I våra kontor får ditt företag förutsättningen att växa. Oavsett var i utvecklingen du befinner dig. Det märks på våra olika koncept. Fyra anläggningar i centrala Stockholm – alla med sin egen prägel. Ombonade lounger för dig som vill ha en plats att landa mellan möten. Arbetsplatser med skrivbord att komma tillbaka till. Och förstås: Egna kontor i alla storlekar, från några enstaka till hundratals kvadratmeter. Vi hjälper dig att hitta din plats.

Kontorsrum

Privata kontorsrum i alla tänkbara storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och alla våra lounger.

Flex Office

Avskilda kontorsytor från 200 kvm och uppåt med möjlighet för större företag att hyra privata våningsplan med egen ingång, reception och fullservice.

Business Lounge

Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm.

Arbetsplats

Egen, fullt möblerad arbetsplats med förvaring och möjlighet att boka mötesrum.

Virtual Office

För dig med behov av Stockholms bästa företagsadresser med mötesmöjligheter – men inte ett fysiskt kontor.

Anläggningar

7A Posthuset

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Stockholms Centralstation och Arlanda Express, hittar du en av Stockholms mest tillgängliga mötesplatser med 17 000 kvadratmeter kontor och konferens under samma tak. Här finns möjligheter för både små och stora företag att växa – utan att byta adress. Fastigheten, som uppfördes 1903, är dessutom momsbefriad vilket gör 7A Posthuset till ett självklart val för momsfria verksamheter som söker nytt kontor eller mötesrum i Stockholm city. Välkommen till 7A Posthuset.

7A Strandvägen

Gå till jobbet på Stockholms bästa adress. Ett sekelskifteshus med bevarade originaldetaljer och utsikt över skärgårdsbåtarna i Nybroviken.

Här har du chansen att arrangera konferenser i toppklass. Eller se ditt företag växa upp i något av våra 65 kontor i alla tänkbara storlekar.

Välkommen till 7A Strandvägen.

7A Odenplan

Stockholms nya knutpunkt är ett spännande läge för ditt företag. Jobba centralt i en del av staden där människor bor och lever vägg i vägg med butiker, krogar och vibrerande storstadsliv. Vår anläggning är med andra ord ett utmärkt val för ditt nya kontor. Och perfekt för att anordna din nästa konferens. Välkommen till 7A Odenplan.

7A Centralen

Med fem minuter till tåget och tjugofem minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för ditt företag att koppla ihop dig med resten av världen. Här hittar du ljusa kontorsrum med panoramautsikt över myllret på Vasagatan. I Sveriges första LEED-certifierade fastighet.

Välkommen till 7A Centralen.

Kontorsrum

Vill du ha ditt företag ett stenkast från Arlanda Express, blicka ut över Nybroviken eller kliva ut mitt på Odenplan? Våra privata kontorsrum finns i alla tänkbara storlekar och är belägna i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Som hyresgäst har du alltid tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och våra lounger på samtliga anläggningar i city.

Pris vid förfrågan.

Eget, låsbart kontor
Tillgång dygnet runt
Bemannad reception
Företagsskylt i porten
Post- och budhantering
WiFi
Tillgång till kök
Tillgång till dusch
Personal på plats
Telefonhytter för ostörda samtal
Tillgång till 7A Business Lounge
Gemensamma loungeutrymmen
Kostnadsfria mötesrum

Flex Office

Avskilda kontorsytor från 200 kvm och uppåt med möjlighet för större företag att hyra privata våningsplan med egen ingång, reception och tillgång till fullservice.

Pris på förfrågan.

Avskild kontorsyta
Tillgång dygnet runt
Bemannad reception
Företagsskylt i porten
Post- och budhantering
WiFi
Tillgång till eget kök
Tillgång till dusch
Personal på plats
Telefonhytter för ostörda samtal
Tillgång till 7A Business Lounge
Gemensamma utrymmen
Kostnadsfria mötesrum

Business Lounge

7A Business Lounge är ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder.

Pris. 4500 kr/mån

Fyra lounger i centrala Stockholm
Access 24/7 på två av fyra anläggningar
Företagsadress och skylt i porten
Bemannad reception
Kaffe/te till dig och dina besökare
Frukost fyra dagar i veckan
WiFi
Tillgång till färgskrivare
Fullt utrustade kök
Kostnadsfria mötesrum & telefonhytter
Posthantering
Loungecafé
Dagstidningar
Medlemsrabatt på konferenslokaler

Arbetsplats

Egen, fullt möblerad arbetsplats med förvaring och möjlighet att boka mötesrum för dig som inte är behov at ett eget kontor – men vill ha en fast punkt. Du får även tillgång till våra lounger där du kan ta emot kundbesök eller sitta och arbeta.

Pris fr. 6500 kr/mån

Egen, fullt möblerad arbetsplats
Bemannad reception
Företagsskylt i porten
Post- och budhantering
WiFi
Personal på plats
Gott kaffe!
Tillgång till kök och dusch
Telefonhytter för ostörda samtal
Kostnadsfria mötesrum
20% rabatt på större mötesrum
Tillgång till 7A Business Lounge

Virtual Office

Driver du ett nystartat bolag eller är du i behov av en attraktiv postadress i Stockholm? Som virtual office kund på 7A får du tillgång Stockholms bästa företagsadress med skylt i porten, bokningsbara mötesrum och scanning och vidaresändning av post. Välj den adress som passar dig och din verksamhet bäst. Vi erbjuder även bokningsbara mötesrum…

Bemannad reception
Postfack/ postadress
Bokningsbara mötesrum till medlemspris
Möjlighet att få post scannad och vidaresänd

Prova att sitta på 7A

Är du redo att ta nästa steg som entreprenör eller trivs du bäst med att växla arbetsmiljö? Boka en valfri vecka för att prova på 7A Business Lounge – ett flexibelt medlemskap utan bindningstid. Du får tillgång till fyra lounger med trevliga soffgrupper, ordentliga arbetsplatser, snabbt wifi och gott kaffe. Passa på att knyta värdefulla…

Gör en intresseanmälan