Hitta till oss

Vägbeskrivning till 7A:s olika anläggningar.

Hur hittar jag till 7A Posthuset?

7A Posthuset ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där anländer du till T-Centralen eller Stockholm city med antingen pendeltåg, tunnelbana eller regional/fjärrtåg. Med Arlanda Express, som avgår på andra sidan gatan från 7A Posthuset, når du Arlanda flygplats på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta. Närmsta allmänna parkeringsgarage finns tillgängligt på gångavstånd i Citygaraget på Mäster Samuelsgatan 61.

Hur hittar jag till 7A Strandvägen?

7A Strandvägen ligger i hjärtat av Östermalm i nära anslutning till Östermalms tunnelbanestation. Anländer du med buss 54, 69, eller 76 kliver du av vid Nybroplan och promenerar en kort sträcka längst Strandvägen bort till oss. Vid Nybroplan stannar även spårvagnen som avgår från T-Centralen och trafikerar Strandvägen ända bort mot Djurgården. Under sommarhalvåret kastar skärgårdsbåtarna loss från Nybrokajen som tar dig ut till Stockholms skärgård. Närmsta allmänna parkeringsgarage finns tillgängligt på gångavstånd på Birger Jarlsgatan 6 samt Linnégatan 87-89.

Hur hittar jag till 7A Odenplan?

7A Odenplan ligger mitt i Stockholms nya knutpunkt på bästa läget i Vasastan. Hit tar du dig enkelt med stadsbuss, tunnelbanans gröna linje eller pendeltåget som stannar vid Odenplans station. Besöksparkering finns tillgänglig i samma byggnad som vår anläggning. 7A Odenplan når du via Norrtullsgatan 6.

Hur hittar jag till 7A Vasagatan?

7A Vasagatan ligger mitt på Vasagatan endast några steg från Stockholms Centralstation där anländer du till T-Centralen eller Stockholm city med antingen pendeltåg, tunnelbana eller regional/fjärrtåg. Med Arlanda Express, som avgår på andra sidan gatan från 7A Vasagatan, når du Arlanda flygplats på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta. Närmsta allmänna parkeringsgarage finns tillgängligt på gångavstånd i Citygaraget på Mäster Samuelsgatan 61.

Kontor

Allt du behöver veta som medlem hos oss.

Får jag ha med mig min hund på kontoret?

Ja, hundar är tillåtet på 7A. Så länge din fyrbenta vän är rumsren, inte skäller och håller sig på kontoret och inte i gemensamma utrymmen.

Jag vet inte hur mitt lokalbehov ser ut om ett år, hur flexibla är ni med avtalstider?

Hos 7A kan du växa från en dag till en annan och skala ner med tre månaders varsel. Vill du byta till ett mindre kontor så gör vi allt vi kan för att hyra ut ditt befintliga under uppsägningstiden, för att flytten ska kunna gå snabbare än så.

Mitt bolag är inte momspliktigt, kan jag ändå vara hyresgäst hos er?

Absolut! Vi har möjlighet att ta emot såväl små som stora icke momspliktiga bolag och organisationer.

Jag väljer mellan kontorshotell och egna lokaler, varför ska jag välja er?

Hos 7A betalar du endast för den effektiva kontorsytan som du använder just nu. Du får även tillgång till gemensamma utrymmen och all kringservice – oavsett antalet anställda på företaget. Hos 7A kan du hyra ett helt våningsplan som är skalskyddat och utformat precis utefter dina krav och önskemål. Dessutom slipper du fastna i långa avtal som inte följer din verksamhetsutveckling.

Vilken typ av företag sitter i era kontorslokaler?

Våra kunder sträcker sig från etablerade företag till start-ups och enmansföretagare inom alla typer av branscher. Passa på att utöka ditt personliga nätverk och knyta nya värdefulla kontakter!

Finns det tillgång till dusch och omklädningsrum på era anläggningar?

Ja, dusch och möjlighet till ombyte finns på alla våra anläggningar.

Jag skulle vilja hyra en konferenslokal på konferensvåningen, får jag rabatt som hyresgäst?

Ja, alla våra hyresgäster får 20% rabatt på konferens- och festlokaler på samtliga mötesanläggningar. Hör av dig till kontor@7a.se så berättar vi mer och hjälper dig med din bokning!

Får vi ta med våra egna möbler till kontoret vi hyr av er?

Ja, ni får gärna ta med era egna möbler. I hyran ingår ergonomiska kontorsstolar, höj-och sänkbart skrivbord samt låsbar förvaring.

Får jag måla om kontoret jag hyr av er?

Det går bra att måla om kontoret om ni skulle vilja göra det lite mer till ”ert”. Det enda ni behöver göra är att återställa lokalen innan ni flyttar ut eller byter lokal.

