Arbetsplats

Hyr en egen, fullt möblerad kontorsplats med förvaring. En perfekt lösning för dig som är i behov av en fast punkt – men inte är redo för ett eget kontor. Du får även tillgång till fullservice, mötesrum samt fyra lounger i Stockholm city där du kan slå dig ner för att arbeta eller knyta värdefulla affärskontakter.

Egen, fullt möblerad arbetsplats
Bemannad reception
Företagsskylt i porten
Post- och budhantering
WiFi
Personal på plats
Gott kaffe!
Tillgång till kök och dusch
Telefonhytter för ostörda samtal
Kostnadsfria mötesrum
20% rabatt på större mötesrum
Tillgång till 7A Business Lounge

Vad är skillnaden mellan arbetsplats och kontorsrum?

Våra arbetsplatser passar exempelvis dig som är enmansföretagare och vill hyra en fast kontorsplats i centrala Stockholm. Precis som när du hyr ett kontorsrum på 7A, får du tillgång till coworking spaces där du kan arbeta i en social miljö och ta emot kundbesök. Du har även möjlighet att boka ett mötesrum på någon av våra fyra anläggningar som finns på Strandvägen, Odenplan och Vasagatan.

Skaffa en attraktiv adress i centrala Stockholm

Våra arbetsplatser hittar du på Stockholms bästa adresser mitt i city. Vill du ha en attraktiv adress på Strandvägen eller sitta nära Stockholms Centralstation? Oavsett vilken adress du väljer är du alltid välkommen till alla våra anläggningar för att ta del av våra populära frukostmingel, boka mötesrum eller jobba i loungen. Välkommen att höra av dig så visar vi dig runt i våra lokaler!

Uppgradera till ett eget kontor

På 7A kan du närsomhelst säga upp ditt avtal eller snabbt skala upp när verksamheten växer. Vill du uppgradera till ett eller flera privata kontorsrum? Många av våra kunder börjar med att hyra en egen arbetsplats eller bli medlem i 7A Business Lounge. För att sedan byta lokaler vid behov. Var i utvecklingen befinner sig ditt företag?

Gör en intresseanmälan