Nu kan du snabbtesta alla mötesdeltagare för pågående infektion av Covid-19. Testningen sker på mötesanläggningen innan konferensen börjar och utförs av utbildad vårdpersonal från vår testleverantör Noviral. Få svar redan inom 15 minuter och delta i mötet med minimal risk för smittspridning. Läs mer om hur testningen går till och hur du bokar nedan!

Vad är ett antigentest?

Antigentest är ett snabbtest som detekterar om du bär på pågående infektion av Covid-19. Observera att ett negativt provsvar inte garanterar att du inte bär på Covid-19. Du bör därför alltid följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer även vid negativt svar. Håll dig uppdaterad kring rådande rekommendationer här.

Hur går testningen till?

Testet tas med en svabb i bakre näsväggen och analyseras av utbildad personal från Noviral. Svaret får du redan inom 15 min från att du gjort testet. Deltagare som får ett negativt provsvar kan tryggt delta i mötet, medan eventuella positiva svar tas om hand av vårdpersonalen. Läs mer om testet här!

Pris och bokning?

Testen kostar från 430 SEK/person ex. moms och beställs via oss på 7A i samband med bokning av möteslokal. Hör av dig till oss på sales@7a.se eller 08-586 107 00 så berättar vi mer!

Om Noviral

Noviral är en svensk vårdgivare och en av Nordens största distributörer av snabbtester för Covid-19. Bolaget har idag distribuerat över 1 000 000 tester till mer än 25 länder. Läs mer om Noviral här!