Moderna kontor med flexibla hyresavtal

Skala snabbt upp eller ner utan att behöva byta adress

Ledig kontorslokal om 309 m²

Nyrenoverad kontorslokal mitt på Vasagatan. Disponera ytan utifrån era önskemål, med tillgång till egen entré, flexibla arbetsytor och privata faciliteter så som fullt utrustat kök, mötesrum och telefonhytter.

Ledig kontorslokal om 37 m²

Nu finns möjligheten att hyra ett möblerat kontor om 37 kvm. Här erbjuds ditt företag en komplett arbetsmiljö för upp till 12 personer.

Ledig kontorslokal om 177 m²

Moderna lokaler i en öppen planlösning som rymmer upp till 35 arbetsplatser, en loungedel samt två privata kontor/mötesrum.

Upptäck möjligheterna med 7A’s prisvinnande kontors- och konferenslösningar i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Vår exklusiva fullservice och långa branscherfarenhet gör oss till ett tryggt och säkert val. Med fokus på flexibilitet och personlig service formar vi framtidens coworking tillsammans med dig.


Adresser

7A Posthuset

Vasagatan 28

111 20 Stockholm

7A Centralen

Vasagatan 7

111 20 Stockholm

7A Strandvägen

Strandvägen 7

114 56 Stockholm

7A Odenplan

Norrtullsgatan 6

113 29 Stockholm

7A Posthuset

Mitt på Vasagatan, precis intill Stockholm centralstation och Arlanda Express, hittar du 7A Posthuset. Våra moderna kontors- och konferenslösningar sträcker sig över 17 000 imponerande kvadratmeter i nyrenoverade lokaler. I den historiska byggnaden som länge varit stängd för allmänheten öppnade 7A våren 2020 Stockholms nya mötesplats.

7A Strandvägen

7A Strandvägen ligger i hjärtat av Östermalm och på Stockholms exklusivaste företagsadress. Upplev våra personliga kontors- och konferenslösningar i storslagna och flexibla miljöer, med bevarade originaldetaljer från en svunnen tid. Känn lugnet intill Nybroviken, bara ett stenkast från Stureplans storstadspuls.

7A Odenplan

Mitt i attraktiva Vasastan, Stockholms nya knutpunkt, hittar du 7A Odenplan. Här får du en kontors- och konferensanläggning utformad för det moderna arbetslivet – med fullservice. Upplev framåtandan och Stockholms vibrerande affärsliv där människor lever tätt inpå stadens bästa butiker, krogar och parker.

7A Centralen

7A Centralen erbjuder flexibla kontorslösningar i en miljöcertifierad fastighet – vägg i vägg med Stockholm centralstation och Arlanda Express, mitt på Vasagatan. Utforma din nya arbetsplats i våra ljusa och moderna miljöer med panoramavy över Stockholms folkvimmel. Välkommen till Stockholms mest tillgängliga arbetsplats.

"Det är smidigt och enkelt att jobba med 7A. Professionell och flexibel personal som alltid finns till hands"

Jonathan Johansson
Veckans affärer

Kontor & Lounge

På 7A finns plats för både stora och små företag. Med fokus på flexibilitet och personlig service formar vi framtidens coworking tillsammans med våra medlemmar. 7A’s fyra anläggningar i Stockholms city erbjuder fullservice och hyrs alltid ut med flexibla avtalstider. Vi gör allt för att hitta ett perfekt alternativ för just dig, oavsett om det gäller några enstaka eller tusentals kvadratmeter.

Konferens & Event

Hos 7A får du det bästa läget för konferens och event i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Med personlig service och lokaler i alla tänkbara storlekar, hjälper våra certifierade mötesrådgivare dig från idé till verklighet.

Miljöfokus: Vasakronan om 7A Centralen: ”Ett väldigt energieffektivt hus”

Välkommen till 7A Centralen, en av Stockholms citys grönaste fastigheter!

7A i nytt samarbete med Bröd & Salt: "Väldigt glädjande"

7A Strandvägen är väldigt glada att välkomna Bröd & Salt som nya leverantörer. Nu hittar 7A's hyres- och konferensgäster det populära hantverksbageriets frukost- och fikautbud på menyn.

Znipe såg fördelarna med coworking under coronapandemin: ”Flexibelt och inga onödiga kostnader”

Streamingtjänsten Znipe fick tänka om när coronapandemin slog till med full kraft. Då upptäckte företaget fördelarna med coworking!