hosta och nys i armvecket för att förhindra smittan från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer.
– Stanna hemma om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, även om symtomen är lindriga.
– Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du går tillbaka till jobb eller skola.
– Undvik att besöka äldre släktingar. Personer över 70 år är den främsta riskgruppen för att bli allvarligt sjuka i Covid-19.
– Håll avstånd till andra människor på offentliga platser.
– Undvik att resa i rusningstrafik.

 

7A följer Regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer i frågan om Coronaviruset och dess smittspridning. Folkhälsomyndigheten uppmanar nu människor med symtom, även milda, att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra. Det gäller både i arbetslivet och i privatlivet. Därför uppmanar vi samtliga besökare och hyresgäster på 7A att om man upplever symptom på luftvägsinfektion eller förkylningssymptom (även lindriga) att stanna hemma för att inte sprida smittan vidare.

 

Vi vill passa på att påminna om alla de möjligheter vi har att skräddarsy paket och upplägg som underlättar er vistelse på 7A som gör att det känns tryggare att mötas trots situationen vi befinner oss i.

Snabbtest för pågående infektion av Covid-19

Nyhet! Nu kan du snabbtesta alla mötesdeltagare för pågående infektion av Covid-19. Testningen sker på mötesanläggningen innan konferensen börjar och utförs av utbildad vårdpersonal från vår testleverantör Noviral. Få svar redan inom 15 minuter och delta i mötet med minimal risk för smittspridning. Läs mer om hur testningen går till och boka här!

Avskilda möten

Vi erbjuder möjligheten att anpassa alla sammankomster i våra konferenslokaler till helt avskilda miljöer och garanterar därmed dig och dina deltagare en yta fri från övriga besökare. Oavsett om du bokar ett konferensrum, delar av en våning eller hela konferensvåningen. På alla våra anläggningar erbjuder vi även privata lunch- och middagslokaler för slutna sällskap. Läs mer och kontakta oss för mer information och bokning här!

 

Hybridmöten och digitala event 

Vi har lång erfarenhet av att skapa lyckade mötesupplevelser online och erbjuder lösningar för både hybridmöten och digitala event. Ett effektivt och smidigt sätt att nå deltagare som av olika anledningar inte har möjlighet att delta på plats. Läs mer om våra upplägg för videokonferens och digitala möten här!

 

Digitala visningar

Istället för visningar ute på våra anläggningar erbjuder vi nu möjligheten till digitala visningar där du blir guidad genom våra lediga kontor och mötesrum via videolänk.

 

Har du frågor eller funderingar?

Vi finns alltid här för att svara på frågor och hjälpa dig på bästa sätt. Läs mer i vårt informationsblad här och hör av dig till vår bokningsavdelning så hjälper vi gärna till att ta fram ett skräddarsytt mötesupplägg som passar just din situation. Vi finns här precis som vanligt för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt möte!

Informationsblad

Åtgärder mot smittspridning på 7A