7A växer – och får nytt utseende

Samtidigt som 7A expanderar passar kontors- och konferensföretaget på att förnya sitt utseende. 7A lanserar en grafisk profil som också innebär en helt ny logotyp. Förändringen märks på hemsidan redan idag.

7A är nominerade i Svenska Mötespriset 2019

7A är nominerade i Svenska Mötespriset 2019 kategori Årets Medlem. Priset går till den medlemsanläggning som agerar som ambassadörer för Svenska Möten, har hög närvaro på våra träffar, engagerar sig i råd och utbildningar och både bidrar med och delar med sig av kunskap och inspiration för att Svenska Möten ska bli ännu bättre.

I jul stödjer vi kampen mot barncancer!

I år, likt förra året, har 7A valt att vara med och stötta Barncancerfonden i sitt viktiga arbete i kampen mot barncancer. Den fina lucian i julkampanjen heter Ebba.

Diplomerade mötesrådgivare

7A har nu äran att titulera fem av sina medarbetare certifierade mötesrådgivare av Svenska Möten. Syftet med certifieringen är att ge medarbetarna kunskap att fungera som rådgivare och säkerställa att mötets syfte och mål uppfylls på bästa sätt för kunden.

Eva Bloch ny Culture Manager på 7A

En mångsysslare med serviceerfarenhet från flera branscher intar posten som Culture Manager på 7A. En roll med fokus på företagskultur, medarbetarna och kundnöjdhet.
Ring oss!