På 7A strävar vi efter att belasta miljön så lite som möjligt i vårt dagliga arbete. Grön el, fairtrade kaffe och klimatneutrala korridorsmattor är bara några av de miljöförbättrande åtgärder som vi har valt att fokusera på.

7A har högt uppsatta hållbarhetsmål och vi ser det som en självklarhet att lämna så små klimatavtryck som möjligt efter oss. Med fokus på god hälsa och välbefinnande, anständiga arbetsvillkor, samt hållbar konsumtion och produktion arbetar vi aktivt mot FN:s globala hållbarhetsmål. Och vi är glada att ha med oss våra gäster på resan.

Miljöaspekten finns med i alla delar av 7A’s verksamhet, inte minst när det gäller maten. Vi anser att mat och dryck är en viktig del av en lyckad arbets- eller mötesdag. 7A samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror som möter våra krav på flera vegetariska alternativ.

Sedan våren 2022 erbjuder bland annat 7A Strandvägen vegetarisk lunch som standard med möjlighet att lägga till extra protein om så önskas.

2012 öppnade vi 7A Centralen, mitt i Stockholm city på Vasagatan 7. Här erbjuder vi flexibla kontor och coworking i Sveriges första LEED-certifierade byggnad. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) bedömer bland annat energianvändning, inomhusklimat, användning av återvunnet och närproducerat material samt innovation och design. Men även byggnadens läge, tillgång till allmänna kommunikationer och serviceutbud spelar in. Alla dessa faktorer har stor inverkan på hur människor upplever sin vardag på jobbet. Här kan du läsa mer om LEED-certifieringen och varför ditt företag ska sitta på 7A Centralen.

Kontakta oss via e-post