7A Strandvägen
— Kontorsrum

På 7A Strandvägen finns privata kontorsrum i olika storlekar på tre våningsplan som skvallrar om en svunnen tid. Våningarna har vackert bevarade originaldetaljer, öppna spisar, takstuckaturer och balkonger. För ett antal år sedan byggdes även fastighetens vindsvåning om till kontor och är idag en imponerande våning med framträdande murstock och takbjälkar med en takhöjd på hela 5 meter på sina ställen.

Kontorsrum 16 kvm

Privat kontor högst upp i huset på plan 7 i en modern miljö med hela 8 meter i takhöjd, blottad murstock och takbjälkar. Här jobbar ni ostört i en inspirerande miljö med tillgång till fullt utrustade kök, bokningsbara mötesrum samt gemensamma utrymmen där du och dina kollegor kan nätverka med andra företagare. Välkommen på visning!

KVM: från 16 och uppåt

Kontorsrum 29 kvm

Privat kontor med generöst ljusinsläpp, charmiga sekelskiftesdetaljer och utsikt över Kungliga Hovstallet! Kontoret har en generös takhöjd och rymmer upp till 8 arbetsplatser. Det otroliga läget, i hjärtat av Östermalm intill Nybroviken, gör det svårt att inte trivas här. Välkommen på visning!

KVM: från 29 och uppåt

Ledig arbetsplats

Är du redo att ta nästa steg som entreprenör? Eller har du tröttnat på att arbeta hemma vid köksbordet? Då är våra privata arbetsplatser en perfekt lösning! Hitta din nya kontorsplats en kort promenad från Östermalmstorg, högst upp i husets vindsvåning med 8 meter i takhöjd, blottad murstock och takbjälkar. Här har du chansen att…

KVM: från och uppåt

Gör en intresseanmälan