Coworking i centrala Stockholm

7A Business Lounge är ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till moderna lounger med fullservice på fyra attraktiva adresser mitt i city.

Bli medlem nu!

Är du redo att komma igång? Medlemskapet är personligt och debiteras månadsvis löpande, med en månads uppsägningstid. Du har alltid tillgång till alla fyra lounger oavsett vilken huvudanläggning du väljer. Välkommen till 7A!


1 × Business Lounge
5900 kr
exkl. moms

Är du redo att ta nästa steg som entreprenör eller trivs du bäst
med att jobba i en social arbetsmiljö? Som medlem på 7A får du tillgång till fyra moderna lounger med all service nära till hands.

Knyt värdefulla kontakter med andra medlemmar och upptäck alla fördelar med coworking på 7A. Vi har kunder från större etablerade företag till start-ups inom alla typer av branscher. Börja dagen med våra populära frukostmingel, boka ett mötesrum för ditt kundbesök och förflytta dig mellan våra olika miljöer med sköna soffgrupper, telefonhytter och ordentliga arbetsplatser under dagen.

I medlemskapet ingår kostnadsfria mötesrum för mindre möten upp till en timma. Vi erbjuder även bokningsbara mötesrum i olika storlekar på alla fyra anläggningar. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder. Kortfattat: En flexibel kontorslösning för ditt företag.

 

Det här ingår i ditt medlemskap:


Fyra lounger i centrala Stockholm
Företagsadress och skylt i porten
Bemannad reception
Kaffe/te till dig och dina besökare
Frukost fyra dagar i veckan
WiFi
Tillgång till färgskrivare
Fullt utrustade kök
Kostnadsfria mötesrum & telefonhytter
Posthantering
Loungecafé
Dagstidningar
Medlemsrabatt på konferenslokaler

Frågor eller funderingar?

Chatta med oss nere till höger eller kontakta oss via telefon eller mejl så svarar vi gärna på dina frågor kring medlemskapet. Är du redo att bli medlem direkt? Fyll i formuläret till vänster så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

office@7a.se
08-586 107 00