Kontorsrum på 7A Odenplan

7A Odenplan har två våningar av privata kontorsrum i olika storlekar som alla har utsikt mot lummiga Observatorielunden eller Odengatan. Som hyresgäst har du tillgång till flera bokningsbara mötesrum, telefonhytter och fullt utrustade kök. Som extra bekvämlighet finns det dessutom parkeringsgarage i huset med direkthiss upp till kontorsvåningarna.

Eget, låsbart kontor
Post- och budhantering
Personal på plats
Kostnadsfria mötesrum
Tillgång dygnet runt
Wifi
Telefonhytter för ostörda samtal
Bemannad reception
Tillgång till kök
Business Lounge
Företagsskylt i porten
Dusch- och omklädningsrum
Gemensamma loungeutrymmen

Hyr kontor i Vasastan

På vår anläggning vid Odenplan sitter ni centralt med mycket goda möjligheter till kommunikationer med både buss, pendeltåg och tunnelbana. Skaffa ett kontor i Vasastan med utmärkt läge, där ni kan skala upp verksamheten utan problem. När era behov förändras kan ni växa hos oss.


Lediga kontorsrum vid Odenplan

På våra två våningsplan med kontor har ni vacker utsikt över Odengatan och den lummiga Observatorielunden. Ni får en stimulerande arbetsmiljö och har tillgång till bokningsbara mötesrum för både små och stora grupper. En fördel för dig som kommer med bil är att vi har en direkthiss till kontoret från ett närliggande parkeringshus.


Kontorshotell som passar för startups

Vår anläggning i Vasastan andas kreativitet och tillväxt. Här passar nystartade företag och startups in perfekt. Upptäck fördelarna med ett kontorshotell där all tänkbar service ingår och med gott om gemensamma loungeutrymmen. När ni anställer kan vi anpassa kontorsytorna efter era behov.

Lediga kontorsrum på 7A Odenplan

Privata kontorsrum i olika storlekar. Nedan finner du ett urval av våra lediga kontorslokaler just nu.
7A Odenplan

Ledigt kontor 15 m²

Upp till 5 personer
7A Odenplan

Ledigt kontor 25 m²

Upp till 7 personer
7A Odenplan

Ledigt kontor 10 m²

Upp till 3 personer

Gör en intresseanmälan