Back

Så skapar 7A mervärde för sina hyresgäster - "Unika event som väcker engagemang och gemenskap"

7A Odenplan välkomnar dig till en kostnadsfri frukostföreläsning med hållbarhetstema.

Fredag den 15:e mars får ni guidning av prisbelönta experter i hållbarhetsstrategi!

Den dynamiska föreläsningsduon, Mikael Botnen Diamant och Carl-Johan Schultz, tar plats på scen med en inspirerande föreläsning om hållbarhetsstrategi. Deras bok "Hållbariseringen – en guide för företag i omställning" vann pris som Årets marknadsföringsbok 2022. Denna tankeväckande föreläsning varvar humor med konkreta råd baserat på boken - och ingen i rummet lämnas oberörd.

Med olika, men kompletterande, bakgrunder skapar Mikael och Carl-Johan en dynamisk atmosfär som lyfter fram olika perspektiv på scenen. Deltagarna får insikter i varför både hållbarhetschefen Desirée och säljchefs-Johan spelar viktiga roller i omställningen. Dessutom kommer deltagarna att lära sig att hantera den "den arga fransmannen"...

Kort information:

Event: Frukostföreläsning

Datum: Fredag den 15/3-2024

Tid: Kl. 08.00

Plats: 7A Odenplan

Kostnad: Kostnadsfri!

Anmälan görs via länk: Länk

--

Under våren 2024 bjuder 7A in till flertal föreläsningar, med möjligheten att delta kostnadsfritt både som extern besökare och som hyresgäst på 7A. Denna satsning är till för att främja ett nätverkande forum och skapa mervärde för hyresgästerna - samt skapa en medvetenhet om 7A:s olika mötesplatser. På 7A står det personliga mötet i centrum och vi strävar alltid efter att förhöja upplevelsen på våra mötes-, konferens- och coworkinganläggningar.

Läs mer om våra unika kontors- och konferensmöjligheter på vår hemsida!