Kontorsrum på 7A Strandvägen

På 7A Strandvägen finns privata kontorsrum i olika storlekar på fyra våningsplan som skvallrar om en svunnen tid. Våningarna har vackert bevarade originaldetaljer, öppna spisar, takstuckaturer och balkonger. För ett antal år sedan byggdes även fastighetens vindsvåning om till kontor och är idag en imponerande våning med framträdande murstock och takbjälkar med en takhöjd på hela 8 meter på sina ställen.

Eget, låsbart kontor
Post- och budhantering
Personal på plats
Kostnadsfria mötesrum
Tillgång dygnet runt
Wifi
Telefonhytter för ostörda samtal
Bemannad reception
Tillgång till kök
Business Lounge
Företagsskylt i porten
Dusch- och omklädningsrum
Gemensamma loungeutrymmen

Flexibla kontorslösningar i olika storlekar

7A Strandvägen erbjuder modern coworking på fyra våningsplan i en unik jugendfastighet med otrolig utsikt över skärgårdsbåtarna i Nybroviken. Här på Stockholms mest prestigefyllda företagsadress sitter idag både stora och små företag i en inspirerande coworking-miljö. Våra engagerade medarbetare och spektakulära lokaler ger ditt företag alla möjligheter att växa. Med fokus på flexibilitet, enkelhet och personlig service formar vi framtidens coworking tillsammans med dig! Läs mer här om bra saker att tänka på inför kontorsbytet.


Makalöst cityläge i hjärtat av Östermalm

Coworking på 7A Strandvägen, bara ett stenkast från Stureplans storstadspuls, erbjuder en kombination av klassiskt och modernt. Fastigheten utgör ett av Stockholms absolut vackraste byggnadsverk med sitt palatsliknande intryck. Spåren av historien går att upptäcka överallt på anläggningen. Öppna spisar, takstuckaturer, franska balkonger och vackert bevarade sekelskiftesdetaljer går att hitta runtom i huset. Samtidigt som vi med vår flexibilitet, professionalitet och fantastiska fullservice lägger en solid grund för en modern arbetsvardag för alla typer av företag.

Lediga kontorsrum på 7A Strandvägen

Nedan finner du ett urval av våra lediga kontorsrum på 7A Strandvägen på Östermalm i centrala Stockholm.

Gör en intresseanmälan