Våra kontorslösningar

I våra kontor får ditt företag förutsättningar att växa. Oavsett var i utvecklingen du befinner dig. Slå dig ner i våra lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Vi har kunder inom alla typer av branscher, från etablerade företag till start-ups.

Kontorsrum

Privata kontorsrum i alla tänkbara storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och alla våra lounger.

Flex Office

Avskilda kontorsytor från 200 kvm och uppåt med möjlighet för större företag att hyra privata våningsplan med egen ingång, reception och fullservice.

Business Lounge

Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm.

Arbetsplats

Egen, fullt möblerad arbetsplats med förvaring och möjlighet att boka mötesrum.

Virtual Office

För dig med behov av Stockholms bästa företagsadresser med mötesmöjligheter – men inte ett fysiskt kontor.

Tre anledningar att välja 7A

Våra anläggningar

Hos 7A får du det bästa läget för ditt kontor, oavsett vilken av våra fyra anläggningar i Stockholm city som du väljer. Blicka ut över Nybrovikens vatten, känn av Odenplans vibrerande stadspuls eller nå Stockholms Centralstation runt knuten. Vi skapar miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma.

7A Posthuset

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Stockholms Centralstation och Arlanda Express, hittar du en av Stockholms mest tillgängliga mötesplatser med 17 000 kvadratmeter kontor och konferens under samma tak. Här finns möjligheter för både små och stora företag att växa – utan att byta adress. Fastigheten, som uppfördes 1903, är dessutom momsbefriad vilket gör 7A Posthuset till ett självklart val för momsfria verksamheter som söker nytt kontor eller mötesrum i Stockholm city. Välkommen till 7A Posthuset.

7A Strandvägen

Gå till jobbet på Stockholms bästa adress. Ett sekelskifteshus med bevarade originaldetaljer och utsikt över skärgårdsbåtarna i Nybroviken.

Här har du chansen att arrangera konferenser i toppklass. Eller se ditt företag växa upp i något av våra 65 kontor i alla tänkbara storlekar.

Välkommen till 7A Strandvägen.

7A Odenplan

Stockholms nya knutpunkt är ett spännande läge för ditt företag. Jobba centralt i en del av staden där människor bor och lever vägg i vägg med butiker, krogar och vibrerande storstadsliv. Vår anläggning är med andra ord ett utmärkt val för ditt nya kontor. Och perfekt för att anordna din nästa konferens. Välkommen till 7A Odenplan.

7A Centralen

Med fem minuter till tåget och tjugofem minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för ditt företag att koppla ihop dig med resten av världen. Här hittar du ljusa kontorsrum med panoramautsikt över myllret på Vasagatan. I Sveriges första LEED-certifierade fastighet.

Välkommen till 7A Centralen.

Flytta in direkt? Här hittar du ett urval av våra inflyttningsbara kontor!

Hyr lediga kontor i Stockholm city

På 7A erbjuder vi flexibla lösningar för dig som söker lediga kontor att hyra i centrala Stockholm. Våra anläggningar finns på fyra adresser i city med närhet till kollektivtrafiken. Hos oss kan du välja anläggning baserat på vilken miljö som passar er verksamhet bäst. Vill medarbetarna sitta nära Stockholms Centralstation? Eller vill ni ha en tilltalande och prestigefull företagsadress på Strandvägen? Varje anläggning på 7A har sin unika prägel. Ta gärna kontakt med oss för att diskutera vilken kontorsmiljö som passar just ditt företag!

 

 

 

 

Därför ska du välja flexibla kontor med fullservice

Som företagare kan det vara många saker som du behöver hålla koll på, utöver att driva och sköta företaget. Ett av dessa områden är kontorslokalerna. När du väljer en flexibel lösning där all service ingår blir tillvaron lite enklare. Låt oss på 7A ta hand om kontoret och allt som hör därtill – så att du i stället kan fokusera helhjärtat på det som du gör bäst. Om förutsättningarna plötsligt skulle förändras kan du alltid byta till större eller mindre lokaler med kort varsel.  Vi är lyhörda för särskilda behov och erbjuder helhetslösningar för både små och stora företag.

 

 

 

 

Modern business lounge med coworking

Som hyresgäst på 7A får du alltid tillgång till moderna miljöer för coworking som ger dig goda möjligheter att nätverka och knyta nya affärskontakter. Växla mellan bekväma soffgrupper, tysta arbetsplatser, mötesrum och telefonhytter beroende på vad du har för behov under dagen. Som medlem hos oss är du inte bunden till en specifik anläggning, utan du kan välja den adress som passar dig bäst för dagen. Passa på att upptäcka det smarta, moderna sättet att arbeta inom coworking. Ett perfekt alternativ för dig som ofta är i rörelse!