7A Posthuset

— 17 000 kvadratmeter kontor och konferens

Kontorsrum

Kontorsrum

Privata kontorsrum från några enstaka till hundratals kvadratmeter för företag i alla tänkbara storlekar. De nyrenoverade kontorsvåningarna erbjuder fullt möblerade kontorsrum med modern inredning och fullservice. Här finns även möjligheten för större företag att hyra hela våningsplan och skapa en privat kontorsmiljö där ni själva väljer hur ytan ska utformas med privata kontorsrum, öppna ytor, lounger och mötesrum.

Flex Office

Flex Office

Kontorsytor från 200 kvm och uppåt för större företag som vill vara med utforma sin egen avskilda kontorsmiljö med allt från privata kontorsrum, öppna ytor, lounger och mötesrum. Givetvis får ditt företag även tillgång till fullservice, dygnet runt access, bokningsbara mötesrum, telefonhytter och gemensamma utrymmen. Pris på förfrågan.

7A Posthuset

Vasagatan 28
111 20 Stockholm

Business Lounge

Business Lounge

Slå dig ner i historiska Boberghallen för att jobba en stund eller ta en kopp kaffe i någon av soffgrupperna. Här hittar du sociala arbetsytor i en inspirerande miljö med bevarade marmorgolv, spektakulära valv och takmålningar som skapar en alldeles unik arbetsplats mitt i centrala Stockholm. Som hyresgäst eller Business Lounge medlem har du dessutom fri tillgång till samtliga lounger på alla våra fyra anläggningar i Stockholm city. Boka ett mötesrum, starta dagen med våra populära frukostmingel eller byt arbetsmiljö för dagen och hitta ny inspiration.

Konferens

Konferens

7A Posthuset är mycket mer än en levande arbetsplats. Under samma tak hittar du även det bästa läget i city för konferenser. Vi älskar att skapa lyckade möten och erbjuder 22 unika möteslokaler där vi arrangerar allt från mindre möten till utbildningar, föreläsningar och heldagskonferenser för upp till 350 personer i biosittning.

Event

Event

Det centrala läget och lokaler som erbjuder såväl karaktär som kapacitet gör även 7A Posthuset till ett utmärkt val för ditt nästa event. I Boberghallen, om närmare 800 kvadratmeter, hittar du generösa mingelytor där vi kan arrangera allt från mässor till mingel för 850 personer och sittande middagar för upp till 540 gäster. Tack vare de stora och öppna ytorna kan vi dessutom erbjuda Stockholms centralaste kongressalternativ.

Arbetsplats

Arbetsplats

För dig som är i behov av en fast punkt men inte ett privat kontor är våra arbetsplatser en bra lösning. Hyr en egen, fullt möblerad arbetsplats med förvaring och möjlighet att boka mötesrum. Du har även fri tillgång till alla våra fyra lounger på samtliga anläggningar där du alltid är välkommen att sitta och arbeta eller boka mötesrum för att ta emot dina kunder.

Virtual Office

Virtual Office

Med virtual office får ditt företag en av Stockholms mest attraktiva företagsadresser med mötesmöjligheter i city. Vi erbjuder även möjlighet att koppla på svarsservice och du har givetvis möjlighet att uppgradera till ett Business Lounge-medlemskap när du vill ta nästa steg.

Läs om vilka åtgärder 7A har vidtagit med anledning av Covid-19