Tillbaka

After ski på takterrassen — nytt erbjudande från 7A Odenplan

Inför årets festsäsong lanserar 7A Odenplan ett nytt erbjudande där gästerna får uppleva en alldeles unik festkväll med after ski-tema på takterrassen. Konceptet är framtaget för att kunna erbjuda ett alternativ till den klassiska julfesten och passar även som tema på andra typer av företagsevenemang. Istället för fjälltoppar vetter terrassen ut mot Vasastans takåsar och ett liveband ser till att skapa samma härliga stämning som i backen — mitt i city.

Anläggningens takterrass har två inglasade uterum med sittplatser för upp till 150 personer, samt en stor bar där kvällen inleds med något gott att dricka. Sedan serveras en läcker mingelmeny med rätter som smakar bäst uppe i den friska luften. På menyn hittas bland annat Gulaschsoppa på högrev, wraps med oxbringa och sliders med cheddar och tryffelmajonnäs. 

Erbjudandet gäller från den 1 oktober 2019 på 7A Odenplan med paketpriser för sällskap från 80 personer. Men möjligheten finns även att skräddarsy evenemanget för mindre sällskap och efter önskemål. Mer information om meny och priser hittas här. Välkomna att kontakta oss för mer information och visning!