Kan jag boka mötesrum på en annan anläggning än den jag hyr mitt kontor på?

Ja, du är givetvis välkommen att boka mötesrum på alla våra anläggningar! Det gäller även loungerna på alla anläggningar som du alltid är välkomna att besöka på alla anläggningar.

Konferens

Information inför er konferens hos oss.

Vad ingår när jag hyr en konferenslokal?

Projektor/TV screen, högtalare, Wi-Fi, whiteboard, blädderblock och anteckningsmaterial. I de större lokalerna ingår även headset/mikrofon samt PC för PowerPoint. Önskas övrig teknisk och/eller annan utrustning bokas detta med hjälp av vår projektledare inför ankomst.

Vilka digitala lösningar erbjuder ni?

På 7A finns stora möjligheter att producera allt från proffsiga studioevent till säkra videokonferenser – för några enstaka upp till hundratals deltagare. AV tekniker finns alltid på plats för att starta upp mötet och se till att allt flyter på smidigt.

Har ni öppet under helger?

Vi har öppet enligt överenskommelse. Givetvis öppnar vi upp för privata tillställningar under helgen som exempelvis bröllop, födelsedagar, baby shower eller andra tillställningar.

Är mötesanläggningarna tillgänglighetsanpassade?

7A Posthuset Tillgänglighetsanpassad entré finns på Mäster Samuelsgatan 70. Använd servicetelefonen för att få kontakt med vår personal som möter upp och öppnar dörren. 7A Strandvägen Dagtid (08.00 – 17.00) används entrén på Artellerigatan 2A. Meddela oss i förväg så kommer vi och öppnar dörren och hjälper dig förbi tröskeln. Hissens mått upp till konferensvåningen mäter 80 cm bred och 130 cm djup. Kvällstid (17.00 – 01.00) används entrén på Strandvägen 7A1 (via innergården). Gatan utanför entrén är av kullersten och för att ta sig in i porten behöver man ta sig förbi en tröskel. Hissens mått upp till konferensvåningen mäter 63 cm bred och 140 cm djup. I hissen finns en flyttbar sittdyna som vi gladeligen hjälper dig att flytta på för att få plats. 7A Odenplan Anläggningen är fullt tillgänglighetsanpassad från båda våra entréer (Norrtullsgatan 6 och Odengatan 65).

Har ni fönster i alla mötesrum?

I stort sett alla våra mötesrum har dagsljus!

Erbjuder ni vegetarisk och vegansk mat?

Vi arbetar med närproducerade och säsongsbetonade råvaror och våra kockar sätter ihop en lunchrätt som varierar från dag till dag. Självklart erbjuder vi även alternativ för de som önskar vegetariskt och vegansk mat eller är i behov av specialkost.

Finns det några utomhusmöjligheter för konferens eller event?

På 7A Odenplan har vi två terrasser som är de perfekta för att bjuda in till AW, kräftskiva, kick-off, födelsedagsfirande eller grillkvällar. Vi välkomnar även grupper på takterrassen som önskar en annorlunda konferensmiljö uppe bland takåsarna. Självklart ordnar vi då med all teknik som ni behöver, så som TV-skärmar, mikrofoner och högtalare.

Erbjuder ni några aktiviteter i samband med konferenser och event?

Självklart, vi älskar aktiviteter! Vi har ett stort utbud med ett flertal olika aktiviteter och underhållning. Vi lägger stort fokus på hälsa och träning och erbjuder många aktiviteter som passar såväl i pausen som innan eller efter konferensen. Låt oss berätta mer!

Event & Privat fest

Vi älskar festligheter - vi har den häftigaste platsen för er!

Kan jag som privatperson hyra festlokal hos er?

Ja, du kan hyra en hel våning eller salonger för mingel, middag, baby showers, minnesstunder eller bröllop. Vi har även flera mindre lokaler som passar perfekt för födelsedagsfester, dop eller mindre familjetillställningar.

Får jag ta med egen mat & dryck till festlokalen?

Nej, samtliga anläggningar har serveringstillstånd vilket betyder att du inte får ta med egen dryck. Vi samarbetar med välrenommerade cateringföretag som tar fram väl utvalda menyer och vår sommelier rekommenderar gärna dryck som passar till. Om ni har en specifika önskemål på mat eller dryck kan vi givetvis ordna detta!

Har ni öppet under helger?

Vi har öppet enligt överenskommelse. Givetvis öppnar vi upp för privata tillställningar under helgen som exempelvis bröllop, födelsedagar, baby shower eller andra tillställningar.

Samarbetar ni med hotell i närheten?

Ja, vi erbjuder förmånliga priser på flera hotell i närheten av våra mötesanläggningar. Kontakta oss på sales@7a.se så får du en rabattkod och förslag på hotell i närheten av den mötesanläggning du har valt.