7A Strandvägen
— Kontorsrum

På 7A Strandvägen finns privata kontorsrum i olika storlekar på tre våningsplan som skvallrar om en svunnen tid. Våningarna har vackert bevarade originaldetaljer, öppna spisar, takstuckaturer och balkonger. För ett antal år sedan byggdes även fastighetens vindsvåning om till kontor och är idag en imponerande våning med framträdande murstock och takbjälkar med en takhöjd på hela 5 meter på sina ställen.

Kontorsrum 18 kvm

Nu har du chansen att hyra detta unika åttkantiga kontor om 18 kvadratmeter med 8 meter i takhöjd uppe på vindsvåningen. Kontoret rymmer upp till 5 arbetsplatser och bjuder på modern inredning, blottad murstock och en fantastisk utsikt över Stockholm. Välkommen på visning!

KVM: från 18 och uppåt

Kontorsrum 20 kvm

Nu har du chansen att hyra detta ljusa och trevliga kontor om 20 kvadratmeter med fransk balkong och utsikt över Kungliga Hovstallet! Kontoret har en generös takhöjd och rymmer upp till 5 arbetsplatser. Det otroliga läget, i hjärtat av Östermalm intill Nybroviken, gör det svårt att inte trivas här. Välkommen på vising!

KVM: från 20 och uppåt

Ledig arbetsplats

Är du i behov av en egen arbetsplats men inte ett privat kontor? Nu finns möjligheten att hyra en fullt möblerad arbetsplats med förvaring och bokningsbara mötesrum på 7A Strandvägen. Arbetsplatsen ligger högst upp i huset på plan 7 i en inspirerande miljö med 8 meter i takhöjd, blottad murstock och takbjälkar. Pris fr. 6500…

KVM: från och uppåt

Kontorsrum 48 kvm

Nu finns möjligheten att hyra ett kontor om 48 kvm med klassisk interiör och bevarade orginaldetaljer i en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter. Kontorets fantastiska balkong med utsikt över skärgårdsbåtarna i Nybroviken gör det svårt att inte trivas här! Kontoret rymmer upp till 10-12 arbetsplatser. Men ni väljer själva hur ni vill utforma ytan med…

KVM: från 48 och uppåt

Gör en intresseanmälan


Ring oss!