Tillbaka

Privat kontorsyta 314 kvm

Nu finns chansen att hyra 314 kvadratmeter privat kontorsyta i en historisk byggnad mitt på Vasagatan med Stockholm Centralstation och Arlanda Express som granne. Här får ditt företag möjligheten att skapa en privat kontorsmiljö i nyrenoverade lokaler med ett svårslaget läge i hjärtat av Stockholm city. Ni väljer själva hur ytan ska utformas med privata kontorsrum, öppna ytor, lounger och mötesrum. Tillsammans hittar vi en lösning som passar just er verksamhet.

Med fullservice får ni dessutom tillgång till alla tänkbara kontorstjänster, dygnet runt access, bokningsbara mötesrum, telefonhytter och gemensamma utrymmen utöver den privata kontorsytan. Alla medarbetare får även fri tillgång till samtliga lounger och event på alla våra fyra anläggningar i centrala Stockholm. Fastigheten är dessutom momsbefriad – vilket gör 7A Posthuset till ett självklart val för momsfria verksamheter som söker nya kontorslokaler i Stockholm city.

Osäker på vad framtiden har i beredskap? Med våra flexibla avtalstider finns alltid möjligheten att skala upp eller ner om förutsättningarna skulle förändras. Välkommen på visning!

Gör en intresseanmälan


Läs om vilka åtgärder 7A har vidtagit med anledning av Covid-19