Våra kontorslösningar

I våra kontor får ditt företag förutsättningar att växa. Oavsett var i utvecklingen du befinner dig. Slå dig ner i våra lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Vi har kunder från etablerade företag till start-ups inom alla typer av branscher.

Kontorsrum

Privata kontorsrum i alla tänkbara storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och alla våra lounger.

Flex Office

Större kontorslokaler från 200 kvm och uppåt med möjlighet att hyra privata våningsplan med egen ingång, reception och fullservice.

Business Lounge

Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm.

Arbetsplats

Egen, fullt möblerad arbetsplats med förvaring och möjlighet att boka mötesrum.

Mötesrum

Få tillgång till fria mötesrum och rabatt på lokalhyran när du bokar konferenslokaler på alla våra anläggningar i centrala Stockholm.

Tre anledningar att välja 7A
Flexibla hyresavtal

Betala aldrig för onödiga kvadratmeter – och skala upp eller ner med kort varsel när verksamhetens behov förändras.

Alla servicetjänster ingår

Vi tar hand om kaffe, städning och gästerna i receptionen – så du kan lägga tiden på det du gör bäst.

Moderna kontorsmiljöer

Flytta in i fullt möblerade kontorsrum – eller låt oss hjälpa till att skapa en skräddarsydd miljö för ditt företag.

Våra anläggningar

Hos 7A får du det bästa läget för ditt kontor, oavsett vilken av våra fyra anläggningar i Stockholm city som du väljer. Blicka ut över Nybrovikens vatten, känn av Odenplans vibrerande stadspuls eller nå Stockholms Centralstation runt knuten. Vi skapar miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma.

7A Posthuset

Mitt på Vasagatan, precis intill Stockholm centralstation och Arlanda Express, hittar du 7A Posthuset. Våra moderna kontors- och konferenslösningar sträcker sig över 17 000 imponerande kvadratmeter i nyrenoverade lokaler. I den historiska byggnaden som länge varit stängd för allmänheten öppnade 7A våren 2020 Stockholms nya mötesplats.

7A Strandvägen

7A Strandvägen ligger i hjärtat av Östermalm och på Stockholms exklusivaste företagsadress. Upplev våra personliga kontors- och konferenslösningar i storslagna och flexibla miljöer, med bevarade originaldetaljer från en svunnen tid. Känn lugnet intill Nybroviken, bara ett stenkast från Stureplans storstadspuls.

7A Odenplan

Mitt i attraktiva Vasastan, Stockholms nya knutpunkt, hittar du 7A Odenplan. Här får du en kontors- och konferensanläggning utformad för det moderna arbetslivet – med fullservice. Upplev framåtandan och Stockholms vibrerande affärsliv där människor lever tätt inpå stadens bästa butiker, krogar och parker.

7A Vasagatan

7A Vasagatan erbjuder flexibla kontorslösningar i en miljöcertifierad fastighet – vägg i vägg med Stockholm centralstation och Arlanda Express, mitt på Vasagatan. Utforma din nya arbetsplats i våra ljusa och moderna miljöer med panoramavy över Stockholms folkvimmel. Välkommen till Stockholms mest tillgängliga arbetsplats.

Flytta in direkt? Här hittar du ett urval av våra inflyttningsbara kontor!

Hyr lediga kontor i Stockholm city

På 7A erbjuder vi flexibla lösningar för dig som söker lediga kontor att hyra i centrala Stockholm. Våra anläggningar finns på fyra adresser i city med närhet till kollektivtrafiken. Hos oss kan du välja anläggning baserat på vilken miljö som passar er verksamhet bäst. Vill medarbetarna sitta nära Stockholms Centralstation? Eller vill ni ha en tilltalande och prestigefull företagsadress på Strandvägen? Varje anläggning på 7A har sin unika prägel. Ta gärna kontakt med oss för att diskutera vilken kontorsmiljö som passar just ditt företag! Läs mer här om vad som är bra att tänka på inför kontorsbytet.

 

 

 

 

Därför ska du välja flexibla kontor med fullservice

Som företagare kan det vara många saker som du behöver hålla koll på, utöver att driva och sköta företaget. Ett av dessa områden är kontorslokalerna. När du väljer en flexibel lösning där all service ingår blir tillvaron lite enklare. Låt oss på 7A ta hand om kontoret och allt som hör därtill – så att du i stället kan fokusera helhjärtat på det som du gör bäst. Om förutsättningarna plötsligt skulle förändras kan du alltid byta till större eller mindre lokaler med kort varsel.  Vi är lyhörda för särskilda behov och erbjuder helhetslösningar för både små och stora företag.

 

 

 

 

Modern business lounge med coworking

Som hyresgäst på 7A får du alltid tillgång till moderna miljöer för coworking som ger dig goda möjligheter att nätverka och knyta nya affärskontakter. Växla mellan bekväma soffgrupper, tysta arbetsplatser, mötesrum och telefonhytter beroende på vad du har för behov under dagen. Som medlem hos oss är du inte bunden till en specifik anläggning, utan du kan välja den adress som passar dig bäst för dagen. Passa på att upptäcka det smarta, moderna sättet att arbeta inom coworking. Ett perfekt alternativ för dig som ofta är i rörelse!

 

 

 

 

Gör en intresseanmälan