7A Strandvägen

Välkommen till 7A Strandvägens spektakulära salonger mitt på Östermalm i Stockholm. Här erbjuder vi kontor och konferensmöjligheter i en anrik miljö som skvallrar om en svunnen tid. Anläggningen är rik på historia, framstående namn som Raoul Wallenberg och Ivar Kreuger har haft fastigheten som sin arbetsplats. Känn lugnet intill skärgårdsbåtarna i Nybroviken på Stockholms främsta paradgata. Samtidigt som du har Stureplans citypuls runt hörnet.

Kontorsrum

Eleganta privata kontorsrum från några enstaka upp till 100 kvadratmeter på Östermalm i centrala Stockholm.

Business Lounge

Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till moderna lounger med fullservice på fyra attraktiva adresser mitt i city.

Virtual Office

Perfekt lösning för dig som är i behov av en attraktiv företagsadress – men inte en fysisk arbetsplats.

Konferens

Mötesvåningen erbjuder salonger för möten och konferenser i en elegant miljö med en makalös utsikt över Nybroviken.

Event

Här kan du arrangera allt från produktlanseringar och företagsevent till mingel och makalösa julfester i enastående miljöer.

Privata kontorsrum i en spektakulär miljö

Flytta in i våra eleganta kontorsrum med vackert bevarade sekelskiftesdetaljer, öppna spisar, takstuckaturer och balkonger där du har Stockholms vackraste utsikt framför dig. För ett antal år sedan byggdes även fastighetens vindsvåning om till kontor och är idag en imponerande våning med framträdande murstock, takbjälkar och hela 8 meter i takhöjd.

Läs mer

Möten och event i vacker miljö med havsutsikt

7A Strandvägens exklusiva salonger går lätt att kombinera efter sällskapets storlek. Rummen ligger i fil och är perfekta för sällskap som önskar exklusivitet och chambre séparée. Likväl som man kan öppna upp dubbeldörrar mellan salongerna och ha storslagna mingel och spektakulära evenemang.

Läs mer

Unik jugendfastighet från tidigt 1900-tal

Fastigheten utgör ett av Stockholms absolut vackraste byggnadsverk med sitt palatsliknande intryck. När huset färdigställdes 1911 var det ett av de senare husen att byggas på Strandvägen. Spåren av historien går att upptäcka överallt på anläggningen. Öppna spisar, takstuckaturer, franska balkonger och vackert bevarade sekelskiftesdetaljer går att hitta runtom i byggnaden.

Läs mer