7A Vasagatan

7A Vasagatan är en LEED-certifierad kontorsanläggning med tre moderna kontorsvåningar ett stenkast från Stockholms Centralstation. Fastighetens stora glaspartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp och bjuder på panoramautsikt över Vasagatans vibrerande storstadspuls. Hyr kontor från 3 till 200 kvadratmeter med möjligheten att snabbt uppgradera till fler eller större rum i samband med att ditt företag växer.

Kontorsrum

Tre moderna kontorsvåningar med privata kontor i olika storlekar mitt på Vasagatan i Stockholm city.

Business Lounge

Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till moderna lounger med fullservice på fyra attraktiva adresser mitt i city.

Virtual Office

Perfekt lösning för dig som är i behov av en attraktiv företagsadress – men inte en fysisk arbetsplats.

Miljöcertifierad byggnad mitt i Stockholm city

För oss på 7A Vasagatan är miljöarbetet en central del och något som vi hela tiden arbetar med att utveckla. 7A Vasagatan ligger i Sveriges första LEED-certifierad byggnad. LEED är ett av världens mest använda certifieringssystem som syftar till att främja hållbar utveckling inom byggsektorn. Som bland annat bedömer energianvändning, inomhusklimat och användning av återvunnet samt närproducerat material. När du byter till en flexibel och enkel kontorslösning på 7A Vasagatan gör du alltså inte bara ditt företag en tjänst, utan även klimatet.

Läs mer

Kontor intill Stockholms Centralstation

På 7A Vasagatan hyr du ergonomiskt och färdiginrett kontorsrum på Stockholms mest tillgängliga adress. Här blir din kontorsvardag enklare, flexiblare och effektivare. Hyr bara det antal platser som du behöver med möjlighet att skala upp eller skala ned om förutsättningarna ändras. Med absolut närhet till Stockholms Centralstation och Arlanda Express hittar dina kunder snabbt till dig, samtidigt som företagets medarbetare får bästa tänkbara pendlingsmöjligheter. Vi bygger våra coworking-miljöer så att det finns gott om sociala ytor och gemensamma lounger, perfekta för spontant nätverkande eller samvaro med kollegorna.

Läs mer