Tillbaka

Day Pass

Checka smidigt in i receptionen på någon av våra centrala anläggningar. Varför inte starta dagen med vår populära frukost? Det perfekta tillfället att nätverka med våra olika medlemmar, från väletablerade företag till spännande startups. Vem vet, kanske hamnar du vid samma bord som nästa unicorn?

Oavsett om du behöver byta ut hemmakontoret för en dag, hitta ny inspiration, saknar gemenskapen vid kaffemaskinen eller helt enkelt längtar efter en produktiv dag på en ny plats, så är våra day pass det perfekta valet för dig. Upptäck en plats där arbete och samarbete förenas, och där du kan uppnå din fulla potential. Varmt välkommen till vår coworking-community!

 

Vilken plats passar bäst?

7A Posthuset
Ett stenkast från Stockholm Centralstation hittar du den historiska byggnaden centralposthuset. Innanför dörrarna möts du av storslagen takhöjd, välbevarade detaljer som vackert målade valv och marmorgolv. Här finns olika arbetsytor att välja mellan, från sköna soffgrupper till tysta poddar och mer klassiska arbetsplatser. Hitta hit

 

7A Strandvägen
Känn lugnet intill skärgårdsbåtarna i Nybroviken samtidigt som du har Stureplans citypuls runt hörnet. Slå dig ner i loungen med utsikt över vattnet och beställ en cappuccino från vårt café. Här arbetar du i en anrik miljö med spår från en svunnen tid och kan välja mellan olika typer av arbetsytor.
Hitta hit

 

7A Odenplan
Kom snabbt och smidigt till din arbetsplats för dagen. Med Odenplans kollektivtrafiksnav på andra sidan gatan tar du dig enkelt till oss oavsett var du pendlar ifrån. I vår modernt inredda business lounge väljer du enkelt mellan olika platser. Ta en lunchpromenad i lummiga Observatorielunden och upplev det breda utbudet av Stockholms bästa restauranger, caféer och butiker längs med gatan. Hitta hit

 

Hur funkar det?
Du behöver inte tänka på något i förväg utan väljer den plats som passar dig för dagen och checkar enkelt in i receptionen på anläggningen.
Ett day pass kostar från 395.- inkl. moms och betalas på plats.

Undrar du över något? Kontakta oss här så hjälper vi dig!