Miljöfokus: Vasakronan om 7A Centralen: ”Ett väldigt energieffektivt hus”

Välkommen till 7A Centralen, en av Stockholms citys grönaste fastigheter!

7A i nytt samarbete med Bröd & Salt: "Väldigt glädjande"

7A Strandvägen är väldigt glada att välkomna Bröd & Salt som nya leverantörer. Nu hittar 7A's hyres- och konferensgäster det populära hantverksbageriets frukost- och fikautbud på menyn.

Znipe såg fördelarna med coworking under coronapandemin: ”Flexibelt och inga onödiga kostnader”

Streamingtjänsten Znipe fick tänka om när coronapandemin slog till med full kraft. Då upptäckte företaget fördelarna med coworking!

Hundvänligt kontor mitt i Stockholm city? Välkommen till 7A!

7A är ett hundvänligt kontor. På våra fyra coworking-anläggningar, mitt i Stockholm city, är din fyrbenta vän välkommen alltid

7A fortsätter sin digitaliseringsresa – lanserar ny kundportal: ”Ett rejält avstamp”

7A lanserar en helt ny kundportal för sina medlemmar. Den nya kundportalen är en del av ett omfattande digitaliseringsarbete som 7A har påbörjat, och kommer att innebära en ännu smidigare vardag för 7A’s hyresgäster.

Spännande tillbakablick: 12 historiska fakta om 7A's anläggningar

Visste du att vi har Ivar Kreugers oöppnade kassaskåp hos oss? På 7A är historiens vingslag alltid närvarande. Läs mer här om våra unika miljöer!

Exklusiv nätverksträff på 7A Posthuset: ”Flera positiva effekter”

Många engagerade företag deltog i 7A's exklusiva nätverksträff. Läs mer här om intrycken från dagen!

Stockholms bästa coworking 2022: Allt detta får du med 7A's exklusiva fullservice

Coworking och flexibla kontor är hetare än någonsin. Hos oss på 7A kan du dra nytta av en mängd fördelar som kontorshyresgäst. Här listar vi allt som ingår i vår fullservice!

7A erbjuder coworking i Sveriges första LEED-certifierade byggnad

Sedan 2012 erbjuder 7A Centralen flexibla kontor och coworking i Sveriges första LEED-certifierade byggnad, mitt i centrala Stockholm på Vasagatan 7. Som företag finns det mycket man kan göra för att bli grönare, och vi på 7A vill alltid ligga i framkant.

Därför blir du bättre på jobbet genom att ta pauser

Det finns flera goda anledningar till att ta regelbundna raster under arbetsdagen. Du kommer att bli skarpare, produktivare och må bättre. 7A förklarar varför!

Så här sitter du och arbetar ergonomiskt rätt vid skrivbordet – 3 viktiga saker att tänka på

Dålig hållning eller onaturliga vinklar leder snabbt till smärtor, krämpor och försämrad allmänhälsa. Därför är det otroligt viktigt att du sitter ned och arbetar i en skonsam position. Här går vi igenom hur du arbetar så ergonomiskt som möjligt.

7A Strandvägen presenterar ny meny tillsammans med Ett Litet Kök: "Nordiska köket som bas och rena smaker"

7A Strandvägen har under april börjat erbjuda en ny meny. Gästerna kommer att kunna välja bland en rad högkvalitativa rätter, tillagade med stor omsorg. Menyn har tagits fram tillsammans med Ett Litet Kök.

Stort intresse för 7A och coworking på mässan Nylokal: "Bemötandet har varit fantastiskt"

För åttonde året i rad arrangerades mässan Nylokal som vänder sig till företag i jakt på nya lokaler. Under onsdagen den 6 april på Clarion Hotel Sign i Stockholm fick mässbesökarna gå runt och prata med de olika utställarna, och självklart var 7A på plats. "Engagemanget har varit väldigt stort och vi har fått prata med så många roliga och härliga företagare."

7A ger dig svaret: Är det bättre att arbeta sittandes eller ståendes?

