Tillbaka

​Erssons Fisk & Deli ny cateringleverantör till 7A Posthuset

7A har ingått ett stolt samarbete tillsammans med Erssons Fisk & Deli för catering av all mat till nyöppnade 7A Posthuset på Vasagatan i Stockholm. Menyn, som är framtagen av Erssons egna kockar, bjuder på ett stort utbud av maträtter för både små och stora sällskap med spännande smaker från olika delar av världen. 

Den nya kontors- och mötesanläggningen 7A Posthuset om hela 17 000 kvm öppnande dörrarna den 2 december 2019. De första konferensgästerna välkomnades redan tre dagar efter inflyttning där mötesdeltagarna fick uppleva det gamla kulturarvet i en nutida tappning — tillsammans med vällagad mat i toppklass levererad av Erssons.

Familjeägda Erssons drivs sedan 2004 av bröderna Peter och Jens Ersson och är bland stockholmare kända som specialister inom framförallt fisk och skaldjur. Verksamheten grundades redan på 70-talet och består idag av tre restauranger och delikatessbutiker belägna i Fruängen, Bromma och Sickla i Stockholm. Erssons levererar även mat till privata tillställningar och alla typer av företagsarrangemang.

– Vi på Erssons är mycket glada över att få leverera goda smaker till 7A Posthuset. Vi ser fram emot att få leverera allt från luncher till middagar och mingelmat till alla gäster, säger Peter Ersson.

Menyn bjuder på något för alla typer av arrangemang och smaklökar. Bland valmöjligheterna hittar du allt från energigivande frukostpaket till välkomponerade trerättersmiddagar med råvaror av högsta kvalité och snittar för lyckade mingel. För större sällskap erbjuds buffémenyer med smaker från bland annat Sverige, Italien och Asien. Givetvis finns även skaldjur på menyn i form av en festlig skaldjursplateau. 

Menyn gäller endast på 7A Posthuset och hittas här. Vill du veta mer om konferens och event? Kontakta våra mötesrådgivare på sales@7a.se eller ring 08-586 107 00.

Välkommen!