7A Odenplan

7A Odenplan ligger mitt i Vasastans citypuls och erbjuder moderna coworking- och konferenslösningar under samma tak. Här sitter du i flexibla och smart planerade lokaler med Stockholms bästa utbud av restauranger, caféer och butiker längs med gatan. Välkommen till en fantastisk mötesplats mitt på Odenplan!

Kontorsrum

Två våningar av privata kontorsrum i olika storlekar som alla har utsikt mot lummiga Observatorielunden eller Odengatan.

Business Lounge

Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till moderna lounger med fullservice på fyra attraktiva adresser mitt i city.

Virtual Office

Perfekt lösning för dig som är i behov av en attraktiv företagsadress – men inte en fysisk arbetsplats.

Konferens

En mötesvåning med omkring 20 konferens och eventlokaler och två unika terrasser.

Event

Arrangera allt från mässor och event till bröllop och storslagna julfester. På vår populära takterrass skapar vi arrangemang som dina gäster sent ska glömma!

Hitta er kontorslösning på 7A

7A Odenplan har två våningar av privata kontorsrum i olika storlekar som alla har utsikt mot lummiga Observatorielunden eller Odengatan. Som hyresgäst har du tillgång till flera bokningsbara mötesrum, telefonhytter och fullt utrustade kök. Som extra bekvämlighet finns det dessutom ett låsbart cykelrum och parkeringsgarage i huset med direkthiss upp till kontorsvåningarna. Läs mer här om bra saker att tänka på inför kontorsbytet.

Läs mer

Perfekta miljöer för större möten och event

7A Odenplans rymliga mötesvåning är cirka 2000 kvadratmeter stor och har ett 20-tal mötes- och eventlokaler samt två unika terrasser. Alla mötesrum har fönster med direkt solljus och ligger i anslutning till någon av våra lounger. Denna stora mötesvåning är perfekt för större evenemang som mässor, seminarier, konferenser eller skiljedomar. Men även det lilla mötet kan arrangeras på 7A Odenplan! Lås oss hjälpa dig i planering – från idé till succé!

Läs mer

Här växer Stockholms nya affärsliv fram

Ge ditt företag en uppgraderad kontorsvardag med 7A Odenplans coworking, mitt i attraktiva Vasastan. Med Odenplans kollektivtrafiksnav ett stenkast från anläggningen tar du dig snabbt och smidigt till jobbet oavsett var du pendlar ifrån. I våra kontorsrum kan du arbeta med utsikt över lummiga Observatorielunden, äta lunch på Stockholms trendigaste restauranger längs med gatan och gå på after work på vår unika takterrass uppe bland takåsarna.