Bröllopspaket 7A Posthuset

Letar du efter den perfekta platsen för din bröllopsfest? 7A Posthuset erbjuder unika bröllopslokaler med storslagen takhöjd och karaktär i Gamla Centralposthuset mitt i Stockholm city. Den magnifika fasadbyggnaden och de välbevarade hallarna är ett mästerverk från 1903 signerat den berömde arkitekten Ferdinand Boberg. Här finns privata lokaler för bröllopsfester med mingel, middag och dans för upp till 220 gäster. Ta del av vårt bröllopserbjudande eller skräddarsy din stora dag tillsammans med våra projektledare. Välkommen till 7A Posthuset!

Bröllopsmottagning och vigselplats på historisk plats i centrala Stockholm

Letar du efter den perfekta platsen för din bröllopsfest? 7A Posthuset erbjuder unika bröllopslokaler med storslagen takhöjd och karaktär mitt i Stockholms city. Den magnifika fasadbyggnaden och den välbevarade interiören är ett mästerverk från 1903 signerat den berömde arkitekten Ferdinand Boberg. Här finns privata lokaler för bröllopsfester med mingel, middag och dans för upp till 220 gäster.

Läs mer om våra bröllopspaket längre ner eller kontakta oss prisförslag!


Vigsel i historiska lokaler

Vigselakten är en av höjdpunkterna under bröllopsdagen och går givetvis att ordna på plats hos oss. Vi erbjuder lokaler i varierande storlekar som passar perfekt för att säga ja till varandra i inför nära och kära.

 


Brudskål med bubblor och tilltugg

Efter vigselceremonin väntar den traditionsenliga brudskålen. Gästerna välkomnas till den öppna och inbjudande Casinotrappan som ligger i direkt anslutning till middagslokalen. Under tiden våra kockar förbereder bröllopsmiddagen får ni möjlighet att mingla med gästerna innan det är dags för toastmaster/toastmadame att visa vägen till bords.


Bröllopsmiddag med storslagen takhöjd

Efter fördrinken är ni välkomna till bords i den vackert dukade middagslokalen. Middagen serveras i Palmsalen som bjuder på en storslagen takhöjd och rymd. Komponera en personlig bröllopsmiddag eller välj ett av våra färdiga menyförslag.

Önskar ni varva bröllopstalen med musik eller middagsunderhållning ger vi gärna förslag på passande inslag som höjer stämningen under middagen. Vore det inte festligt att bjuda gästerna på en överraskning?


Bröllopsfest med DJ eller liveband

När den sista talaren har höjt glaset väntar bröllopsfesten på att få sätta igång i någon av våra salonger. Baren öppnar, musiken börjar spelas och dansgolvet fylls av gäster. Här kan ni dansa tills fötterna värker fram till kl.01.00. Ni väljer själva om ni vill ha öppen- eller betalbar. Vi rekommenderar gärna DJ eller liveband som ser till att festen blir en kväll gästerna sent ska glömma!


Avsluta kvällen med vickning

Efter en trevlig kväll med mycket dans är det alltid uppskattat med vickning. Vi ordnar mat och dryck efter era önskemål, men korv med bröd är alltid en uppskattad klassiker som går hem hos de flesta runt midnatt. Givetvis kan vi även fixa vegetariska alternativ!


Personlig koordinering

Vi på 7A vet att bröllop kräver ett särskilt öga för detaljer. Hos oss tilldelas ni därför alltid en erfaren koordinator som hjälper er att skapa en oförglömlig bröllopsdag. Vi väljer noggrant ut våra samarbetspartners som kan hjälpa er med dekorationer, blommor, fotograf, underhållning transport och mycket mer.

Få ett prisförslag