Flex Office

Flex Office är framtidens kontorslösning för större företag som är i behov av avskilda kontorsytor från 200 kvm och uppåt i Stockholm city. Hyr moderna lokaler med egen ingång, reception och privata faciliteter – med tillgång till samma serviceutbud som på ett klassiskt kontorshotell. Om företaget snabbt växer eller skalar ner verksamheten kan ni alltid byta till större eller mindre lokaler med kort varsel.

Avskild kontorsyta
Tillgång dygnet runt
Bemannad reception
Företagsskylt i porten
Post- och budhantering
WiFi
Tillgång till eget kök
Tillgång till dusch
Personal på plats
Telefonhytter för ostörda samtal
Tillgång till 7A Business Lounge
Gemensamma utrymmen
Kostnadsfria mötesrum

Vi hjälper dig att skräddarsy moderna kontorsmiljöer

7A erbjuder ditt företag en unik möjlighet att vara med och utforma en privat kontorsmiljö som är anpassad efter verksamhetens behov. Ni delar varken kontorslokaler eller faciliteter med andra företag men får tillgång till alla servicetjänster som gör vardagen enklare. När behovet av större eller mindre kontorslokaler uppstår finns alltid möjligheten att skala upp – eller ner med kort varsel.

Privata kontorsytor för stora företag i centrala Stockholm

Våra anläggningar ligger strategiskt placerade i Stockholm city och bland våra hyresgäster finns företag inom en mängd olika branscher. Vi har ett stort utbud av kontorsytor i många olika storlekar med möjlighet till individuell anpassning. Som hyresgäst på 7A får du även tillgång till alla tänkbara servicetjänster. Låt oss ta hand om kaffe, städning och gästerna i receptionen. Så kan du lägga tiden på det du gör bäst. Med flexibilitet som ledord skapar vi miljöer där ditt företag får goda förutsättningar att växa.

Boka möteslokaler för konferenser och event

Under samma tak som ditt nya kontor hittar du även Stockholms bästa läge för konferens och event. Vi älskar att skapa lyckade mötesupplevelser och erbjuder flexibla lokaler i varierande storlekar och miljöer. Hos oss kan du arrangera allt från styrelsemöten, utbildningar och konferenser till storslagna fester med mingel, middag och underhållning. Vi har även tekniken och möjligheterna för att arrangera digitala möten och virtuella event. Vi fixar allt från videokonferenser till hybridmöten!

Gör en intresseanmälan