Så vad är egentligen bäst, att stå eller sitta under arbetsdagen? Det är många faktorer som spelar in. 7A reder ut saken och tar en närmare titt på vad forskningen säger!

Allt hetare med coworking och flexibla kontor 2022: ”Många har förstått fördelarna”

Marknaden för coworking och moderna kontorshotell spås en ljus framtid. Experterna pratar om att efterfrågan kommer fortsätta stiga och 7A kan se ett stadigt växande intresse. "Många har lyssnat och förstått fördelarna med flexibla ytor när man vill växa", säger Bo Fuglsang, vice vd på 7A.

RFSL om första tiden på 7A Posthuset: ”Upplevt en stor skillnad”

RFSL flyttade till 7A Posthuset i augusti 2021 efter över 30 år på annan adress i egna lokaler. Fredrik Nilsson, chef för insamling och verksamhetsstöd på RFSL, menar att flytten inneburit en stor förändring. "Det finns flera positiva effekter som vi känner av med att sitta på 7A Posthuset", säger han.

7A ger 8 bästa tipsen för effektivare möten

7A ger 8 bästa tipsen för effektivare möten. Vi är proffs på möten och känner till alla vanliga fallgropar. En fungerande möteskultur leder till nöjdare medarbetare, sparade resurser och mer tid till "riktigt" arbete. Läs mer här och få full koll!

7A ger 5 bästa tipsen för en lyckad konferens

Digitala möten i all ära men nu är det äntligen dags att börja ses fysiskt igen! Coronarestriktionerna har slopats och vi kan återigen samlas i stora grupper. Men nu var det ju ett tag sedan vi fick gå på konferens och andra större möten, så hur var det nu man gjorde egentligen? Här kommer 7A's 5 bästa tips för hur du maximerar kommande mötesdagar!

Business Lounge på 7A: Ett flexibelt medlemskap

Ett Business Lounge-medlemskapet på 7A ger dig fri tillgång till fyra moderna coworking-lounger i Stockholms innerstad med fullservice. Utöver två anläggningar mittemot varandra på Vasagatan, bara ett stenkast från Stockholm centralstation, finns vi på Strandvägen och Odenplan. 7A är ett tryggt och stabilt val med lång erfarenhet av branschen.

7A Posthuset vinner ”årets mest populära coworking” och ”årets community”

7A Posthuset tog hem segern i två kategorier när kontorsbranschens främsta aktörer skulle utses. Tävlingen anordnades av lokalförmedlaren Workaround som lyfte fram branschens starkast lysande företag, anläggningar och personer.

Kontorshotell: 7A slår hål på tre vanliga missuppfattningar

Är det verkligen dyrare att välja coworking framför en traditionell kontorslösning? Har man ingen möjlighet att påverka inredning och stil på ett kontorshotell? Och måste man dela alla funktioner och gemensamma ytor med andra företag? Det finns otroligt många fördelar med coworking och kontorshotell. Men samtidigt finns det kvar missuppfattningar som skapar onödig förvirring.

Allt du behöver veta om coworking och flexibla kontor

Coworking-lösningar är hetare än någonsin och det kommer inte att svalna. Det är experterna rörande överens om. Men vad innebär egentligen det här arbetssättet rent konkret? I den här texten svarar vi på alla vanliga frågor som rör coworking, kontorshotell och flexibla kontor.

På jakt efter drömkontoret? Därför ska du alltid börja på 7A

På 7A finns plats för både stora och små företag. Vi gör alltid vårt yttersta för att våra hyresgäster ska ha möjlighet att lyfta till skyarna. Våra fyra högklassiga anläggningar i Stockholms innerstad erbjuder fullservice och hyrs alltid ut med flexibla avtalstider. Vi gör allt för att hitta ett perfekt alternativ för just dig, oavsett om det gäller några enstaka eller tusentals kvadratmeter.

