Bröllopslokal & festvåning i centrala Stockholm

Tänk tillbaka på den bästa festen du har varit på. Var det sällskapet, maten, omgivningen eller den trevliga servitören som gjorde kvällen extra speciell? Efter åtskilliga tillställningar som har ägt rum på 7A vet vi med säkerhet vad som skapar upplevelsen av en riktigt lyckad tillställning. Med festlokaler på tre av Stockholms bästa adresser skapar vi en perfekt oas för allt från bröllopsmottagningar till födelsedagsfester och familjehögtider.

Romantisk bröllopslokal på 7A Strandvägen

Arrangera ert bröllop på 7A Strandvägen i våra eleganta lokaler med en oslagbar utsikt över Nybrovikens glittrande vatten för en oförglömlig upplevelse. Här finns privata salonger med charmig orginalinteriör och en romantisk atmosfär som passar utmärkt för att arrangera bröllop med tillhörande middag och mingel. Med lång erfarenhet och bröllopslokaler på en av Stockholms mest exklusiva adresser skapar vi en perfekt oas för ett romantiskt citybröllop i hjärtat av Östermalm.


Storslagen bröllopsfest på 7A Posthuset

Letar du efter den perfekta platsen för din bröllopsfest? 7A Posthuset erbjuder unika bröllopslokaler med storslagen takhöjd och karaktär i Gamla Centralposthuset mitt i Stockholm city. Den magnifika fasadbyggnaden och de välbevarade hallarna är ett mästerverk från 1903 signerat den berömde arkitekten Ferdinand Boberg. Här finns privata lokaler för bröllopsfester med mingel, middag och dans för upp till 220 gäster. Ta del av vårt bröllopserbjudande eller skräddarsy din stora dag tillsammans med våra projektledare.

Read more

Festlokal för födelsedagar och jubileum

Nalkas det födelsedag eller jubileumsfirande? Hyr festlokal hos oss på 7A och fira den stora dagen med en födelsedagsfest som börjar med mingel och middag för att sedan övergå till dans. Vi finns på tre adresser i centrala Stockholm och erbjuder festlokaler för både små och stora sällskap. Lämna över rollen som festfixare till våra projektledare som hjälper till att boka allt från catering till DJ eller liveband som gör kvällen till ett oförglömligt minne för både gäster och kvällens huvudperson!

Hitta rätt festlokal här och kontakta oss för ett prisförslag!

Lokal för dop & namngivning

 

Bjud in nära och kära till dopceremoni eller namngivningsceremoni på 7A Strandvägen. En elegant våning belägen i hjärtat av Östermalm med en hemtrevlig atmosfär och oslagbar utsikt över Nybroviken. Här finns salonger i sekelskiftesstil som passar perfekt för er dopceremoni eller namngivningsceremoni oavsett sällskapets storlek. Välj mat och dryck från säsongens meny och låt oss ta hand om planeringen ända från idé till att gästerna lämnar. Vi hjälper dig att arrangera en oförglömligt minne för familj och vänner!

Hitta rätt salong för dig här!

Get a quote


Privat festlokal på takterrassen

Boka vår härliga takterrass och bjud in vännerna på fest uppe bland Vasastans takåsar. Här får ni en privat oas för att njuta av kvällssolens strålar med utsikt över lummiga Observatorielunden. Takterrassen passar perfekt för att arrangera allt från kräftskivor och after works till temafester i sann afterski anda. Även bröllop har ägt rum här! Takterrassen rymmer upp till 150 personer och har två inglasade uterum som enkelt går att öppna och stänga vid behov av skydd mot väder och vind.

Läs mer om privata event på takterrassen.


Mat & Dryck

Vi fixar catering till din tillställning och erbjuder festmenyer som passar för alla typer av sällskap och arrangemang. Komponera ihop en personlig trerättersmiddag med tillhörande vinpaket eller låt oss duka upp snittar och bubbel till minglet. Kanske önskar ni endast fika med tårta och bakverk på buffé? Vi kan lösa det mesta och erbjuder allt från säsongsbaserade menyförslag till skräddarsydda temamiddagar.

 

Läs mer om vad vi kan erbjuda i mat- och dryckesväg.