Exklusiv takterrass för alla typer av event – mitt i Stockholm city

Planerar du inför ett unikt företagsevent, en sommarskön grillfest eller ett storslaget födelsedagsfirande? På 7A Odenplan hittar du en fantastisk takterrass som ingen annanstans i Stockholm city.

För vilka företag passar det att sitta på en coworking-anläggning?

Vilka typer av företag har mest att vinna på att välja coworking? Inget företag är det andra likt. Det finns alltid något som skiljer din verksamhet från en annan. Men något som alla företag har gemensamt är att de behöver en plats att sitta och arbeta på.

Därför ska du välja coworking framför hemmakontoret

Kontorets viktiga funktion som mötesplats står fortfarande starkt. Trots pandemi och utvecklingen med hybridarbete. I den här texten ger vi dig fem starka skäl till att faktiskt åka in till kontoret på morgonen i stället för att stanna hemma.

Vi som jobbar på 7A: Josephine Staedler

Josephine Staedler har arbetat hos oss på 7A sedan mars 2022 som Sales Supervisor för vår konferens- och eventverksamhet. I sin roll ansvarar Josephine för 7A’s konferenssäljare samt alla de konferensförfrågningar som kommer in till våra tre konferensanläggningar i Stockholm city. Uttrycket ”spindeln i nätet” stämmer otroligt väl in på Josephine.

Bli en bättre nätverkare med coworking på 7A

En av alla fördelar med att sitta på en coworking-anläggning är chansen till nätverkande. Coworking är oslagbart när det kommer till spontant nätverkande i miljöer där alla branscher finns representerade. På 7A ger vi våra hyresgäster alla de bästa förutsättningarna till att lära känna varandra bättre.

Greensteps tillväxtresa ställde nya kontorskrav – hittade rätt på 7A Posthuset: ”Flexibiliteten är jätteviktig”

Fredrik Öhrn, partner och vd på Greenstep, berättar om fördelarna med flytten till 7A Posthuset. "Det känns väldigt bra att ha en flexibel kontorslösning."

5 viktiga faktorer som skapar en bättre arbetsmiljö

Vår omedelbara omgivning har stor påverkan på hur vi mår på jobbet. Flera olika omständigheter spelar in. I den här texten går vi igenom de viktigaste faktorerna som tillsammans skapar en bättre arbetsmiljö!

Detta är skillnaden mellan traditionella kontorshotell och modern coworking

Hur skiljer sig egentligen modern coworking ifrån ett traditionellt kontorshotell? Branschen är i ständig utveckling och mycket har hänt under senaste årtiondena. Experterna är överens om att kontoret kommer att ha fortsatt stark ställning trots mer distansarbete och hybridmöten.

7A tipsar: Enkla sätt att få in mer rörelse under arbetsdagen

"Genom att bryta stillasittandet, om så bara för några minuter, får du ny energi samtidigt som oro, ångest och fysiska besvär minskar", säger Sofia Sjögren, Head of Unit på 7A Posthuset.

7A erbjuder Stockholm citys bästa julbord i unika och flexibla lokaler

Boka en fantastisk julbordsupplevelse på någon av 7A's flexibla konferensanläggningar mitt i Stockholm city.

7A tipsar: Så blir du ett mingelproffs – 5 viktiga nycklar

Här ger vi dig fem fungerande tips som du kan använda dig av när det är dags att mingla!

7A berättar: Så byggdes Centralposthuset – ett av Stockholms mest kulturhistoriska hus

7A berättar historien om när Centralposthuset byggdes mitt i Stockholm city. Ett praktfullt hus med stort kulturhistoriskt värde!

Hur är stämningen på jobbet? Här är 5 tecken på bra företagskultur

Hur är stämningen på jobbet? 7A ger dig 5 tecken som visar på bra företagskultur!

Miljöfokus: Vasakronan om 7A Centralen: ”Ett väldigt energieffektivt hus”

Välkommen till 7A Centralen, en av Stockholms citys grönaste fastigheter!

Znipe såg fördelarna med coworking under coronapandemin: ”Flexibelt och inga onödiga kostnader”

Streamingtjänsten Znipe fick tänka om när coronapandemin slog till med full kraft. Då upptäckte företaget fördelarna med coworking!

Hundvänligt kontor mitt i Stockholm city? Välkommen till 7A!

7A är ett hundvänligt kontor. På våra fyra coworking-anläggningar, mitt i Stockholm city, är din fyrbenta vän välkommen alltid

Spännande tillbakablick: 12 historiska fakta om 7A's anläggningar

Visste du att vi har Ivar Kreugers oöppnade kassaskåp hos oss? På 7A är historiens vingslag alltid närvarande. Läs mer här om våra unika miljöer!

Exklusiv nätverksträff på 7A Posthuset: ”Flera positiva effekter”

Många engagerade företag deltog i 7A's exklusiva nätverksträff. Läs mer här om intrycken från dagen!

Stockholms bästa coworking 2022: Allt detta får du med 7A's exklusiva fullservice

Coworking och flexibla kontor är hetare än någonsin. Hos oss på 7A kan du dra nytta av en mängd fördelar som kontorshyresgäst. Här listar vi allt som ingår i vår fullservice!

