Konferens & Event på 7A

Hos 7A får du det bästa läget för konferens och event i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Med personlig service och lokaler i alla tänkbara storlekar hjälper våra certifierade mötesrådgivare dig från idé till verklighet.

Konferenslokaler

Ett 70-tal flexibla möteslokaler i varierande storlekar och miljöer på tre platser i centrala Stockholm.

Mässor & utställningar

Abonnera en hel anläggning för exklusiv känsla vid mässor och event.

Digitala möten & event

Producera allt från proffsiga studioevent till video-konferenser – för några enstaka upp till hundratals deltagare.

Mat & dryck

Mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Våra kockar tar därför fram menyer efter säsongens råvaror och smaker.

Bröllop & fest

Med festlokaler på tre av Stockholms bästa adresser skapar vi en perfekt oas för allt från bröllops-mottagningar till födelsedagsfester och familjehögtider.

Skiljeförfaranden

Vi genomför många olika typer av arrangemang, läs mer på www.sihc.se

Tre anledningar att välja 7A
Certifierade mötesrådgivare

Våra certifierade mötesrådgivare och koordinatorer hjälper till under hela planeringsprocessen – från idé till verklighet.

Flexibla lokaler för alla tillfällen

Flexibla lokaler som passar alltifrån stora utbildningsdagar till mindre privata tillställningar.

Oslagbara citylägen

Historiska anläggningar i hjärtat av Stockholm. Utmärkta kommunikationer i alla riktningar.

Konferenslokaler

7A Posthuset

7A Posthuset

Aulan

Upp till 120 personer
7A Posthuset

Biblioteket

Upp till 40 personer
7A Posthuset

Boberghallen

Upp till 350 personer
7A Posthuset

Casinotrappan

Upp till 260 personer
Se fler konferenslokaler

7A Strandvägen

7A Strandvägen

300

Upp till 60 personer
7A Strandvägen

305

Upp till 40 personer
7A Strandvägen

306

Upp till 24 personer
7A Strandvägen

307

Upp till 5 personer
Se fler konferenslokaler

7A Odenplan

7A Odenplan

Embla

Upp till 120 personer
7A Odenplan

Embla 1

Upp till 20 personer
7A Odenplan

Embla 2

Upp till 16 personer
7A Odenplan

Embla Lounge

Upp till 120 personer
Se fler konferenslokaler

Vill du veta mer om våra konferenspaket och erbjudanden?

Boka lokal för konferens i Stockholm city

Anordna en konferens i Stockholm city och ha tillgång till bra och funktionella lokaler. 7A erbjuder möjligheten att hyra både både små och stora lokaler, beroende på vilka behov som finns. På samtliga anläggningar erbjuder vi mat genom välrenommerade cateringföretag och kockar som passar lika bra till det lilla mötet som stora eventet. Vi har konferenslokaler på tre adresser i Stockholm, alla med ett centralt läge i city. Moderna och ljusa lokaler med exklusiv känsla som passar lika bra till företagets årliga utbildning som en större pressträff. Hos 7A finner ni bra konferenslokaler i Stockholm för både små och stora sällskap. Här har vi samlat det viktigaste att tänka på inför nästa konferensbokning!

Arrangera ert event & evenemang hos 7A

De flesta typer av event och evenemang ställer krav på lämpliga lokaler. Ett event kan vara avsett för både medarbetare och kunder och handla om till exempel en produktlansering, nysatsning eller medlemskväll. Hos 7A finns många olika typer av eventlokaler med stora ytor. Våra allra största konferensrum kan hantera mingel för drygt 700 gäster. Givetvis fixar vi en bra lösning för mat, dryck och fika. Allt för att ni enkelt ska kunna boka en passande helhetslösning till kommande evenemang.

7A är en Svanenmärkt konferensanläggning

Konferensverksamheten på 7A har klarat av Svanens mycket omfattande miljö- och klimatgranskning. Därför är vi stolta över att ha belönats med Nordens officiella miljömärkning – Svanenmärkningen. Miljömärkningen garanterar att vi på 7A tar bred hänsyn till flera olika hållbarhetsaspekter och att vi har ett livscykelperspektiv i hela konferensverksamheten. Rent konkret är listan med Svanens miljökrav lång. Men det handlar framför allt om att erbjuda ekologisk och närproducerad mat, ett fungerande källsorteringssystem och ett aktivt arbete med att minska mängden matsvinn. Miljöarbetet har alltid varit en viktig del i 7A’s erbjudande. Vi utvärderar kontinuerligt våra arbetssätt för att vara en så grön kraft som möjligt inom Stockholms näringsliv. Våra konferensanläggningar med licensnummer 3110 0085, 3110 0086 och 3110 0087 är Svanenmärkta.

Digital konferens & event för företag

Dagens teknik har gjort det möjligt att hålla konferens och event på helt nya sätt. Tillgång till bra teknisk utrustning kan skapa digitala konferenser och event utöver det vanliga. Ett exempel är att anordna hybridmöten. Denna mötesform innebär att några deltagare sitter fysiskt på plats i lokalen och resterande var som helst i världen. Möjlighet att spela in möten eller hålla en livestream som ett typ av event är möjligt i den moderna studion. Att anordna en digital konferens ger stor stor flexibilitet och möjlighet att nå ut till en ännu bredare publik – det nya sättet att hålla event.

Flexibla eventlokaler för små och stora möten

Varje möte och event är unikt – välj därför en lokal som är passande för syftet. En levande och inspirerande eventlokal i Stockholm kommer att ta ert möte till nästa nivå. Hos oss på 7A är vi stolta över att kunna erbjuda moderna eventlokaler för alla tillfällen. Du kan göra en bokningsförfrågan direkt på vår hemsida. Ange i vilket syfte lokalen ska användas och hur många personer det gäller. Antingen kan ni önska en specifik anläggningar, eller så tar vi fram ett förslag på vad vi tror passar bäst för er. Välkomna, vi hörs!

Gör en bokningsförfrågan