Kontorsrum på 7A Posthuset

Med sina imponerande 17 000 kvadratmeter förfogar 7A över Stockholms största coworking-yta inne i gamla Centralposthuset. Här hos oss, mitt i Stockholm city, finns kontorsmöjligheter som ingen annanstans. På 7A Posthuset blir du en del av en inspirerande coworking-gemenskap som består av människor från alla möjliga branscher. Våra engagerade medarbetare och flexibla lokaler ger ditt företag alla förutsättningar att växa. Med fokus på flexibilitet, enkelhet och personlig service formar vi framtidens coworking tillsammans med dig!

Eget, låsbart kontor
Post- och budhantering
Personal på plats
Kostnadsfria mötesrum
Tillgång dygnet runt
Wifi
Telefonhytter för ostörda samtal
Bemannad reception
Tillgång till kök
Business Lounge
Företagsskylt i porten
Dusch- och omklädningsrum
Gemensamma loungeutrymmen

Privata kontorsrum i alla storlekar

Oavsett om ditt företag är i startgroparna eller behöver ett helt eget våningsplan så hittar vi en optimal lösning för just dina behov. Våra fullt möblerade kontor är smart planerade med fokus på hållbar design, ergonomi och modern funktionalitet. Om förutsättningarna förändras kan du alltid skala upp eller ned kontorsytan. Alla kontorsvåningar på 7A Posthuset är nyrenoverade och erbjuder fullservice. I anslutning till samtliga kontorsrum finns lunchrum, sociala ytor och gemensamma lounger. Utformade för spontant nätverkande och trevlig samvaro med kollegor och kontorsgrannar. När vädret tillåter har du dessutom tillgång till en härlig takterrass samt uteservering på markplan, dit du kan ta med dig lunchen eller fikabrödet som du köper med dig från 7A Posthusets café. Läs mer här om bra saker att tänka på inför kontorsbytet!


Få tillgång till fyra coworking-lounger i Stockholm city

7A har fått pris för både ”årets mest populära coworking” och ”årets community.” För oss är våra medlemmar viktigast av allt och vi erbjuder unika mervärden varje dag. När du blir kontorshyresgäst på 7A får du tillgång till fyra exklusiva coworking-lounger i Stockholm city. Du är också välkommen att vara med på samtliga medlemsaktiviteter på alla våra anläggningar. Det finns alltid något som faller dig i smaken oavsett sinnesstämning. Njut av frukost fyra dagar i veckan, mingla runt på våra regelbundna after works eller häng med på ledarledda träningspass varje vecka.


Oslagbart cityläge i en kulturhistorisk byggnad

Hitta drömkontoret mitt i Stockholm citys handelspuls. Bara ett stenkast från Centralstationen har du dessutom alltid nära att ta dig ut i landet eller världen. Inne hos oss på 7A Posthuset är historiens vingslag ständigt närvarande. Centralposthuset invigdes med kunglig närvaro 1903 och när 7A flyttade in var det första gången på länge som allmänheten fick möjlighet att uppleva den unika byggnaden från insidan. Världskända arkitekten Ferdinand Boberg är hjärnan bakom den borgliknande formen på huset och alla snillrika detaljer längs med fasaden. Men även inne i receptionshallen och coworking-loungen hittar du spår av Bobergs fantastiska konstgärning.

Lediga kontorsrum på 7A Posthuset

Privata kontorsrum från några enstaka till hundratals kvadratmeter för företag i alla tänkbara storlekar. De nyrenoverade kontorsvåningarna erbjuder fullt möblerade kontorsrum med modern inredning och fullservice. Nedan finner du ett urval av lediga kontor.

Gör en intresseanmälan