7A Odenplan
— Kontorsrum

7A Odenplan har två våningar av privata kontorsrum i olika storlekar som alla har utsikt mot lummiga Observatorielunden eller Odengatan. Som hyresgäst har du tillgång till flera bokningsbara mötesrum, telefonhytter och fullt utrustade kök. Som extra bekvämlighet finns det dessutom parkeringsgarage i huset med direkthiss upp till kontorsvåningarna.

Hyr kontor i Vasastan

På vår anläggning vid Odenplan sitter ni centralt med mycket goda möjligheter till kommunikationer med både buss, pendeltåg och tunnelbana. Skaffa ett kontor i Vasastan med utmärkt läge, där ni kan skala upp verksamheten utan problem. När era behov förändras kan ni växa hos oss.

Lediga kontorsrum vid Odenplan

På våra två våningsplan med kontor har ni vacker utsikt över Odengatan och den lummiga Observatorielunden. Ni får en stimulerande arbetsmiljö och har tillgång till bokningsbara mötesrum för både små och stora grupper. En fördel för dig som kommer med bil är att vi har en direkthiss till kontoret från ett närliggande parkeringshus.

Kontorshotell som passar för startups

Vår anläggning i Vasastan andas kreativitet och tillväxt. Här passar nystartade företag och startups in perfekt. Upptäck fördelarna med ett kontorshotell där all tänkbar service ingår och med gott om gemensamma loungeutrymmen. När ni anställer kan vi anpassa kontorsytorna efter era behov.

Kontorsrum 15 kvm

Yteffektivt och ljust kontor om 15 kvm mitt på pulserande Odenplan. Det centrala läget med garageplats i huset och kommunikationsmöjligheterna runt hörnet skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag. Välkommen till Stockholms nya knutpunkt -ett utmärkt val för ditt nya kontor.

KVM: från 15 och uppåt

Kontorsrum 25 kvm

Ljust hörnkontor om 25 kvm på bästa läget i Vasastan. Det generösa ljusinsläppet, utsikten över Odenplan och de goda kommunikationsmöjligheterna runt hörnet skapar en attraktiv arbetsplats för dig och dina medarbetare. Kontoret rymmer upp till sju arbetsplatser och ligger i direkt anslutning till reception, mötesrum och telefonhytter. Ett perfekt cityläge med tunnelbana, pendeltåg och flertalet…

KVM: från 25 och uppåt

Kontorsrum 10 kvm

Inflyttningsklart kontor om 10 kvadratmeter med plats för upp till 3 personer på bästa läget i Vasastan. Ett perfekt cityläge med tunnelbana, pendeltåg och flertalet stadsbussar några steg från entrén. Och för den som åker bil finns möjlighet till privat p-plats i huset med direkt access upp till kontorsvåningen. Stockholms nya knutpunkt i Vasastan är…

KVM: från 10 och uppåt

Business Lounge

Är du redo att ta nästa steg som entreprenör eller trivs du bäst med att jobba i en social arbetsmiljö? 7A Business Lounge är ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till moderna lounger med fullservice på fyra attraktiva adresser mitt i city. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du…

Gör en intresseanmälan