Back

Community Week på 7A är tillbaka! ”En vecka fylld av aktiviteter - öppet för alla för att visa vad coworking innebär!"

Prova på 7A för en dag!

7A har fyra anläggningar med lokaler för alla tillfällen - snabba möten, kontor, konferenser och fester - alla placerade i centrala Stockholm, och är en av de största aktörerna i huvudstaden. Från den 29:e januari, öppnar de upp deras anläggningar för att bjuda in allmänheten till en hel vecka fylld av aktiviteter.

”Med en bransch som är så pass ny som coworkingbranschen är så är det inte alla som har fått se vad fördelarna med coworking kan vara – det är så mycket mer än bara kontorslokaler! De aktiviteter vi bjuder in till under Community Week är tillställningar som våra hyresgäster kan ta del av året om.”

Community Week:

Datum: 29/1-2/2 – 2024

Tid: Aktiviteter från kl 08.30 varje dag!

Plats: 7A Posthuset (Vasagatan 28), 7A Strandvägen (Strandvägen 7A), 7A Odenplan (Norrtullsgatan 6), 7A Vasagatan (Vasagatan 7)

Anmälan/Schema: LÄNK

Vad kan jag förvänta mig under Community Week?

7A:s Community Week är tillbaka och den 29/1-2/2 öppnar de upp alla sina anläggningar för allmänheten – och för den som aldrig provat på coworkinglivet ger detta en chans att få testa på 7A för en dag. Under veckan finns möjligheten att få provsitta på alla 7A:s anläggningar – från 7A Posthuset till 7A Odenplan, 7A Vasagatan och/eller 7A Strandvägen, som alla har en unik prägel. Här kan man utforska alla anläggningar genom olika aktiviteter eller genom att gå på spontanvisningar av deras kontor- och konferenslokaler.

Med aktiviteter, föreläsningar, AW:s samt öppna arbetsytor under en hel vecka får man ta del av alla fördelar som coworking-livet har att erbjuda. Under Community Week erbjuds bland annat:

  • Gratis föreläsningar, spontanvisningar och mingel
  • Frukostar, AW:s och en stor Afterski fest
  • Pilates, hälsofrukost och mindfulness
  • … och mycket mer

Välkommen till 7A:s anläggningar - alla med unik prägel

7A Strandvägen

Välkommen till våra unika salonger placerade mitt i centrala Östermalm, med utsikt över Nybroviken i Stockholm. Här finns det rum för alla dina möten, privata som affärsmässiga. Vi har lokaler som passar för bokreleaser, modevisningar, fotograferingar och filminspelningar likväl som vi har rum som funkar utmärkt för konferenser, kontor, affärsluncher och jobbmingel.

7A Odenplan

Välkommen till en arbets- och mötesplats som andas kreativitet, tillväxt och puls. På bästa läge i Vasastan är detta en perfekt plats för företag i alla storlekar. Personliga kontor och lokaler med en spektakulär takterrass som gjord för mingel, event och fest.

7A Vasagatan

Sveriges första miljöcertifierade LEED-byggnad och Stockholms mest tillgängliga arbets- och mötesplats. Alldeles intill Centralstationen och Arlanda Express erbjuder vi en attraktiv och internationell anläggning där du hyr det antal platser du behöver, med möjlighet att skala upp eller ned.

7A Posthuset

I Posthuset, ett av Stockholms mest kulturhistoriska hus, erbjuds inspirerande och levande arbets- och mötesplatser för företag och sällskap i alla storlekar. Här välkomnas man av en pampig entré som leder in till den vackra Boberghallen, husets hjärta och vår businesslounge.

-

7A är en ledande aktör inom coworking- och konferensverksamhet i Stockholm - och lokalerna används även för privata tillställningar. Med fyra unika anläggningar i centrala lägen erbjuder 7A inspirerande arbetsplatser och storslagna eventlokaler där varje möte är unikt.

Läs mer om våra kontors- och konferenslösningar på vår hemsida och boka in en visning HÄR!