7A Strandvägen
— Kontorsrum

På 7A Strandvägen finns privata kontorsrum i olika storlekar på tre våningsplan som skvallrar om en svunnen tid. Våningarna har vackert bevarade originaldetaljer, öppna spisar, takstuckaturer och balkonger. För ett antal år sedan byggdes även fastighetens vindsvåning om till kontor och är idag en imponerande våning med framträdande murstock och takbjälkar med en takhöjd på hela 5 meter på sina ställen.

Hyr kontor på Östermalm

I den fashionabla stadsdelen Östermalm i Stockholms innerstad erbjuder 7A ljusa och moderna lokaler för dig som vill ha ett kontor på centrala Östermalm. Här finns alla tänkbara faciliteter att ta del av och med gemensamma utrymmen som passar utmärkt för umgänge och nätverkande.

Lediga kontorsrum på Strandvägen

Vacker belägen intill Nybroviken, med en fantastisk utsikt, ligger vår anläggning på Strandvägen. Här hyr vi ut kontorslokaler och kontorsrum på tre våningsplan i en elegant fastighet med mycket historia. Här finns många detaljer bevarade, som kakelugnar, bjälkar och takstrukturer.

Kontorshotell för små och stora företag

Hos oss finns en möjlighet att anpassa behovet av kontorsyta för varje företags behov. Välkommen till ett kontorshotell på Strandvägen där ni kommer att ha möjlighet att växa. Hos 7A hittar du allt från enmansföretag till större organisationer. Vi erbjuder allt från bemannad reception till hantering av post och bud, bland mycket annat. Givetvis är kontoret låsbart och med tillgång dygnet runt.

Kontorsrum 22 kvm

Privat kontor i en historisk byggnad med karaktär i hjärtat av Östermalm. Nu har du chansen att hyra detta unika åttkantiga kontor om 22 kvadratmeter med 8 meter i takhöjd uppe på vindsvåningen. Kontoret rymmer upp till 5 arbetsplatser och bjuder på en inspirerande miljö med tillgång till fullt utrustade kök, bokningsbara mötesrum samt gemensamma…

KVM: från 22 och uppåt

Kontorsrum 13 kvm

Privat kontor om 13 kvadratmeter i en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter. Det otroliga läget, intill Nybroviken i hjärtat av Östermalm, gör det svårt att inte trivas här. Välkommen till en historisk byggnad med karaktär!

KVM: från 13 och uppåt

Ledig arbetsplats

Är du redo att ta nästa steg som entreprenör? Eller har du tröttnat på att arbeta hemma vid köksbordet? Då är våra privata arbetsplatser en perfekt lösning! Hitta din nya kontorsplats en kort promenad från Östermalmstorg, högst upp i husets vindsvåning med 8 meter i takhöjd, blottad murstock och takbjälkar. Här har du chansen att…

Gör en intresseanmälan