Träffa vår medarbetare.

Träffa vår medarbetare.

Träffa vår medarbetare.

Frida Sköldefalk jobbar inom Sales & Reservation Conference & Event hos oss och berättar hur hon ser på 7A. Klicka för att läsa mer.

Som Sales Agent tar man emot inkommande förfrågningar för alla slags möten och event. Framför är det ”business-to-business”, men har också en hel del privata fester och arrangemang av olika slag. I rollen är det viktigt att göra en bra behovsanalys och att bygga relationen med kunderna, så att de känner sig trygga och blir nöjda med sitt event. Det gäller också att vara snabb på att återkoppla, eftersom tiden från förfrågan till svar ofta är en avgörande faktor för kunden.

Hur länge har du jobbat på 7A?

Sedan augusti 2022.

I vilka roller?

Sales Agent Conference & Event

Hur skulle du beskriva 7A som arbetsplats? Vad gör att man vill jobba på 7A?

7A är en fantastisk arbetsplats där anställda har möjlighet att påverka och utvecklas. Positiv energi och engagemang genomsyrar hela organisationen. Drivna kollegor med teamkänsla och som alltid har kunden i fokus.

Vad tror du det är som gör att våra gäster väljer oss?

Servicen hos 7A är av världsklass! Vi är otroligt lyhörda för kunders specifika önskemål och behov, vilket resulterar i framgångsrika möten och nöjda kunder. Genom vårt varma och proffsiga bemötande skapar vi en återkommande kundkrets.

Vilka tycker du är de roligaste delarna i ditt jobb?

Få skapa minnesvärda och lyckade möten och event samt bygga goda och långvariga relationer med kunder.

Mina härliga och duktiga kollegor som förgyller mina arbetsdagar!

När du inte är på jobbet, vad gör du helst då?

Jag tycker om att vara ute i skogen och plocka svamp med mina barn, gå på loppis och spendera tid på landstället på Öland.