Konferens & Event på
7A Strandvägen

Boka konferens- och eventlokaler på Stockholm citys exklusivaste adress. 7A Strandvägen erbjuder fantastiska salonger i en unik jugendfastighet med utsikt över Nybrovikens stilla vatten. Med vår långa branscherfarenhet och personliga service är du alltid i trygga händer när du väljer 7A.

Konferens- och eventlokaler på Stockholm citys paradgata

På 7A Strandvägen har du möjlighet att arrangera unika tillställningar som gästerna sent ska glömma. Våra makalösa salonger ligger i fil och är perfekta för sällskap som önskar exklusivitet och chambre séparée. Slå upp dubbeldörrarna och få ett ännu mer spektakulärt evenemang. Här på 7A Strandvägen kan du arrangera alltifrån styrelsemöten och seminarium till fester och storslagna mingel.


Unik jugendfastighet från tidigt 1900-tal

Fastigheten utgör ett av Stockholms absolut vackraste byggnadsverk med sitt palatsliknande intryck. När huset färdigställdes 1911 var det ett av de senare husen att byggas på Strandvägen. Spåren av historien går att upptäcka överallt på anläggningen. Dina gäster kommer att omges av bland annat öppna spisar, takstuckaturer, franska balkonger och vackert bevarade sekelskiftesdetaljer.


Bara den bästa maten och drycken

En inspirerande mötesdag eller storslagen fest kräver förstklassig mat och dryck. Därför samarbetar vi på 7A enbart med välrenommerade cateringföretag och kockar. Vi tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om det gäller frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

Konferenslokaler

7A Strandvägen

300

Upp till 60 personer
7A Strandvägen

305

Upp till 40 personer
7A Strandvägen

306

Upp till 24 personer
7A Strandvägen

307

Upp till 5 personer
7A Strandvägen

308

Upp till 10 personer
7A Strandvägen

317

Upp till 10 personer
7A Strandvägen

318

Upp till 30 personer
7A Strandvägen

320

Upp till 30 personer

Planskisser

7A Strandvägen mötesvåning

Gör en bokningsförfrågan