Tillbaka

5 snabba om 7A Posthuset

Mitt i storstadspulsen, på en av Stockholms mest attraktiva företagsadresser, hittar du framtidens arbetsplats för både små och stora företag samt unika möteslokaler för konferens och event. Letar du efter nytt kontor? Här är då 5 anledningar till att boka en privat visning i 7A Posthuset!

1 minut från tåget och 25 minuter till Arlanda

Med 1 minut till Stockholms Centralstation och 20 minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för ditt företag. Närheten till tåg, bussar, tunnelbana och besöksparkeringar gör det enkelt för både medarbetare och kunder att ta sig hit – oavsett hur de väljer att resa.

Historisk byggnad med anor från 1903

Centralposthuset, som bygganden officiellt heter, är ett mästerverk inom svensk arkitektur som vi varsamt har förvandlat till en av Stockholms främsta arbetsplatser. Byggnaden invigdes den 27 oktober 1903 i närvaro av konung Oscar II och var fram till slutet på 1990-talet en självklar mötesplats för Stockholms medborgare. Husets slottsliknande exteriör och pampiga entréhall, före detta posthall, ritades av den berömde arkitekten Ferdinand Boberg. Som med sitt öga för detaljer och materialval skapade ett modernt hus åt posten, med associationer till Vadstena slott.

Moderna kontorsmiljöer för små och stora företag

Här finns lokalkapacitet för både små och stora företag att hyra kontorsytor som anpassas efter varje enskild verksamhet. Vill ni flytta in ett fullt möblerat kontorsrum redan nästa vecka? Eller hyra ett helt våningsplan, eller en privat kontorsdel, som ni själva får vara med och designa utifrån medarbetarnas behov av privata kontor, lounger och faciliteter? Oavsett vilken kontorslösning ni väljer, ingår all tänkbar service såsom städning, kaffe, WiFi – och självklart även frukost och andra uppskattade personalaktiviteter.

Hyr kontor med flexibla avtalstider

I rådande situation är flexibilitet viktigare är någonsin. Med vetskapen om att förutsättningarna kan förändras snabbt, erbjuder vi alltid fördelaktiga hyresavtal med flexibla avtalstider som tillåter snabba förändringar i verksamheten. Hos oss på 7A innebär det även att du alltid, även med kort varsel, kan skala upp eller ner i kvadratmeter – utan att behöva byta företagsadress alltför ofta.

Lokaler för större konferenser & event

Styrelsemöten, kundbesök, webinars eller företagets årliga julfest? Under samma tak erbjuder vi dessutom lokaler och digitala lösningar för några enstaka upp till hundratals deltagare. Som hyresgäst på 7A får ni givetvis rabatt på lokalhyran när ni bokar rum på någon av våra fyra anläggningar. För du vet väl att vi finns på fyra adresser i centrala Stockholm där ni alltid kan jobba i loungen, boka mötesrum eller starta dagen med frukost?

Kontakta oss för visning!

Vill du boka en privat visning i 7A Posthuset med våra rådgivare? Fyll i formuläret här eller kontakta oss via mejl på office@7a.se eller ring 08-586 107 00!