7A Odenplan
— Kontorsrum

7A Odenplan har två våningar av privata kontorsrum i olika storlekar som alla har utsikt mot lummiga Observatorielunden eller Odengatan. Som hyresgäst har du tillgång till flera bokningsbara mötesrum, telefonhytter och fullt utrustade kök. Som extra bekvämlighet finns det dessutom parkeringsgarage i huset med direkthiss upp till kontorsvåningarna.

Business Lounge

Behöver du en flexibel arbetsplats runt om i Stockholm city? Bli Business Lounge medlem hos 7A och få obegränsad tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder. Här arbetar du i öppna landskap med varierade möblering med allt…

KVM: från och uppåt

Kontorsrum 25 kvm

Letar ditt företag efter ett nytt kontor? Då kan vi erbjuda detta unika hörnkontor om 25 kvm på centrala 7A Odenplan. Kontoret bjuder med sina många fönster på ett generöst ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över Odengatan, Observatorielunden och Stockholms stadsbibliotek. Här ryms upp till 8 stycken arbetsplatser tack vare den välplanerade ytan. Kontakta oss…

KVM: från 25 och uppåt

Kontorsrum 15 kvm

Söker du nytt kontor mitt i centrala Stockholm? Hyr ett ljust kontor på 15 kvadratmeter med plats för upp till 5 personer intill livliga Odenplan. Kontoret har med sina stora fönster ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över Observatorielunden och Vasastans takåsar. Välkommen på visning!  

KVM: från 15 och uppåt

Kontorsrum 10 kvm

Nu finns möjligheten att hyra ett ljust och yteffektivt kontor mitt på livliga Odenplan. Kontoret är 10 kvm och rymmer upp till 3 arbetsplatser. Det härliga ljusinsläppet och utsikten över fastighetens takterrass och kommunikationsmöjligheterna runt hörnet skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag. Välkommen på visning!      

KVM: från 11 och uppåt

Gör en intresseanmälan


Ring oss!