Träffa vår medarbetare.

Träffa vår medarbetare.

Träffa vår medarbetare.

Träffa Conny Gudmundsson som assisterar alla våra anläggningar inom Facility Service. Klicka för att läsa mer.

Hur länge har du jobbat på 7A?

Jag har jobbat på 7A i ca 1,5 år. Innan dess jobbade jag på Hyrdepån där jag var ansvarig för hela avdelningen. 

I vilka roller?

Jag jobbar på fastighetsavdelningen, som servar alla våra anläggningar.  Där har jag förutom att ta hand om det ordinarie underhållsarbetet också har som ansvar att arbeta proaktivt och hålla koll på alla felanmälningar, så att arbetet fördelas och utförs utifrån vad som behöver prioriteras.

Hur skulle du beskriva 7A som arbetsplats? Vad gör att man vill jobba på 7A?

Det är fritt, man får synas och höras jag blir tagen på allvar som medarbetare. Jag upplever att det är lika enkelt att prata med alla i verksamheten oavsett roll. Det blir aldrig tråkigt och det framför allt tack vare att arbetsuppgifterna är så varierande och miljöerna är så olika. Jag upplever också att det finns möjlighet för mig som medarbetare att utvecklas.

Vad tror det är som gör att våra gäster väljer oss?

Adresserna, miljöerna och vårt engagemang inom 7A gentemot kunder och gäster. 

Vilka tycker du är de roligaste delarna i ditt jobb?

Variationerna tycker jag är roligt, jag gör allt från att skicka offerter, till att lägga golv, bygga ett pentry, vara behjälplig våra kunder eller kanske måla. Jag har roligt med mina 7A-kompisar och kollegor. 

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig på Fastighetsavdelningen? 
Jag börjar alltid dagen med att gå igenom vårt ärendehanteringssystem för att se om det är några nya ärenden som har kommit in och återkopplar till kunder. Sedan planerar jag dagen tillsammans med mina kollegor på våra morgonmöten, därefter blir det ofta lite administrativt arbete, sen är jag ute på golvet och är behjälplig mina kollegor och våra hyresgäster tex målar, hänger upp en tv eller kanske möter upp en leverantör.

När du inte är på jobbet, vad gör du helst då?

Jag gillar att laga mat, tränar Crossfit med min fru, går på konserter och är med min familj.