7A erbjuder coworking i Sveriges första LEED-certifierade byggnad

Sedan 2012 erbjuder 7A Centralen flexibla kontor och coworking i Sveriges första LEED-certifierade byggnad, mitt i centrala Stockholm på Vasagatan 7. Som företag finns det mycket man kan göra för att bli grönare, och vi på 7A vill alltid ligga i framkant.

Därför blir du bättre på jobbet genom att ta pauser

Det finns flera goda anledningar till att ta regelbundna raster under arbetsdagen. Du kommer att bli skarpare, produktivare och må bättre. 7A förklarar varför!

Så här sitter du och arbetar ergonomiskt rätt vid skrivbordet – 3 viktiga saker att tänka på

Dålig hållning eller onaturliga vinklar leder snabbt till smärtor, krämpor och försämrad allmänhälsa. Därför är det otroligt viktigt att du sitter ned och arbetar i en skonsam position. Här går vi igenom hur du arbetar så ergonomiskt som möjligt.

7A Strandvägen presenterar ny meny tillsammans med Ett Litet Kök: "Nordiska köket som bas och rena smaker"

7A Strandvägen har under april börjat erbjuda en ny meny. Gästerna kommer att kunna välja bland en rad högkvalitativa rätter, tillagade med stor omsorg. Menyn har tagits fram tillsammans med Ett Litet Kök.

Stort intresse för 7A och coworking på mässan Nylokal: "Bemötandet har varit fantastiskt"

För åttonde året i rad arrangerades mässan Nylokal som vänder sig till företag i jakt på nya lokaler. Under onsdagen den 6 april på Clarion Hotel Sign i Stockholm fick mässbesökarna gå runt och prata med de olika utställarna, och självklart var 7A på plats. "Engagemanget har varit väldigt stort och vi har fått prata med så många roliga och härliga företagare."

7A ger dig svaret: Är det bättre att arbeta sittandes eller ståendes?

Så vad är egentligen bäst, att stå eller sitta under arbetsdagen? Det är många faktorer som spelar in. 7A reder ut saken och tar en närmare titt på vad forskningen säger!

Allt hetare med coworking och flexibla kontor 2022: ”Många har förstått fördelarna”

Marknaden för coworking och moderna kontorshotell spås en ljus framtid. Experterna pratar om att efterfrågan kommer fortsätta stiga och 7A kan se ett stadigt växande intresse. "Många har lyssnat och förstått fördelarna med flexibla ytor när man vill växa", säger Bo Fuglsang, vice vd på 7A.

RFSL om första tiden på 7A Posthuset: ”Upplevt en stor skillnad”

RFSL flyttade till 7A Posthuset i augusti 2021 efter över 30 år på annan adress i egna lokaler. Fredrik Nilsson, chef för insamling och verksamhetsstöd på RFSL, menar att flytten inneburit en stor förändring. "Det finns flera positiva effekter som vi känner av med att sitta på 7A Posthuset", säger han.

7A ger 8 bästa tipsen för effektivare möten

7A ger 8 bästa tipsen för effektivare möten. Vi är proffs på möten och känner till alla vanliga fallgropar. En fungerande möteskultur leder till nöjdare medarbetare, sparade resurser och mer tid till "riktigt" arbete. Läs mer här och få full koll!

7A ger 5 bästa tipsen för en lyckad konferens

Digitala möten i all ära men nu är det äntligen dags att börja ses fysiskt igen! Coronarestriktionerna har slopats och vi kan återigen samlas i stora grupper. Men nu var det ju ett tag sedan vi fick gå på konferens och andra större möten, så hur var det nu man gjorde egentligen? Här kommer 7A's 5 bästa tips för hur du maximerar kommande mötesdagar!

Business Lounge på 7A: Ett flexibelt medlemskap

Ett Business Lounge-medlemskapet på 7A ger dig fri tillgång till fyra moderna coworking-lounger i Stockholms innerstad med fullservice. Utöver två anläggningar mittemot varandra på Vasagatan, bara ett stenkast från Stockholm centralstation, finns vi på Strandvägen och Odenplan. 7A är ett tryggt och stabilt val med lång erfarenhet av branschen.

Kontorshotell: 7A slår hål på tre vanliga missuppfattningar

Är det verkligen dyrare att välja coworking framför en traditionell kontorslösning? Har man ingen möjlighet att påverka inredning och stil på ett kontorshotell? Och måste man dela alla funktioner och gemensamma ytor med andra företag? Det finns otroligt många fördelar med coworking och kontorshotell. Men samtidigt finns det kvar missuppfattningar som skapar onödig förvirring.

Allt du behöver veta om coworking och flexibla kontor

Coworking-lösningar är hetare än någonsin och det kommer inte att svalna. Det är experterna rörande överens om. Men vad innebär egentligen det här arbetssättet rent konkret? I den här texten svarar vi på alla vanliga frågor som rör coworking, kontorshotell och flexibla kontor.

På jakt efter drömkontoret? Därför ska du alltid börja på 7A

På 7A finns plats för både stora och små företag. Vi gör alltid vårt yttersta för att våra hyresgäster ska ha möjlighet att lyfta till skyarna. Våra fyra högklassiga anläggningar i Stockholms innerstad erbjuder fullservice och hyrs alltid ut med flexibla avtalstider. Vi gör allt för att hitta ett perfekt alternativ för just dig, oavsett om det gäller några enstaka eller tusentals kvadratmeter.