Tillbaka

7A Strandvägen arrangerar exklusiv pop-up vigsel tillsammans med Atelier M&K: ”Stark efterfrågan”

Alla tecken som tyder på att vi är påväg mot ljusare tider får antalet bröllopsbokningar inför 2022 att skjuta i höjden. Men bröllop behöver inte alltid innebära en stor fest med middag och dans. Nu kan du som vill göra slag i saken redan i sommar boka en romantisk pop-up vigsel i en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter strax intill Nybroviken.

Efter premiärsuccén på Sigtunastiftelsen erbjuder Atelier M&K ytterligare ett tillfälle för pop-up vigslar i Stockholm den 20 augusti 2021. Denna gång kommer ceremonierna att äga rum i 7A Strandvägens eleganta festvåning, som är attraktivt belägen på Östermalm vägg i vägg med Hotel Diplomat. Salongernas välbevarade sekelskiftesdetaljer och utsikten över skärgårdbåtarana i Nybroviken gör att alla bröllop här blir något alldeles extra.

– Vi ser en stark efterfrågan på intima vigslar och 7A Strandvägen är en perfekt plats för bröllop, tillgängligt mitt i stan med fantastisk utsikt, säger Karolina Wahlman, bröllopskoordinator och grundare av Wahlman Weddings som är en del av Atelier M&K. 

  Upplägget inkluderar förmingel som efterföljs av en borglig vigsel på 7A Strandvägen. I priset ingår även personliga blomsterarrangemang, brudskål samt 40 professionellt tagna bilder från first-look till ceremonin och porträtt. 

  För den som önskar finns även möjligheten att boka bland annat livemusik, mingelpaket samt hotellövernattning.

  Pop-Up vigsel på 7A Strandvägen

  När: 20 augusti med start kl. 10.00.

  Var: Strandvägen 7A på Östermalm i Stockholm.

  Pris: 16.000 SEK inklusive 30 minuters konsultation.

  Få mer information och anmäl dig och din partner via contact@wahlmanweddings.com