7A Posthuset

— 17 000 kvm kontor och konferens

Kontorsrum

Kontorsrum

Hitta ditt nya kontor på en av Stockholms mest attraktiva företagsdresser ett par steg från Stockholms Centralstation. Här finns privata kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Under ett och samma tak ryms kontorslokaler om totalt 14 000 kvm med tillgång till fullt utrustade kök, moderna mötesrum och lounger för coworking. Fastigheten är dessutom momsbefriad vilket gör 7A Posthuset till ett självklart val för momsfria verksamheter som letar nytt kontor i centrala Stockholm.

Flex Office

Flex Office

I 7A Posthuset finns möjligheten för större företag att hyra privata kontorslokaler från 200 kvm och uppåt. Här delar ni varken kontor eller faciliteter med andra företag. Men ni får självklart tillgång till coworking, bokningsbara mötesrum och alla smarta servicetjänster som alltid ingår på 7A. Ni bestämmer själva hur lokalerna ska utformas och kan alltid skala upp eller ner med kvadratmeter med kort varsel.

7A Posthuset

Vasagatan 28
111 20 Stockholm

Business Lounge

Business Lounge

Slå dig ner i Boberghallen på entréplan för att jobba eller ta en kopp kaffe i soffgrupperna. Här arbetar du i ett öppet landskap omgiven av spektakulära valv och takmålningar som skapar en alldeles unik arbetsplats mitt i centrala Stockholm. Köp lunch från cafét eller avsluta dagen med en after work tillsammans med kollegorna. Som medlem på 7A får du tillgång till coworking på alla fyra anläggningar i centrala Stockholm.

Konferens

Konferens

7A Posthuset är mycket mer än en inspirerande arbetsplats. Under samma tak erbjuder vi även Stockholms bästa läge för möten och konferenser. Här hittar du ljusa och flexibla lokaler som passar utmärkt för att arrangera allt från mindre möten, utbildningar och videokonferenser för hundratals deltagare.

Event

Event

Husets historiska karaktär och läget i city gör 7A Posthuset till ett utmärkt val för ditt nästa event. Här finns lokaler i alla tänkbara storlekar som passar utmärkt för att arrangera mässor, privata fester samt företagsevent för kunder och medarbetare. Abonnera gärna ett helt våningsplan för exklusiva tillställningar och evenemang.

Virtual Office

Virtual Office

Lösningen för dig med behov av Stockholms bästa företagsadress. Som Virtual Office kund får du även möjlighet att koppla på svarsservice och boka mötesrum för dina kundbesök. Uppgradera till ett business lounge medlemskap och få rabatt när du är redo att ta nästa steg.