Kontorsrum på 7A Odenplan

7A Odenplan har två våningar av privata kontorsrum i olika storlekar som alla har utsikt mot lummiga Observatorielunden eller Odengatan. Som hyresgäst har du tillgång till flera bokningsbara mötesrum, telefonhytter och fullt utrustade kök. Som extra bekvämlighet finns det dessutom parkeringsgarage och låsbart cykelrum i huset med direkthiss upp till kontorsvåningarna.

Eget, låsbart kontor
Post- och budhantering
Personal på plats
Kostnadsfria mötesrum
Tillgång dygnet runt
Wifi
Telefonhytter för ostörda samtal
Bemannad reception
Tillgång till kök
Business Lounge
Företagsskylt i porten
Dusch- och omklädningsrum
Gemensamma loungeutrymmen

Hyr kontorsrum mitt på Odenplan

På 7A Odenplan får ditt företag en modern och flexibel kontorslösning mitt i attraktiva Vasastan. Med möjlighet att skala upp eller ner kontorsytan om förutsättningarna ändras. Som kontorshyresgäst har du tillgång till bokningsbara mötesrum, telefonhytter och flera sociala ytor. I vår exklusiva fullservice ingår också självklarheter som bemannad reception, gemensamma lounger, sköna soffgrupper, kaffe, dagstidningar och fullt utrustade kök. Ditt nya kontor hos oss på 7A Odenplan ligger alldeles intill Odenplans kommunikationsnav där du enkelt tar dig med buss, pendeltåg eller tunnelbana i alla riktningar. Vilket underlättar för både dina medarbetare och kunder.


Arbeta med utsikt över Observatorielunden

7A Odenplan erbjuder två våningsplan med privata kontor i olika storlekar som vi anpassar efter dina unika behov. I våra ergonomiska kontorsrum får ditt företag alla förutsättningar till en stimulerande arbetsvardag. Hos oss arbetar du med utsikt över både vackra, lummiga Observatorielunden och citylivet på Odengatan. Precis utanför ditt nya kontor finns alltifrån nya, trendiga barer och fik till klassiska restauranger som Tranan och Tennstopet. Men även flera häftiga vintagebutiker. Eller så tar du dig smidigt med pendeltåget till Mall of Scandinavia på bara tio minuter. Om du tycker om att ta en promenad på lunchen har du till exempel populära Vasaparken nära.


Få tillgång till fyra coworking-lounger i Stockholm city

7A Odenplan andas kreativitet och tillväxt. Här sitter företag i varierade storlekar från alla möjliga branscher. För oss är våra medlemmar viktigast av allt och vi erbjuder unika mervärden varje dag. När du blir kontorshyresgäst på 7A får du tillgång till fyra exklusiva coworking-lounger i Stockholm city. Du är också välkommen att vara med på samtliga medlemsaktiviteter på alla våra anläggningar. Njut av frukost fyra dagar i veckan, mingla runt på våra regelbundna after works eller häng med på ledarledda träningspass varje vecka. 7A har fått pris för både "årets mest populära coworking" och "årets community", vi lyssnar alltid till våra hyresgäster och strävar hela tiden efter att utveckla vårt erbjudande.

Lediga kontorsrum på 7A Odenplan

Privata kontorsrum i olika storlekar. Nedan finner du ett urval av våra lediga kontorslokaler just nu.

Gör en intresseanmälan