7A Posthuset

— 17 000 kvm kontor och konferens

Kontorsrum

Kontorsrum

Privata kontorsrum från några enstaka till hundratals kvadratmeter för företag i alla tänkbara storlekar. Våra nyrenoverade kontorsvåningar erbjuder privata kontorsrum med flexibla avtal, fullservice och all inredning på plats så att ni snabbt kan flytta in och börja arbeta. Ni får dessutom tillgång till fullt utrustade kök och loungeutrymmen med trevliga soffgrupper och ergonomiska skrivbord. Vi kan även ta emot momsfria företag och organisationer som letar nytt kontor eller mötesrum på en av Stockholms bästa företagsadresser.

Flex Office

Flex Office

Större kontorsytor från 200 kvm och uppåt som utformas helt efter varje enskild verksamhets behov – med samma serviceutbud som som du förväntar dig av ett modernt kontorshotell. Med fullservice ingår allt från posthantering, städning, bokningsbara mötesrum och gemensamma utrymmen.

7A Posthuset

Vasagatan 28
111 20 Stockholm

Business Lounge

Business Lounge

Slå dig ner i Boberghallen för att jobba en stund eller ta en kopp kaffe i soffgrupperna. Här arbetar du i en historisk miljö omgiven av spektakulära valv och takmålningar som skapar en alldeles unik arbetsplats mitt i centrala Stockholm. Som hyresgäst eller Business Lounge medlem har du alltid fri tillgång till samtliga lounger på våra anläggningar runtom i Stockholm city. Välj det läge som passar dig bäst för dagen.

Konferens

Konferens

7A Posthuset är mycket mer än en inspirerande arbetsplats. Under samma tak hittar erbjuder vi även Stockholms bästa läge för möten och event. Här hittar du ljusa och flexibla lokaler som passar utmärkt för att arrangera allt från mindre möten, utbildningar och videokonferenser för hundratals deltagare.

Event

Event

Husets historiska karaktär och läget i city gör 7A Posthuset till ett utmärkt val för ditt nästa event. Här finns lokaler i alla tänkbara storlekar som passar utmärkt för att arrangera mässor, privata fester samt företagsevent för kunder och medarbetare. Abonnera gärna ett helt våningsplan för exklusiva tillställningar och evenemang.

Arbetsplats

Arbetsplats

För dig som är i behov av en fast punkt men inte ett privat kontor är våra arbetsplatser en bra lösning. Hyr en egen, fullt möblerad arbetsplats med förvaring innan du är redo att ta nästa steg.. Vill du växla miljö under dagen är du välkommen att slå dig ner för att arbeta i Boberghallen, eller på någon av våra andra tre fyra anläggningar, eller boka mötesrum för dina kundbesök.

Virtual Office

Virtual Office

Vill du med virtual office Med virtual office finns även möjlighet att boka mötesrum och koppla på svarsservice och när du är redo att ta nästa att ta nästa steg är ett medlemskap i Business Lounge-medlemskap när du vill ta nästa steg.