Abonnera en hel våning för mässor och utställningar

Letar du efter nästa plats för din utställning? Stockholm är en fantastisk affärsstad med massor av branschledande företag. 7A erbjuder flexibla mässlokaler mitt i Stockholm city. Vi hittar alltid ett alternativ som passar dina önskemål. Stora som små. Förverkliga alla visioner tillsammans med oss!

Hyr utställningslokal i Stockholm

På våra fyra attraktiva och centrala adresser i Stockholm har vi på 7A fantastiska utställningslokaler. En bra utställningslokal har mycket utrymme, både utställare och besökare behöver få gott om plats. Utställare kan exempelvis vilja ha montrar, podium eller bord för att kunna visa upp sina produkter på ett bra sätt. Lokalen behöver vara tillgänglig för att besökarna lätt ska kunna röra sig. Hos oss på 7A har ni även möjlighet att abonnera en stor del av anläggningen, vilket ger en exklusiv känsla för besökare. Kontakta oss redan idag för att ta det första steget mot att arrangera lyckade utställningar i Stockholm.


Arrangera fysiska och digitala mässor

Det finns flera sätt att anordna en mässa på. Traditionellt anländer människor fysiskt till en mässlokal där det både kan finnas föreläsare, utställare och mycket annat. Tekniken och dess utveckling har påverkat sättet som vi erbjuder mässor på idag. Att hålla digitala mässor blir allt vanligare, där det går att nå ut till ännu fler deltagare. Vid virtuella mässor ställs stora krav på den tekniska utrustningen. 7A har moderna studios och möteslokaler för digitala möten och hos oss kan ni arrangera både fysiska och digitala mässor.


Flexibla mässlokaler i Stockholm

Mässor i Stockholm lockar många besökare. Besökarna kan vara bosatta både i och utanför huvudstaden. Genom att välja centrala och flexibla mässlokaler i Stockholm blir det lätt för alla inblandade att ta sig dit, oavsett vilket färdmedel som man använder. I lokalerna finns det naturligtvis tillgång till alla tänkbara faciliteter och vi kan även erbjuda catering. Många av lokalerna kan anpassas utefter era behov och önskemål. Det finns exempelvis utrymmen som gör det möjligt att antingen öppna upp eller skärma av, allt för att passa sällskapets storlek. Välkommen till oss på 7A för mässlokaler i Stockholm som uppfyller era krav och önskemål.

Gör en bokningsförfrågan