Träffa vår medarbetare.

Träffa vår medarbetare.

Träffa vår medarbetare.

Michaela Lundberg, Service Manager på 7A Strandvägen berättar om hur det är att arbeta på 7A. Klicka för att läsa mer.

Som Service Manager är Michaela ansvarig för att planera både kontors- och konferensdriften på anläggningen. Ytterst innebär det att hon ser till att allt fungerar som det ska så att service och upplevelse blir den bästa tänkbara, både för konferensgästerna och kontorsmedlemmarna.

Hur länge har du jobbat på 7A?

Jag började i april 2019. 

Vilka roller har du haft?

Jag började som projektledare inom konferens på 7A Strandvägen. När jag kom tillbaka från min föräldraledighet efter pandemin klev jag tillfälligt in i rollen som receptionist till 7A Vasagatan, innan jag gick fick chansen att ta mig an rollen som Service Manager på 7A Strandvägen.

Hur skulle du beskriva 7A som arbetsplats? Vad gör att man vill jobba på 7A? 

7A är en fantastisk arbetsplats som ständigt är under utveckling. Här händer något hela tiden och chansen att växa inom företaget är stor, vilket gör det till en attraktiv arbetsplats där jag känner att jag har möjlighet att ständigt utvecklas. Våra unika fastigheter och vackra miljöer i hjärtat av Stockholm i kombination med härliga kollegor och hyresgäster gör att det alltid känns roligt att gå till jobbet. Jobbar man inom service vet man aldrig vad som väntar när man stiger innanför dörrarna, vilket är tjusningen med mitt jobb!

Vad tror det är som gör att våra gäster väljer oss?

Vårt läge i kombination med den personliga service som vi ger våra gäster. Hos oss blir alla sedda och vi strävar efter att våra hyresgäster ska känna att våra lounger är som en förlängning av deras eget kontor.

Vilka tycker du är de roligaste delarna i ditt jobb?

Jag älskar variationen i mitt jobb och att det ger mig chansen att både vara strukturerad och strategisk i administrativa uppgifter, samtidigt som jag får vara social och möta nya människor och kollegor ”på golvet”.

När du inte är på jobbet, vad gör du helst då?

Njuter av en varm kopp kaffe framför tv:n, men om vi ska vara realistiska så är det mer troligt att du hittar mig i Vasaparken i ur och skur med min treåring!