Konferens & Event på
7A Posthuset

Hos 7A får du det bästa läget för konferens och event i Stockholms mest attraktiva affärsområde. Med personlig service och lokaler i alla tänkbara storlekar hjälper våra certifierade mötesrådgivare dig från idé till verklighet.

Konferens och event i centrala Stockholm

7A Posthuset är mycket mer än en levande arbetsplats. Under samma tak hittar du även det bästa läget i city för konferenser och event.  Här erbjuder vi ett 20 tal unika möteslokaler som passar utmärkt för att arrangera allt från mindre möten till utbildningar, föreläsningar och heldagskonferenser för upp till 300 personer i biosittning.

Posthusets två atrier bjuder på vackert ljusinsläpp och passar större grupper som vill mötas i en ljus och rymlig miljö. Lokalerna är anpassade för att enkelt kunna förvandlas från mötesarrangemang till sittningar för lunch eller middag. Våra certifierade mötesrådgivare och projektledare hjälper till under hela planeringsprocessen – från idé till succé.


Historiska miljöer med anor från 1903

I magnifika Centralposthuset är historiens vingslag ständigt närvarande. Huset invigdes med kunglig närvaro 1903 och är ett stycke svensk kulturhistoria. Husets historiska karaktär och läget i city gör 7A Posthuset till ett utmärkt val för ditt nästa event. Här finns lokaler i alla tänkbara storlekar som passar utmärkt för att arrangera mässor, privata fester samt företagsevent för kunder och medarbetare. Abonnera gärna ett helt våningsplan för exklusiva tillställningar och evenemang. Här har vi samlat det viktigaste att tänka på inför din nästa konferensbokning!


Stor passion för mat och dryck

En inspirerande mötesdag eller storslagen företagsfest kräver förstklassig mat och dryck. Därför samarbetar vi på 7A enbart med välrenommerade cateringföretag och kockar. Vi tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om det gäller frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

Läs mer

Konferenslokaler

7A Posthuset

Aulan

Upp till 120 personer
7A Posthuset

Biblioteket

Upp till 40 personer
7A Posthuset

Boberghallen

Upp till 350 personer
7A Posthuset

Casinotrappan

Upp till 260 personer
7A Posthuset

No. 202

7A Posthuset

No. 300

Upp till 10 personer
7A Posthuset

No. 301

Upp till 4 personer
7A Posthuset

No. 302

Upp till 4 personer

Planskisser

7A Posthuset mötesvåning

Gör en bokningsförfrågan