Moderna kontor med flexibla hyresavtal

Skala snabbt upp eller ner utan att behöva byta adress

Åtgärder för trygga möten på 7A

Omtanke är alltid viktigt för oss – och extra mycket just nu. Vi på 7A följer noga myndigheternas rekommendationer och har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att minska risken för smittspridning på våra anläggningar. Läs mer om hur vi har anpassat våra lokaler och rutiner för att du som vistas hos oss ska känna dig så trygg som möjligt.

Studiolösningar och videokonferens

Vi är specialister på att skapa lyckade mötesupplevelser både fysiskt och digitalt. Boka vår studio för att livestreama allt från utbildningar, lanseringar och webinars. Eller boka ett mötesrum för att leda en viktig videokonferens. Upptäck alla digitala möjligheter hos oss på 7A!

Coworking från 4500 kr/mån

7A Business Lounge är ett flexibelt medlemskap som ger dig som medlem tillgång till coworking i fyra lounger mitt i centrala Stockholm. Den perfekta lösningen för dig som vill arbeta flexibelt i en kreativ miljö med tillgång till allt från wifi, kaffe, posthantering och mötesrum.

Hos 7A hittar du det bästa läget för kontor och konferens i centrala Stockholm. Blicka ut över Nybrovikens vatten, känn av Odenplans vibrerande stadspuls eller nå Stockholms Centralstation runt knuten. Med personlig service och flexibla lösningar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Vi hjälper dig att växa.


Adresser

7A Posthuset

Vasagatan 28

111 20 Stockholm

7A Centralen

Vasagatan 7

111 20 Stockholm

7A Strandvägen

Strandvägen 7

114 56 Stockholm

7A Odenplan

Norrtullsgatan 6

113 29 Stockholm

7A Posthuset

Mitt på Vasagatan, ett stenkast från Stockholms Centralstation och Arlanda Express, hittar du en av Stockholms mest tillgängliga och personliga mötesplatser med 17 000 kvadratmeter kontor- och konferensyta under samma tak. Här finns alla möjligheter för både små och riktigt stora företag att växa – utan att behöva byta adress. Fastigheten är dessutom momsbefriad vilket gör 7A Posthuset till ett självklart val för momsfria verksamheter som söker nytt kontor eller mötesrum i Stockholm city. Välkommen till 7A Posthuset.

7A Strandvägen

Gå till jobbet på Stockholms bästa adress. Ett sekelskifteshus med bevarade originaldetaljer och utsikt över skärgårdsbåtarna i Nybroviken.

Här har du chansen att arrangera konferenser i toppklass. Eller se ditt företag växa upp i något av våra 65 kontor i alla tänkbara storlekar.

Välkommen till 7A Strandvägen.

7A Odenplan

Stockholms nya knutpunkt är också ett spännande läge för ditt företag. Och det bästa läget i Vasastan. En del av staden där människor bor och lever vägg i vägg med butiker, krogar och vibrerande storstadsliv. Vår anläggning är med andra ord perfekt för din nästa konferens. Och ett utmärkt val för ditt nya kontor. Välkommen till 7A Odenplan.

7A Centralen

I myllret på Vasagatan hittar du en anläggning som lever upp till sitt namn. Med fem minuter till tåget och tjugofem minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för att koppla ihop dig med resten av världen. Här får du tillgång till både konferens och kontor i ombonade lounger, konferensrum med panoramautsikt och ljusa kontor. I Sveriges första LEED-certifierade anläggning som bjuder på det bästa av två världar. Välkommen till 7A Centralen.

“Tack vare 7A och deras fantastiska service kunde vi bara dagar efter översvämning som förstört hela vårt showroom och kontor återuppta arbetet och ta emot kunder igen. Den ersättningslokal som fastighetsägaren erbjöd oss passade inte alls vår verksamhet. Tiden på 7A Strandvägen blev ett lyft för hela företaget, med flera nya kunder under den perioden, som vi fortfarande har kvar idag”

Angelica Engström
Starstudio PR

Kontor & Lounge

I våra kontor får ditt företag förutsättningen att växa. Oavsett var i utvecklingen du befinner dig. Det märks på våra olika koncept. Tre anläggningar i centrala Stockholm – alla med sin egen prägel. Ombonade lounger för dig som vill ha en plats att landa mellan möten. Arbetsplatser med skrivbord att komma tillbaka till. Och förstås: Egna kontor i alla storlekar, från några enstaka till hundratals kvadratmeter. Vi hjälper dig att hitta din plats.

Konferens & Event

Vi älskar att skapa lyckade möten. Möten där du kan dela insikter, erfarenheter och kunskaper tillsammans med dina kollegor och partners. Och vi vet precis hur det ska gå till, för vi har gjort det sedan starten. På våra fyra anläggningar i centrala Stockholm arrangerar vi allt från små konferenser till stora mässor, med mat och dryck av högsta kvalitet. I en miljö som är avkopplande och stimulerande på samma gång.

Så inreder du kontoret – både personligt och funktionellt

Kontraktet är påskrivet, gamla avtalet är uppsagt och snart flyttar du och dina kollegor in i ett nytt kontor! Eller har ni valt att stanna kvar i samma lokaler – men tröttnat lite på arbetsmiljön? Här är 5 tips på hur ni kan skapa ett helt nytt kontor med hjälp några enkla, välbeprövade inredningsknep!

Hyr ditt eget skrivbord – på Östermalms bästa företagsadress

Driver du en start-up från köksbordet och är redo ta nästa kliv? Eller vill du som företagare erbjuda dina medarbetare en tillfällig kontorsplats? Då är våra arbetsplatser på 7A Strandvägen en perfekt lösning! Här är allt du behöver veta om våra lediga arbetsplatser, som står redo för dig att slå dig ned vid, redan i morgon!

5 tips till dig som letar efter nytt kontor

Är det dags att byta lokaler? Valet av kontor, särskilt i osäkra tider, är ett stort beslut som väcker många frågeställningar när processen väl drar ingång. Vad ingår i hyran? Har vi råd att skriva på nytt avtal? Kommer medarbetarna att trivas? Men du kan vara lugn! Vi på 7A finns här för att ge dig goda råd och tips, även efter att ni flyttat in hos oss!