Tillbaka

Studio för digitala mötesupplevelser på 7A

7A Posthuset på Vasagatan 28 i Stockholm öppnar upp en ny studio som erbjuder alla tekniska förutsättningar för att livestreama digitala möten, lanseringsevent och webinars till ett obegränsat antal deltagare via valfri plattform.

Med lång erfarenhet av att skapa lyckade mötesupplevelser online kan 7A nu erbjuda en helhetslösning för alla typer av digitala arrangemang. Hyr studion för att livestreama virtuella event eller spela in materialet innan det sänds och få hjälp med allt från redigering och support till avancerad teknik för ljud och bild.

Studion är utrustad med en komplett tekniklösning samt två sköna fåtöljer som gör det möjligt att arrangera allt från bland annat professionella uppsättningar av Tv-studio, panelsamtal, utbildningar, produktlanseringar och podcastinspelningar.

7A erbjuder även digitala premiumlösningar för videokonferenser som gör det möjligt för några enstaka upp till hundratals deltagare att koppla upp sig till mötet via en säker anslutning. Videomötet utgår från ett uppkopplat konferensrum med TV-skärm och högupplöst kamera med integrerad mikrofon och högtalare som kopplas till en dator. 

Kontakta oss för mer information och bokning eller klicka här för att läsa mer om digitala lösningar på vår hemsida.