Varmt välkommen till
7A Vasagatan.

På 7A Vasagatan, med storstadspulsen alldeles utanför fönstren, erbjuder vi ljusa kontorsrum i alla tänkbara storlekar. Här finns generösa ytor för mingel i lounge eller kök och mötesrum för alla behov.

Med fem minuter till tåget (149 steg till centralstationen) och tjugofem minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett mer centralt läge, något som även ger en internationell prägel och en spännande mix av företag.

På 7A Vasagatan har du möjlighet att få en arbetsplats i en miljöcertifierad byggnad med ett genomgående hållbarhetstänk. Den nyligen upprustade Vasagatan är ett attraktivt affärsområde med en mängd restauranger och trevliga caféer. I närområdet finns även ett stort serviceutbud med shoppingstråk, parkeringsmöjligheter samt grönområden för nedvarvning mitt i citypulsen.

Lediga kontor

Med världen runt hörnet.

PÅ 7A Vasagatan hittar du både Private office och Big Office som kan skräddarsys för det lilla eller det större företaget. Här erbjuds du tillgång till stora kök, härliga medlemsfrukostar, en luftig lounge, flera mötesrum och 7A Posthusets utbud rakt över gatan. Om du efterfrågar ljusa lokaler där det är enkelt att hitta lugn och fokus, men ändå vill ha närheten till allt, så kommer du att trivas här.
”Bästa receptionen, tack för att ni tar hand om våra intervjuer på så trevligt sätt. De känner sig så välkomna!"
MedKomp