7A Odenplan

— känn av Odenplans stadspuls

Kontorsrum

Kontorsrum

7A Odenplan har två våningar av privata kontorsrum i olika storlekar som alla har utsikt mot lummiga Observatorielunden eller Odengatan. Som hyresgäst har du tillgång till flera bokningsbara mötesrum, telefonhytter och fullt utrustade kök. Som extra bekvämlighet finns det dessutom parkeringsgarage i huset med direkthiss upp till kontorsvåningarna.

Business Lounge

Business Lounge

Som Business Loungemedlem på 7A har du tillgång till samtliga Lounger på alla våra anläggningar, 7A Odenplans Business Lounge är helt nybyggd sedan våren 2019. 7As lounger är öppna landskap med varierande möbleringar, från avslappnade soffgrupper till mer ergonomiska skrivbordsplatser. På samtliga anläggningar finns fria, samt bokningsbara mötesrum tillgängliga för dig som medlem.

7A Odenplan

Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Konferens

Konferens

7A Odenplan ligger mitt i Vasastan och är en omkring 2000 kvm stor mötes- och eventanläggning med två terrasser. Alla mötesrum har fönster med direkt solljus och ligger i anslutning till någon av våra lounger. Denna stora mötesvåning är perfekt för större evenemang som mässor, seminarier, konferenser eller skiljedomar.

Event

Event

7A Odenplans stora lokaler passar utmärkt för de större evenemangen när exklusivitet och chambre séparée efterfrågas. Anläggningen har även två terrasser varav den ena är en unik takterrass med två inglasade orangerier samt en stor bar med mingelyta. Här kan man ha storslagna fester med privat ingång direkt från Odengatan. På sommaren tillagar våra kockar en härlig grillbuffé med mängder av tillbehör.

Virtual Office

Virtual Office

För dig med behov av adress och mötesmöjligheter på Stockholms bästa adresser. Vi erbjuder även möjlighet att koppla på svarsservice och du har givetvis rabatt på vårt Business Lounge-medlemskap när du är i behov av att ta nästa steg.