Kontorsrum

Hos 7A hittar du privata kontorsrum i alla tänkbara storlekar på fyra adresser i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Som hyresgäst hos oss får du tillgång till alla servicetjänster du förväntar dig av ett modernt kontorshotell. Dessutom får alla medarbetare på företaget tillgång till mötesrum och ytor för coworking på alla våra fyra anläggningar i Stockholm city.

 

Kontakta oss för ett prisförslag!

Eget, låsbart kontor
Tillgång dygnet runt
Bemannad reception
Företagsskylt i porten
Post- och budhantering
WiFi
Tillgång till kök
Tillgång till dusch
Personal på plats
Telefonhytter för ostörda samtal
Tillgång till 7A Business Lounge
Gemensamma loungeutrymmen
Kostnadsfria mötesrum

Därför ska du hyra flexibla kontorslokaler på 7A

Personlig service, smarta hyresavtal och varierande kontorsmiljöer mitt i centrala Stockholm. Fördelarna med våra kontorslösningar gör det enkelt för dig att vara hyresgäst på 7A. Låt oss berätta varför:

  • - Attraktiva företagsadresser i Stockholm city
  • - Hyresavtal med flexibla villkor
  • - Tillgång till lokalerna dygnet runt
  • - Fullt möblerade kontorsrum i olika storlekar
  • - Möjlighet att boka mötesrum och konferenslokaler

Kontor för små och stora företag i Stockholm city

Hos oss på 7A hittar du flexibla kontorslokaler i alla tänkbara storlekar. Våra hyresgäster kommer från ett brett spann av branscher och yrkeskategorier, från väletablerade företag till enmansföretagare och start-ups. Hos oss får du alltid tillgång till fullservice, mötesrum och gemensamma utrymmen som är utmärkta för coworking och att knyta nya affärskontakter. Vi har även möjlighet att ordna konferenser, möten och event – fysiska som digitala, på alla våra fyra anläggningar i Stockholm city.

Hur stort kontor och hur många arbetsplatser behöver du?

Hyr endast den kontorsyta ni behöver och betala på så vis aldrig för onödiga kvadratmeter. När behovet av större eller mindre lokaler uppstår går det alltid skala upp eller ner med kort varsel på 7A. Samtidigt som företaget behåller både postadress och gemenskapen på anläggningen. Detta lämpar sig väl om ni exempelvis är en mindre start-up som är i början av er resa, men har som ambition att växla upp gradvis. Vi har ett stort utbud av kontor i många olika storlekar med möjlighet till individuell anpassning. Ta gärna kontakt med oss för att diskutera vad vi kan göra för just ditt företag!

Gör en intresseanmälan