7A Posthuset

Centralposthuset på Vasagatan gör skäl för sitt namn. Beläget bara ett stenkast från Stockholms Centralstation utmärker sig den rödgula tegelbyggnaden med klocktornet som sitt signum. Fasaduppbyggnaden och de välbevarade hallarna är ett mästerverk från 1903. Fastigheten, som länge var hem åt posten, gjordes 2019 om till Stockholms nya mötesplats med 17 000 kvadratmeter kontor- och konferenslokaler. Välkommen till 7A Posthuset!

Kontorsrum

Privata kontorsrum från några enstaka till hundratals kvadratmeter mitt i centrala Stockholm.

Flex Office

För större företag som vill hyra privata kontorslokaler från 200 kvadratmeter och uppåt. Här delar ni varken kontor eller faciliteter med andra företag. 

Business Lounge

Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till moderna lounger med fullservice på fyra attraktiva adresser mitt i city.

Virtual Office

Perfekt lösning för dig som är i behov av en attraktiv företagsadress – men inte en fysisk arbetsplats.

Konferens

7A Posthuset erbjuder ett 20-tal unika möteslokaler. Här arrangeras allt från mindre möten till utbildningar och föreläsningar för upp till 300 personer.

Event

Fastighetens historiska karaktär gör 7A Posthuset till ett utmärkt val för ditt nästa event. Lokalerna passar utmärkt för att arrangera mässor, privata fester samt företagsevent för kunder och medarbetare. 

Kontorslösningar i alla storlekar

I 7A Posthuset finns möjligheten för företag, i olika storlekar, att hyra sin egen avskilda kontorsmiljö i nära anslutning till coworking-lounger, mötesrum och telefonhytter. Alla medarbetare, oavsett företagets storlek, får dessutom tillgång till alla servicetjänster och gemensamma ytor som förväntas av ett modernt kontorshotell. Rör dig fritt mellan våra fyra anläggningar i centrala Stockholm och arbeta på den plats som passar dig bäst för dagen!

Läs mer

Stockholms nya mötesplats

7A Posthuset erbjuder flexibla och moderna konferenslokaler i unika miljöer – för både små och stora sällskap. Här finns ett 20 tal konferenslokaler i varierande storlekar som lätt går att anpassa efter sällskapets önskemål. För exklusiva evenemang och tillställningar finns även möjlighet att abonnera hela våningsplanet.

Läs mer

Historiska miljöer med anor från 1903

I magnifika Centralposthuset är historiens vingslag ständigt närvarande. Huset invigdes med kunglig närvaro 1903 och är ett stycke svensk kulturhistoria. När 7A flyttade in var det första gången på länge som allmänheten fick möjlighet att uppleva den unika byggnaden från insidan. Hos oss på 7A Posthuset blir din kontorsvardag eller konferensupplevelse något utöver det vanliga.

Läs mer