I våra kontor får ditt företag förutsättningen att växa. Oavsett var i utvecklingen du befinner dig. Det märks på våra olika koncept. Fyra anläggningar i centrala Stockholm – alla med sin egen prägel. Ombonade lounger för dig som vill ha en plats att landa mellan möten. Arbetsplatser med skrivbord att komma tillbaka till. Och förstås: Egna kontor i alla storlekar, från några enstaka till hundratals kvadratmeter. Vi hjälper dig att hitta din plats.

Business Lounge

Medlemskap med flexibel arbetsplats som ger dig tillgång till alla våra tre lounger.

Arbetsplats

Egen, fullt möblerad arbetsplats med förvaring.

Kontorsrum

Kontorsrum i alla storlekar och varianter oavsett vilket behov du har.

Virtual office

För dig med behov av adress och mötesmöjligheter på Stockholms bästa adresser.

Anläggningar

7A Posthuset

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Centralen och Arlanda Express, hittar du Stockholms nya och mest tillgängliga mötesplats med kontor och konferens under samma tak. Med historiska ytor om 17 000 kvadratmeter, inbjudande miljöer och service i världsklass välkomnar vi både små och stora företag som letar nytt kontor eller möteslokal i centrala Stockholm. Välkommen till Posthuset!

7A Strandvägen

Gå till jobbet på Stockholms bästa adress. Ett sekelskifteshus med bevarade originaldetaljer och utsikt över skärgårdsbåtarna i Nybroviken.

Här har du chansen att arrangera konferenser i toppklass. Eller se ditt företag växa upp i något av våra 65 kontor i alla tänkbara storlekar.

Välkommen till 7A Strandvägen.

7A Odenplan

Stockholms nya knutpunkt är också ett spännande läge för ditt företag. Och det bästa läget i Vasastan. En del av staden där människor bor och lever vägg i vägg med butiker, krogar och vibrerande storstadsliv. Vår anläggning är med andra ord perfekt för din nästa konferens. Och ett utmärkt val för ditt nya kontor. Välkommen till 7A Odenplan.

7A Centralen

I myllret på Vasagatan hittar du en anläggning som lever upp till sitt namn. Med fem minuter till tåget och tjugofem minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för att koppla ihop dig med resten av världen. Här får du tillgång till både konferens och kontor i ombonade lounger, konferensrum med panoramautsikt och ljusa kontor. I en anläggning som bjuder på det bästa av två världar. Välkommen till 7A Centralen.

Business Lounge

7A Business Lounge är den perfekta lösningen för dig som vill arbeta flexibelt i en kreativ miljö. I medlemskapet får du tillgång till alla våra tre anläggningar och väljer den som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder.

Pris. 3900 kr/mån

Tillgång till alla våra tre lounger
Bemannad reception
WiFi
Kostnadsfria mötesrum
Kaffe/te till dig och dina besökare
Dagstidningar
Tillgång till färgskrivare
20% rabatt på större mötesrum
Möjlighet till företagsadress
Tillgång till Loungecafé
Möjlighet till företagsskylt i porten

Arbetsplats

Är du inte i behov av ett eget kontor men ändå vill ha ett fast skrivbord att komma till varje dag så är våra arbetsplatser en bra lösning.
Du har även tillgång till vår Business Lounge där du kan mingla med dina kollegor.

Pris fr. 5900 kr/mån

Egen, fullt möblerad arbetsplats
Bemannad reception
Företagsskylt i porten
Post- och budhantering
WiFi
Personal på plats
Gott kaffe!
Tillgång till kök och dusch
Telefonhytter för ostörda samtal
Kostnadsfria mötesrum
20% rabatt på större mötesrum
Tillgång till 7A Business Lounge

Kontorsrum

Vill du ha ditt företag ett stenkast från Arlanda Express, blicka ut över Nybroviken eller vara belägen mitt på levande Odenplan? Oavsett så är vi övertygade om att ni kommer att trivas på något av våra kontor som alla har samma höga service med dig som hyresgäst i fokus.

Pris på förfrågan.

Eget, låsbart kontor
Tillgång dygnet runt
Bemannad reception
Företagsskylt i porten
Post- och budhantering
WiFi
Tillgång till kök
Tillgång till dusch
Bemannad reception
Personal på plats
Telefonhytter för ostörda samtal
Tillgång till 7A Business Lounge
Företagsskylt i porten
Gemensamma loungeutrymmen
Kostnadsfria mötesrum

Virtual Office

För dig med behov av adress och mötesmöjligheter på Stockholms bästa adresser. Vi erbjuder även möjlighet att koppla på svarsservice och du har givetvis rabatt på vårt Business Lounge-medlemskap
när du är i behov av att ta nästa steg.

Pris. 1900 kr/mån

Postfack/postadress
Receptions-service
Möjlighet att få posten scannad och vidaresänd regelbundet
Möjlighet att nyttja våra mötesrum till rabatterade priser

Gör en intresseanmälan


Ring oss!