Hyr kontor i Sveriges första LEED-certifierade fastighet

7A Centralen, med sitt optimala läge på Vasagatan 7, attraherar inte bara kontorshyresgäster som vill jobba centralt i Stockholm. Anläggningen är dessutom miljöklassificerad enligt LEED och var den första byggnaden i Sverige som certifierades på guldnivå.

7A Strandvägen arrangerar exklusiv pop-up vigsel tillsammans med Atelier M&K: ”Stark efterfrågan”

Alla tecken som tyder på att vi är påväg mot ljusare tider får antalet bröllopsbokningar inför 2022 att skjuta i höjden. Men bröllop behöver inte alltid innebära en stor fest med middag och dans. Nu kan du som vill göra slag i saken redan i sommar boka en romantisk pop-up vigsel i en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter strax intill Nybroviken.

Webinar, livestream, hybridmöte och videokonferens – vi reder ut skillnaden!

Det senaste året har näringslivet fått gå en snabbkurs i digital kommunikation. Verktyg som Teams, Google Meet och Zoom gör det möjligt att fortsätta mötas på distans. Men vad tiden också har lärt oss är att vissa tillfällen ställer högre krav på mer avancerad teknik. Så, vad skiljer egentligen alla olika termer för digitala möten? Vi reder ut begreppen – och ger tips på vilken mötesform som passa

7A tipsar: Så blir du mer bekväm framför kameran

För att nå ut till sin publik krävs i nuläget att budskapet framförs digitalt – kanske i en studio eller ett virtuellt mötesrum. Är du ovan att prata inför folk är det helt förståeligt om det känns extra nervöst att kommunicera framför en kamera. Eller känner du kanske tvärtom? Oavsett om du är en rutinerad föreläsare eller nybörjare kommer här sju snabba tips på hur du blir mer bekväm i strålkast

Så inreder du kontoret – både personligt och funktionellt

Kontraktet är påskrivet, gamla avtalet är uppsagt och snart flyttar du och dina kollegor in i ett nytt kontor! Eller har ni valt att stanna kvar i samma lokaler – men tröttnat lite på arbetsmiljön? Här är 5 tips på hur ni kan skapa ett helt nytt kontor med hjälp några enkla, välbeprövade inredningsknep!

Hyr ditt eget skrivbord – på Östermalms bästa företagsadress

Driver du en start-up från köksbordet och är redo ta nästa kliv? Eller vill du som företagare erbjuda dina medarbetare en tillfällig kontorsplats? Då är våra arbetsplatser på 7A Strandvägen en perfekt lösning! Här är allt du behöver veta om våra lediga arbetsplatser, som står redo för dig att slå dig ned vid, redan i morgon!

5 tips till dig som letar efter nytt kontor

Är det dags att byta lokaler? Valet av kontor, särskilt i osäkra tider, är ett stort beslut som väcker många frågeställningar när processen väl drar ingång. Vad ingår i hyran? Har vi råd att skriva på nytt avtal? Kommer medarbetarna att trivas? Men du kan vara lugn! Vi på 7A finns här för att ge dig goda råd och tips, även efter att ni flyttat in hos oss!

5 snabba om 7A Posthuset

Mitt i storstadspulsen, på en av Stockholms mest attraktiva företagsadresser, hittar du framtidens arbetsplats för både små och stora företag samt unika möteslokaler för konferens och event. Letar du efter nytt kontor? Här är då 5 anledningar till att boka en privat visning i 7A Posthuset!

5 tips inför valet av bröllopslokal

Letar du efter det perfekta läget för din bröllopsfest? Att välja bröllopslokal är ett av de första och dessutom viktigaste besluten ni kommer att ta i samband med er stora dag. Här är 5 tips som kan vara bra att tänka på vid valet av festlokal!

Flexibla kontor på tre nya våningsplan i 7A Posthuset

7A fortsätter att etablera nya flexibla kontorslokaler i 7A Posthuset på Vasagatan 28 i centrala Stockholm. De nya lokalerna, om totalt 7800 kvm, är fördelade på tre våningsplan med uthyrningsbara ytor för både små och stora företag.