Back

Exklusiv takterrass för alla typer av event – mitt i Stockholm city

Planerar du inför ett unikt företagsevent, en sommarskön grillfest eller ett storslaget födelsedagsfirande? På 7A Odenplan hittar du en fantastisk takterrass som ingen annanstans i Stockholm city. Här kan du boka alla typer av event, stora som små. Med utsikt över grönskan i Observatorielunden och innerstans vibrerande cityliv, samtidigt som solen går ner bakom Vasastans takåsar, blir ditt evenemang oförglömligt för alla inblandade.

Det kanske känns tidigt att börja tänka på vårens och sommarens event och fester redan nu. Men det bästa tipset vi kan ge dig är att vara i god tid. De attraktivaste datumen försvinner snabbt. Vilka event vill du förverkliga? Vad ska det vara för teman? Hur många gäster vill du bjuda in? Det kan kännas svårt att reda ut alla frågetecken på egen hand.

Därför hjälper vi dig från start till mål och ser till att det blir som du vill ha det. Vi på 7A har lång erfarenhet av att arrangera alla typer av event och vet vad som krävs för att skapa den där alldeles särskilda guldkanten. Vår professionella och serviceinriktade personal ger dessutom gärna tips och råd om du inte har din idé helt färdig när du kontaktar oss.

Den mest uppenbara anledningen att boka takterrassen på 7A Odenplan är den visuella upplevelsen och ”wow”-känslan. Vi kan garantera en alldeles unik inramning för dig och dina inbjudna gäster. Takterrassen är 175 kvadratmeter stor och går att anpassa om du har särskilda önskemål.

Takterrassen är utrustad med värmelampor, markiser och glasväggar mot vinden för att kunna leverera fantastiska upplevelser oavsett väder. Takterrassen är mycket smakfullt dekorerad med växter, loungemöblering och ljuslyktor som ger ett behagligt sken när kvällsmörkret lägger sig över staden. Läs mer och boka här!