Tillbaka

7A rekryterar ny affärsutvecklare inom digitalisering

Ingrid Gilsdorf, tidigare konsult på Releye AB, kliver in i rollen som digital affärsutvecklare på 7A. En helt ny tjänst som är en viktig del i det långsiktiga arbetet med att stärka den digitala utvecklingen inom bolaget och lyfta kundupplevelsen. Ingrid tillträdde den 17 augusti och blir även en del av 7A´s ledningsgrupp.

Ingrid Gilsdorf har mångårig erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och kundupplevelsen i olika befattningar, bland annat från 8 år på SAS och närmast från konsultbolaget Releye där hon arbetat med att driva kundprocesser inom digital transformation och CRM.

”Det är med glädje vi välkomnar Ingrid Gilsdorf som digital affärsutvecklare. Med sin gedigna erfarenhet från att driva digitala förändringsprocesser med fokus på kundupplevelsen kommer Ingrid att kunna bidra med värdefull kompetens i vårt fortsatta utvecklingsarbete, säger Fredrik Hultman, vd och grundare av 7A"

Ingrid kommer i huvudsak att ansvara för att förenkla den digitala tillämpningen inom 7A med målet att effektivisera verksamheten och skapa ännu starkare kundupplevelser.

”7A är en otroligt härlig organisation som jag upplever har hjärtat på rätt plats. Min uppgift blir att driva affären vidare och skapa rätt förutsättningar för att vi ska kunna fokusera ännu mer på våra gäster. Genom att se över hur vi kan öka den digitala tillgängligheten kan vi leverera samma höga servicenivå digitalt som vi gör på plats, säger Ingrid.”