Mötesrum

Vi på 7A vet att möten är en viktig del av en inspirerande arbetsdag. Hos oss får du och dina medarbetare därför tillgång till kostnadsfria samt bokningsbara mötesrum på alla våra fyra anläggningar i Stockholm city. Vi har lokaler i alla storlekar för olika tillfällen och mötesformer.

Boka mötesrum på fyra adresser i Stockholm city

Vi erbjuder flexibla möteslokaler i varierande storlekar och miljöer på fyra attraktiva adresser i Stockholm city. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder. Oavsett vilken adress du är hyresgäst på har du alltid möjlighet att sitta i loungen eller boka ett mötesrum på alla våra kontorsanläggningar. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lokal för ditt nästa möte!

Hyr lokaler för konferenser och företagsevenemang

7A är mycket mer än en inspirerande arbetsplats. Hos oss hittar du även Stockholms bästa lägen för konferens och event. Vi älskar att skapa lyckade mötesupplevelser och hjälper dig gärna att  arrangera allt från styrelsemöten, utbildningar och konferenser till storslagna företagsfester med mingel, middag och underhållning. Vi har även en fullt utrustad studio och lokaler med all teknik som du kan tänkas behöva för att arrangera digitala möten och event.

Gör en intresseanmälan