Tillbaka

Flex Office

Vad innebär 7A Flex Office?

På 7A Posthuset erbjuder vi privata kontorsytor från 200 kvm och uppåt för större företag som är i behov av avskilda kontorslokaler – med samma serviceutbud som på ett klassiskt kontorshotell. Hyr ett eget våningsplan och ta chansen att skräddarsy en kontorsmiljö med privat ingång, reception och egna faciliteter. Som hyresgäst hos oss får alla medarbetare på företaget dessutom tillgång till våra lounger och personalaktiviteter på samtliga anläggningar i city.

Vi är en momsbefriad verksamhet, är Flex Office ett alternativ till oss?

Absolut! I 7A Posthuset har även momsbefriade verksamheter möjlighet att hyra privata kontorslokaler.

Vad ingår i Flex Office?

Som hyresgäst på 7A har du och dina medarbetare fri tillgång till alla gemensamma utrymmen och bokningsbara mötesrum på samtliga anläggningar. Varje vecka har vi dessutom frukostar, after works och träningsklasser så som yoga och fysträning.

Vi är Flex Office kund och behöver en större lokal för vår julfest. Vilka möjligheter finns på 7A?

Hos 7A hittar du även det bästa läget för konferens och event. Vi erbjuder möteslokaler i alla tänkbara utföranden och kan hjälpa er att arrangera allt från styrelsemöten till heldagskonferenser, middagar och företagsfester. Som hyresgäst hos oss får du dessutom alltid en generös rabatt på lokalhyran på alla fyra mötesanläggningar!

Jag väger mellan kontorshotell och egna lokaler, varför ska jag välja er?

Hos 7A betalar du endast för den effektiva kontorsytan som du använder just nu. Du får även tillgång till gemensamma utrymmen och all kringservice – oavsett antalet anställda på företaget. Hos 7A kan du hyra ett helt våningsplan som är skalskyddat och utformat precis utefter dina krav och önskemål. Dessutom slipper du fastna i långa avtal som inte följer din verksamhetsutveckling.

Hur lämnar jag en intresseanmälan?

Vad roligt att du är intresserad av våra kontorslösningar! Du är välkommen att höra av dig till oss via våra intresseformulär här på hemsidan eller mejla office@7a.se. Det går också bra att ringa oss 08-586 107 00.

Gör en bokningsförfrågan