Tillbaka

Konferens

Vad ingår när jag hyr en konferenslokal?

Projektor/TV screen, högtalare, Wi-Fi, whiteboard, blädderblock och anteckningsmaterial. I de större lokalerna ingår även headset/mikrofon samt PC för PowerPoint. Önskas övrig teknisk och/eller annan utrustning bokas detta med hjälp av vår projektledare inför ankomst.

Vilka digitala lösningar erbjuder ni?

På 7A finns stora möjligheter att producera allt från proffsiga studioevent till säkra videokonferenser – för några enstaka upp till hundratals deltagare. AV tekniker finns alltid på plats för att starta upp mötet och se till att allt flyter på smidigt.

Har ni öppet under helger?

Vi har öppet enligt överenskommelse. Givetvis öppnar vi upp för privata tillställningar under helgen som exempelvis bröllop, födelsedagar, baby shower eller andra tillställningar.

Vilka mötesanläggningar är tillgänglighetsanpassade?

7A Odenplan, 7A Centralen och 7A Posthuset

Har ni fönster i alla mötesrum?

I stort sett alla våra mötesrum har dagsljus!

Erbjuder ni vegetarisk och vegansk mat?

Vi arbetar med närproducerade och säsongsbetonade råvaror och våra kockar sätter ihop en lunchrätt som varierar från dag till dag. Självklart erbjuder vi även alternativ för de som önskar vegetariskt och vegansk mat eller är i behov av specialkost.

Finns det några utomhusmöjligheter för konferens eller event?

På 7A Odenplan har vi två terrasser som är de perfekta för att bjuda in till AW, kräftskiva, kick-off, födelsedagsfirande eller grillkvällar. Vi välkomnar även grupper på takterrassen som önskar en annorlunda konferensmiljö uppe bland takåsarna. Självklart ordnar vi då med all teknik som ni behöver, så som TV-skärmar, mikrofoner och högtalare.

Erbjuder ni några aktiviteter i samband med konferenser och event?

Självklart, vi älskar aktiviteter! Vi har ett stort utbud med ett flertal olika aktiviteter och underhållning. Vi lägger stort fokus på hälsa och träning och erbjuder många aktiviteter som passar såväl i pausen som innan eller efter konferensen. Låt oss berätta mer!

Gör en bokningsförfrågan