Konferens & Event på
7A Odenplan

Ett stenkast från Odenplan, på bästa läget i Vasastan, hittar du vår näst största mötesvåning om totalt 2000 kvadratmeter. Samtliga möteslokaler ligger i anslutning till rymliga lounger med ståbord och trevliga soffgrupper som skapar en hemtrevlig miljö för pauser och mingel. Här finns alla förutsättningar för att arrangera större evenemang som mässor, seminarier, konferenser eller skiljedomar.

Konferens- och eventlokaler mitt i Stockholms nya knutpunkt

På 7A Odenplan får du en modern, ljus och flexibel konferens- och eventanläggning alldeles intill Stockholm citys alla bussar och tåg. Här kan du bjuda in till alltifrån utbildningsdagar och mässor till födelsedagsfester och jubileumsmiddagar. Alla lokaler ligger i anslutning till trevliga lounger för pauser och mingel. Det går även utmärkt att abonnera hela våningen för privata tillställningar och exklusiva evenemang.


Oförglömliga stunder på spektakulär takterrass

Anläggningen har två terrasser varav den ena är en unik takterrass med stor bar och generös mingelyta. Här passar det perfekt att anordna storslagna fester med privat ingång direkt från Odengatan. På markplan, en trappa ner, hittar du Gyldénterrassen som går att boka för allt från mingel till privata tillställningar.

Läs mer

Konferenslokaler

7A Odenplan

Embla

Upp till 120 personer
7A Odenplan

Embla 1

Upp till 20 personer
7A Odenplan

Embla 2

Upp till 16 personer
7A Odenplan

Embla Lounge

Upp till 120 personer
7A Odenplan

Gyldénterrassen

Upp till 150 personer
7A Odenplan

Loke

Upp till 350 personer
7A Odenplan

Loke 1

Upp till 30 personer
7A Odenplan

Loke 2

Upp till 30 personer

Planskisser

7A Odenplan mötesvåning

Gör en bokningsförfrågan